Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez...Atesz írta:Nem gáz, hogy hosszabbított 2012-ig.08:50 - Mennyit változik a világ egy este alatt! A Manchester United kiesett a BL-ből a Milan ellenében. Ennek megfelelően Kaká ára emelkedett, míg Ronaldoé kb. 60 millió euróra csökkent. Ramón Calderón és emberei tehát új stratégiára váltanak: a szezon végén hivatalos ajánlatot tesznek a portugál zseniért.![]()
![]()
Nem gáz, hogy hosszabbított 2012-ig.08:50 - Mennyit változik a világ egy este alatt! A Manchester United kiesett a BL-ből a Milan ellenében. Ennek megfelelően Kaká ára emelkedett, míg Ronaldoé kb. 60 millió euróra csökkent. Ramón Calderón és emberei tehát új stratégiára váltanak: a szezon végén hivatalos ajánlatot tesznek a portugál zseniért.
Hamarosan olyan hírek fognak terjengeni, hogy Maldinit meg Giggset akarják leigazolni
nos, nem jó szántából ment el a Barcától... többek között ezt is köszönhetjük van gaalnak!!! ha mondjuk messi, aki saját nevelés és 19 évesen jól tolja összeveszne reikarddal, ezért elpasszolnák és mondjuk 10 év hányattatás után felajánlanák neki a real mezt, nem hinném, hogy bárki is megkövezné érte...Badi írta:hát nem tudom.. ha az espanyolba elment, miért ne menne a realba is?
Game90 írta:18:12 - Beckham lapját törölték, játszhat a Sevilla ellen.Boixos írta:és lőn.
Ez csak természetes![]()
Nem értitekcsababarca írta:meglepődtem volna ha nem törlik el...![]()
és még ők panaszkodnak..grat
18:12 - Beckham lapját törölték, játszhat a Sevilla ellen.Boixos írta:és lőn.
ökör....már bocs..de ettől most fekszekBadi írta:legalább vasárnap este is láthatjuk a legújabb haját
amúgy megdöbbentő a hasonlóság az ő mostani, és a 94-es román válogatott tagjaié között
Na ez meg a másik dologLG írta: Semmiképpen se nyerjen a madrid, h a mi bünrosszul játxunk, ők meg gáláznak, még akkor sem
Eddig mint 2 csapat egy trágya volt, így mostantól az számít, hogy a maradék meccseken ki lesz a jobb. Ha ezeken a meccseken ők nyerni tudnak, nálunk meg továbbra sem lenne semmi javulás akkor jobb szezonuk lehetne. + jobban szerepeltek ellenünkozsimiki írta:Akkor se nyerjenek ŐkZozzy 5 írta: akkor nyerjenek ők...Magyarul, győzzön a jobbÉpp ezért írtam,hogy mégha a maradék meccseken jól is küldik,akkor sem lesz összeségében szebb idényük mint nekünk! De úgyis a pontok döntik el...
Semmiképpen se nyerjen a madrid, h a mi bünrosszul játxunk, ők meg gáláznak, még akkor semozsimiki írta:Akkor se nyerjenek ŐkZozzy 5 írta: akkor nyerjenek ők...Magyarul, győzzön a jobbÉpp ezért írtam,hogy mégha a maradék meccseken jól is küldik,akkor sem lesz összeségében szebb idényük mint nekünk! De úgyis a pontok döntik el...
Akkor se nyerjenek ŐkZozzy 5 írta: akkor nyerjenek ők...Magyarul, győzzön a jobb