Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zsolti írta:A bajnokság más tészta sztem...a kupában már elhittük,hogy megvan a döntő..a bajnokságban legalább tudják a srácok,h még nincs meg..ott van egy ici pici motivácó...vagy nemtudom,de sztem nem szabad összemosni a kettőt!
Ezt senki nem vitatja.sergi1989 írta:mostani szezonba egy siker kovácsról van szóóakkora edzői mellényúlásai vannak hogy förtelem!és ezt egy reális barcás is látja..!
Meg nálunk nem küldtek el sikeredzőt úgy,mint nálatok.Zsolti írta:Naaa azért itt kicsit más a szitu..itt nem látok akkora problémát,mint ami nálatok volt,meg a mi elnökünk azért kicsit normálisabban látja a világot,mint Perez látta anno....
Én is bizakodom, de nagyon félek...Enrique írta:Asszem Calderom mondata a mai meccsünk után átértékelődik rendesen...![]()
Ne legyen igazam, de lélek, szív, tűz nélkül nem lesz itt semmi, csak a nagy pofáraesés...
Remélem bebizonyítják a fiúk, hogy nincs igazam/unk, én még bizakodó vagyok . . .
Bármelyik percben jöhet a hír, hogy Chivu a Real játékosa leszBoixos írta:én azóta különösen adok calderon szavára, amikor kijelentette, h chivu órákon belül a madrid játékosa lesz.
ez már lassan egy éve történt...
Az elvakultság a gyengéje.Zozzy 5 írta:Calderón: "Négy ponttal fogjuk megelőzni a Barcát!"
Már megint?Zozzy 5 írta:A Real Madrid Adriano ügyében tárgyal az Interrel.
OkP'robinho írta:madridistán Roberto Carlos a nevem.
Ez tegnap már volt a Passzívban asszem
Vagy pl. Görögország & a görög szigetek.el fuero írta:A kisebb boltok 2 és 5 között bezárnak sziesztára.
Fél tíz körül szoktak vacsorzáni és az "élet" 10-kor kezdődik.
Akkor meg mi a gondP'robinho írta:a rangadók igen,azokkal nincs bajom,de monnyuk egy sima Racing elleni kezdődhetne 6kor is.am ígyis mindig megnézek minden madrid-meccset