Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az tény, h egy bombára szükség lesz.Van miből, fizetni.Mogyi írta:Íme a lista akik jöhetnének Manchesterbe.
Forrás:http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6633846
Player Name Current Club Position Fee
Fernando Torres Liverpool Striker
Sergio Aguero Atletico Madrid Striker Not stated
Samuel Eto'o Barcelona Striker Not stated
David Silva Valencia CF Winger Not stated
Arjen Robben Real Madrid Winger Not stated
Joao Moutinho Sporting Lisbon Midfielder Swap/Nani
Antonio Valencia Wigan Winger Not stated
Franck Ribery Bayern Munich Winger
Karim Benzema Olympique Lyonnais Striker
lui1698 írta:honnan veszitek ennyire biztosra, hogy egyszer itt fog játszani?Fecooo írta:Agüero: előbb-utóbb jönni fog a Barca-ba Messi mellé![]()
honnan veszitek ennyire biztosra, hogy egyszer itt fog játszani?Fecooo írta:Agüero: előbb-utóbb jönni fog a Barca-ba Messi mellé![]()
szvsz az első 4 nevet ki is lehet húzni... a többire nem tudok véleményt mondani.Mogyi írta:Íme a lista akik jöhetnének Manchesterbe.
Forrás:http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6633846
Player Name Current Club Position Fee
Fernando Torres Liverpool Striker
Sergio Aguero Atletico Madrid Striker Not stated
Samuel Eto'o Barcelona Striker Not stated
David Silva Valencia CF Winger Not stated
Arjen Robben Real Madrid Winger Not stated
Joao Moutinho Sporting Lisbon Midfielder Swap/Nani
Antonio Valencia Wigan Winger Not stated
Franck Ribery Bayern Munich Winger
Karim Benzema Olympique Lyonnais Striker
Szerintem Nani lesz a helyettese plusz vesznek mellé vagy két három ribery kaliberű játékost, és a középpálya azzal meg is lenne, bár most így hirtelen nekem se jut eszembe senkiMikaos írta:Sir Alex szerintem most jól húzott. Helyében én már amúgy tavaly elpasszoltam volna C.Ronaldot....
Ugye hogy mennyire? A BL győzelemkor is hallottam. Ebben is benne van.Sanama írta:Ez a Coldplay nagyon "betört" a futball világába![]()
Ma Sportklubbon MU tv ,ilyen idény összefoglaló összeállítás volt.
Nem fogjátok kitalálni,hogy a műsor végén,ilyen aranypillanatokban melyik zene ment?
Coldplay-Viva la Vida
nem, a Burnley jutott fel, 1-0ra nyert a Sheffield ellen, a cikk róla, ha érdekel:matyi02 írta:Hello!
Valaki tud-e arról h a Sheffield United fel jutott-e ?:O![]()
Előre is kössz.
Akkor Laporta új szöveget kell diktáljon a hangpostájához: Itt Laporta, most nem vagyok elérhető, Hughes, hagyjál már békén minketdarmian írta:goal.com szerint Mark Hughes 250 millát kapott átigazolásokra a nyáron.![]()
Ennyiből akárkit komolyan megkörnyékezhetnek.. azért ez nem csúnya összeg
Igy van. Hiddink ismét bebizonyitotta, h hatalmas edző, a Chelseat visszahozta a sirból, de a bajnokságban akkora hátrányt már nem lehetett ledolgoni. De megvan a fakupa, + ő volt az egyetlen, aki megfogta a Barcát, ezt ne feledjük! Az igazán konoly meccseken senkinek sem volt még esélye sem a Chelsean kivül, a Lyont, a Bayernt otthon agyonvertük, a Realt oda-vissza aláztuk, és a Mut is könnyedén ütöttük 2-0ra. Egyedül a Chelsea állitott meg majdnem.Hiddink méltó képpen búcsúzott a Chelsetől. Max respekt neki.
A SK.közvetítette.Primitive írta:Senki nem követi az FA Kupa döntőt?![]()
2-1 re vezet a Chelsea. Az Everton a 25 másodpercben megszerezte a vezetést egy Saha kapáslövéssel, de aztán jött Drogba, majd a 70. perc környékén Lampard ragasztott egy óriási gólt bal lábbal.
Most meg Maloudának nem adtak meg egy szabályos gólt, 25 ről felsőkapufa, aztán meg a laszti teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, de a spori nem adta meg a gólt.![]()
Nem mintha Chelsea fan lennék, csak a mixemen rajta van
szerk : Vége. 2-1. Hiddink méltó képpen búcsúzott a Chelsetől. Max respekt neki.
„Remekül kezdtünk, de kaptunk egy gólt, és idegesen játszottunk ezután. Volt időnk felkelni a padlóról, volt néhány kisebb lehetőségünk is, de el kell ismernem: egy jobb csapat győzött le minket. Az első gól után messze voltunk a legjobbunktól. Tanulni kell a vereségből, és tanulni is fogunk: végtére is még fiatal a csapatom” – nyilatkozta a lefújás után Ferguson.Sanama írta:Mit mondott SAF ? Lemaradtam róla.Varga Tamás írta: Legalább a nagy skót Mester, SAF elismerte a lényeget! Respect Neki érte! Nemhiába az egyik Legnagyobb edző!
Mit mondott SAF ? Lemaradtam róla.Varga Tamás írta: Legalább a nagy skót Mester, SAF elismerte a lényeget! Respect Neki érte! Nemhiába az egyik Legnagyobb edző!