Most erre mit lehet mondani?P'robinho a madridistán írta:ja.énis fórumozok ott.miket össze nem tudnak hordani a kis balgák![]()

Most erre mit lehet mondani?P'robinho a madridistán írta:ja.énis fórumozok ott.miket össze nem tudnak hordani a kis balgák![]()
Igen, erről én is hallottam márel fuero írta:OFF:
Spanyolon tanultuk, h a spanyolok teljesen másképp élnek mint mi. Később kelnek, az iskola csak 9-kor kezdődik. Vannak délelőtti és délutáni órák. A gyerekek nagy része hazajár ebédelni és egy picit pihennek otthon.
A kisebb boltok 2 és 5 között bezárnak sziesztára.
Fél tíz körül szoktak vacsorzáni és az "élet" 10-kor kezdődik.
Tehát érthető h miért vannak ilyen későn a rangadók meg minden.
Az angol bajnokságot számomra az is nevetségessé teszi, hogy röhej időpontban nyomják a meccseket. 12.kor, meg du. 1 kor...mint a gyerekek. Edédre biztos otthon kell lenni.P'robinho írta:lehet.nem nézek barca meccset.mondjuk engem az naon idegesít,h nem tudnak norm,emberi időben jáccani.mindig 8kor 9kor meg 10kor kezdődik meccs.
nekünk meg nem adtak meg több kétes tizit....meg nem sűrűn vonják vissza tőlunk a lapokat sem...P'robinho írta:tudom,h itt nem a racing elleni meccsről volt szó,de azon fújtak ellenünk 2 erősen vitatható tizit.ha csak az egyiket norm csinálja a bíró,tehát nem adja meg aka most mi vezetnénk.csak az a baj,h ott van a HA.Előre borítékolom, hogy ha mi nyerjük a bajnokságot, és 3 pont vagy annál kevesebb lesz köztünk a különbség, akkor egy évig hallgatni fogjuk, hogy a mocskos bíró csalta el a meccset, és azon úszott el nekik a bajnokság.
Szerintem is jó időben vannak a meccsek.Sokkal jobb, mintha délben kellene játszani, mint az angolok.P'robinho írta:lehet.nem nézek barca meccset.mondjuk engem az naon idegesít,h nem tudnak norm,emberi időben jáccani.mindig 8kor 9kor meg 10kor kezdődik meccs.
Akik NHL-t, NFL-t vagy NBA-t néznek, azok mit szóljanak?P'robinho írta:nem tudnak norm,emberi időben jáccani.mindig 8kor 9kor meg 10kor kezdődik meccs.
tudom,h itt nem a racing elleni meccsről volt szó,de azon fújtak ellenünk 2 erősen vitatható tizit.ha csak az egyiket norm csinálja a bíró,tehát nem adja meg aka most mi vezetnénk.csak az a baj,h ott van a HA.Előre borítékolom, hogy ha mi nyerjük a bajnokságot, és 3 pont vagy annál kevesebb lesz köztünk a különbség, akkor egy évig hallgatni fogjuk, hogy a mocskos bíró csalta el a meccset, és azon úszott el nekik a bajnokság.
Kis Madridra gondolt biztosbarca99 írta:Ezt úgy kell értelmezni, hogy 'az a Madrid kicsi, amit a Barca nem tudott megverni, ellenben ti, azaz a Madrid megverte'? Tehát saját magatokat vertétek meg? Vagy mi van?![]()
Ezt úgy kell értelmezni, hogy 'az a Madrid kicsi, amit a Barca nem tudott megverni, ellenben ti, azaz a Madrid megverte'? Tehát saját magatokat vertétek meg? Vagy mi van?sergi1989 írta:ez az a madrid kicsi akit nagyon nem tudtatok idén megverni..ellenben ..mi!sza neked pszt!
Nástic ropinnyo statisztikái alapján veszélyes lehet