Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ah,de kemény voltál..előbb gondolkozz mielőtt valamit írsz..nem a véleményed fikáztam le,hanem,azt,ahogy írsz..s erre te jössz az ilyen magasröptű dumákkal..tiszta szánalom..emellett meg közöd nincs hozzá,hogy én hol,meg hogy,meg hányszor űzöm a focit..szóval inkább kussolj.sergi1989 írta:saviola:elöször üzd egy kicsit focit apám...mert te lehet hogy jobban irsz de focihoz oly kevés közöd van
31 évesen már nem túl koros egy Real Madridhoz?
sergi1989 írta:miki figyu most kár veszekednünk mint multkor mert sok értelme nem lesz ha privátba jösz bocsánatot kérni mint multkor!megakarom neked ezt spórolni...szal ne legyen ekkora száj én megkérdeztem hogy meik legnagyobb és hogy ha cimket nézük mi,de kitudja mia alpján döntik nah de engem nem érdekel csak saviola mert neki azt semmi köze focihoz azt ugy oszt róla mintha...
Sergisergi1989 írta:grecki vagy miki ki jo atya uristen mondta hogy reál 20 század legjobb csapata lehet hogy én katasztrofálisan irok de akkor ti hogy olvastok? fiuk olyanokat láttok bele egy hsz be ami nincs is ottsaviola:elöször üzd egy kicsit focit apám...mert te lehet hogy jobban irsz de focihoz oly kevés közöd van
Héj, haver, a Vác 94-ben magyar bajnok volt, úgyhogy vigyázz mit írsz!sergi1989 írta:mondott ott valaki iet hogy ki hány kupát nyert öcsém oly hülyeségeket beszélsz hogy az má fáj rádásul egy mu drukker szal..kicsi igenis függ attól hogy meik világ legnagyobb klubja hogy hány trófeát nyert mert mi mástól fügne attol hogy mienek egy adott idénybe ne nevetesd kimagadés én nem jötem a kupákkal csak ez pont azon mulik mert ha nem azon mulna a vác is lehetne ..elnézést a vác szurkolóktól csak épp ez ugrott be!
Mindenkinek én sem szólok, de ezt nem veszi be a gyomrom. Kérdezzétek Saviolát, ő majd megmondja, hogy miért...ozsimiki írta:grecki: csak hozzá kell szokniengem már leoltottak,hogy miért kritizálom a szövegformálását
![]()
Az "M" betűtől jobbra találod a "," és a "." karaktereket, légyszives használd, mert kifolyik a szemem, mire értelmezem a mondanivalódat.sergi1989 írta:mondott ott valaki iet hogy ki hány kupát nyert öcsém oly hülyeségeket beszélsz hogy az má fáj rádásul egy mu drukker szal..kicsi igenis függ attól hogy meik világ legnagyobb klubja hogy hány trófeát nyert mert mi mástól fügne attol hogy mienek egy adott idénybe ne nevetesd kimagadés én nem jötem a kupákkal csak ez pont azon mulik mert ha nem azon mulna a vác is lehetne ..elnézést a vác szurkolóktól csak épp ez ugrott be!
Így van. A másik meg az, hogy nincs is igazán értelme a "vilag legnagyobb klubját" keresgélni. Mindíg van egy aktuális legjobb, de legnagyobb...lionelmessi19 írta:sergi1989 írta:kérlek akkor áruld már el meik világ legnagyobb klubja?de most komolyan!
Unalmas tövig lerágott téma ez már...
Sergi B+, a Kiskunhalas ifi B.sergi1989 írta:kérlek akkor áruld már el meik világ legnagyobb klubja?de most komolyan!
Raziel, ez megint csak komolytalan...Raziel írta:nem a Real Madrid az biztos,ha az lenne akkor versenyben lenne a blben,simán vezetné a bajnokságot,és a kupábol nem esett volna ki.Sok jobb klub van mint a Real Madrid,és sok klub jobb formában is van.
???sergi1989 írta:kérlek akkor áruld már el meik világ legnagyobb klubja?de most komolyan!