Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Örülhetnek a rómaiak, a Belügy megfejelve futball-ellenes döntését, az Inter szurkolóit is kizárta a parmai derbiről. Szerintem, száműzzük a nézőket a stadionokból, és a mérkőzéseket a tévécsatornákról. A focisták meg azt csinálnak, amit akarnak. Eddig azt hittem, hogy csak idehaza ilyen dilettáns a futballvezetés, de úgy látom, Itáliában is ez a helyzet. Minek a szurkolók jelenléte, csak erősíti a csapatokat. Marehák. Én erre válaszul, bojkottálnám a mérkőzést a játékosok helyében. Berlusconi meg oldja meg. Hülye [auto_cenzúra] maffiózó kretén.
ez valahogy kizárná az általam írottakat, úgyhogy inkább ne!Varga Tamás írta:De, mindenekelőtt a Giuseppe Meazza-stadionban, azaz Milánó kék-fekete részén.Boixos írta:igen, valami hasonló lehet az ökumené![]()
![]()
![]()
![]()
a lényeg, h boldogak legyenek parmában és romában is az emberek!![]()
![]()
De, mindenekelőtt a Giuseppe Meazza-stadionban, azaz Milánó kék-fekete részén.Boixos írta:igen, valami hasonló lehet az ökumené![]()
![]()
![]()
![]()
a lényeg, h boldogak legyenek parmában és romában is az emberek!
igen-igen, most hirtelen egy nagy család lettünkBoixos írta:ez mondjuk az intereseknek sem lenne rossz.visca el barca írta:sztem nálam jobban még a roma szurkolók sem tudnak szorítani a bajnoki címért...ejj, mekkora öröm lenne nekem
parmából hamarabb hazaérnek majd, mint anno romából, ráadásul nem égetnék magukat a fél országon keresztül.
reméljük, ez lesz a forgatóskönyv!
egyébként sztem még a tősgyökeres parmaiak sem fognak úgy szurkolni a csapatuknak, mint ahogy én fogok nekik!![]()
ez mondjuk az intereseknek sem lenne rossz.visca el barca írta:sztem nálam jobban még a roma szurkolók sem tudnak szorítani a bajnoki címért...ejj, mekkora öröm lenne nekem
Itt megtudod nézni az összes párosítást.:albicelesteX írta:Valaki elmondaná a következő forduló párosítását?Inter,Roma,Fiorentina kivel megy?