Ismerve Pep-et valahogy éreztem,hogy lesz valami csavar ma is,de ez van ha nem igazolunk-tunk akkor erre lehet számítani tavasszal,nekem ezzel nincs bajom,csak jöjjenek be,amen!palesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Alves-Pique-Puyol-Abidal;Xavi-Busquets-Jonathan;Henry-Ibra-Pedro
Bajnoki Mérkőzések 09-10
- gianni
- Entrenador del Barça
-
- Director del Fútbol
Nah örülök h megkapja a lehetőséget, nem érzem hogy gond lehet a mai meccsel kapcsolatban, vmi azt súgja h gól-gazdag meccset látunk.LM10 írta:-----------------------------V.V.----------------------------------------
Alves----------------Puyol------------Piqué-----------Abidal--------
--------------------------------Busquets---------------------------
--------------------------Xavi--------dos Santos------------
Pedro-------------------------Ibra-----------------Henry-----
Pad: Pinto,Csiga,Maxwell,Milito,Thiago,Iniesta,Bojan.
Kíváncsi leszek dos Santos játékára. 3-0.
El primer onze del 2010 és el següent: Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Sergio Busquets, Xavi, Jonathan Dos Santos, Pedro, Henry i Ibrahimovic.
A la banqueta seran Pinto, Maxwell, Txigrinski, Milito, Thiago, Iniesta i Bojan.
A la banqueta seran Pinto, Maxwell, Txigrinski, Milito, Thiago, Iniesta i Bojan.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hivatalos kezdő:
szerk.: Látom LM10 megelőzött, és még "rajzolt" is
Hajró Jonathan, most ragadj fenn!!! Remélem jó lesz, nem izgulja el... mert tudni tud
szerk.: Látom LM10 megelőzött, és még "rajzolt" is

Hajró Jonathan, most ragadj fenn!!! Remélem jó lesz, nem izgulja el... mert tudni tud

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.01.02. 19:18:10-kor.
- LM10
- Director del Fútbol
-----------------------------V.V.----------------------------------------
Szörnyű lesz ez a Január. Nem elég az hogy a Villareal az első csapat amivel meg kell mérkőzni, csak ebben a hónapban háromszor találkozunk a Sevilla-val. 
Ráadásul ha egy kicsit előre tekintünk, a bajnokság nagyon szoros lesz a végére a két óriás között és az utolsó előtti fordulóban ki lesz az ellenfél?
A Sevilla...

Ráadásul ha egy kicsit előre tekintünk, a bajnokság nagyon szoros lesz a végére a két óriás között és az utolsó előtti fordulóban ki lesz az ellenfél?
A Sevilla...
-
- Capitá del Barça
áhh megvan kösy ! nem vettem észre amikor előszőr olvastam!! Jólvan hála égnek nem sérültFecooo írta:Lionel Kicsi Messi írta:hellosztok! Néztem a kezdőnket és biztos hogy én vok hülye de Messi padozik vagy sérült?:O biztos nem olvastam el vmitvalaki mondja meg legyenszíves
olvasd el a főoldali beharangozó cikket

Ott van a rövidhírekben,hogy külön pihenőt kapott néhány játékossal együtt.
Lionel Kicsi Messi írta:hellosztok! Néztem a kezdőnket és biztos hogy én vok hülye de Messi padozik vagy sérült?:O biztos nem olvastam el vmitvalaki mondja meg legyenszíves
olvasd el a főoldali beharangozó cikket

-
- Capitá del Barça
hellosztok! Néztem a kezdőnket és biztos hogy én vok hülye de Messi padozik vagy sérült?:O biztos nem olvastam el vmit
valaki mondja meg legyenszíves

Maga az ellenfél nehezebb,viszont szerdán már gondolom pályára lép a most pihenők nagy része.geridoss írta:Szerintem pedig a Sevilla elleni meccs nehezebb lesz, mint a Villareal elleni. De ki tudja...
Szerda óta a többiekkel edz. A goal.com a kezdőbe jelöli.MichaaBee írta:Iniestával mivan, még mindig sérült? Mert akkor Busquets a vkp és kész...
Probable Starting XI: Valdes; Alves, Pique, Puyol, Abidal; Xavi, Sergio Busquets, Iniesta; Pedro, Ibrahimovic, Henry
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
-
- Director del Fútbol
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 08591.html Ezek szerint Ini rendben van
,de szerintem holnap nem játszik
,esetleg csereként 

Iniestával mivan, még mindig sérült? Mert akkor Busquets a vkp és kész...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- LM10
- Director del Fútbol
--------------------------------V.V.----------------------------------
Alves-----------------Puyol-----------Piqué--------------Abidal---------
----------------------------------Csiga---------------------------
----------------------------Busi------------Xavi-------------
-Pedro-----------------------------Ibra----------------------Henry-------
Csiga a legutóbbi barátságos meccsen is védekező kp volt, és állítólag nem is játszott ott rosszul.
Alves-----------------Puyol-----------Piqué--------------Abidal---------
----------------------------------Csiga---------------------------
----------------------------Busi------------Xavi-------------
-Pedro-----------------------------Ibra----------------------Henry-------
Csiga a legutóbbi barátságos meccsen is védekező kp volt, és állítólag nem is játszott ott rosszul.
Alves és Maxwell ott lesz, mivel kedd óta részt vesznek az edzéseken.szajko írta:A kezdő nem lesz a megszokott. Mert nem lesz Alves, Messi, Márquez, Maxwell, Touré, Keita és lehet, hogy Iniesta se.MessiFan írta:A kezdő legyen a megszokott és ha Henry megint hozza a rossz formályát akkor csere Pedrora.
Szóval Pedro kezdő lesz.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- geridoss
- Director del Fútbol
Szerintem pedig a Sevilla elleni meccs nehezebb lesz, mint a Villareal elleni. De ki tudja...ElBartimaeus írta: Ellenben úgy gondolom, hogy a klub vb megnyerése egy olyan "terhet" vett le a játékosok válláról, hogy ezután jobban tudnak majd összpontosítani és ennek következtében megjönnének idén ismét a gálák. Az első ilyenre a Sevilla elleni kupameccsig kell várni szerintem.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
A kezdő nem lesz a megszokott. Mert nem lesz Alves, Messi, Márquez, Maxwell, Touré, Keita és lehet, hogy Iniesta se.MessiFan írta:A kezdő legyen a megszokott és ha Henry megint hozza a rossz formályát akkor csere Pedrora.
Szóval Pedro kezdő lesz.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hát remélem a durvaságokat fújja le, mert akkor ennek a laposztásnak még örülhetünk is, lévén inkább minket rugdosnak, mint mi rugdosunk.Chris írta: e mellé még kaptunk egy olyan bírót (Gonzalez Vazquez) aki meccsenként több mint 6 sárgát szór, és mérlege eddig 3-2-3 hazai szempontból nézve, de akkor is visca barca és csak a győzelem elfogadható eredmény!!!!!

Egyébként egy elég nehéz, izzadság szagú meccsre számítok, karcsú győzelemmel. Ellenben úgy gondolom, hogy a klub vb megnyerése egy olyan "terhet" vett le a játékosok válláról, hogy ezután jobban tudnak majd összpontosítani és ennek következtében megjönnének idén ismét a gálák. Az első ilyenre a Sevilla elleni kupameccsig kell várni szerintem.

- Chris
- Capitá del Barça
e mellé még kaptunk egy olyan bírót (Gonzalez Vazquez) aki meccsenként több mint 6 sárgát szór, és mérlege eddig 3-2-3 hazai szempontból nézve, de akkor is visca barca és csak a győzelem elfogadható eredmény!!!!!MessiFan írta:Szerintem 1 nagyon nehéz meccs elé nézünk. Tavaly se volt könnyű de most meg pláne. 1-2 gólos győzelmet várok a csapattól. A kezdő legyen a megszokott és ha Henry megint hozza a rossz formályát akkor csere Pedrora.

Szerintem 1 nagyon nehéz meccs elé nézünk. Tavaly se volt könnyű de most meg pláne. 1-2 gólos győzelmet várok a csapattól. A kezdő legyen a megszokott és ha Henry megint hozza a rossz formályát akkor csere Pedrora.
Nekünk ott volt most a klubvébé,meccsekkel,utazásokkal együtt,biztos,hogy sokat kivett a játékosokból,mentálisan is.
Pep látja,hogy ki mennyire fitt,vagy éppen kimerült,ok nélkül nem adna pluszpihenőt,ebben biztos lehetsz.
Itthon pedig gyengébb összetételű csapattal is nyerhetünk,a keddi kupameccs fontosabb.
Pep látja,hogy ki mennyire fitt,vagy éppen kimerült,ok nélkül nem adna pluszpihenőt,ebben biztos lehetsz.
Itthon pedig gyengébb összetételű csapattal is nyerhetünk,a keddi kupameccs fontosabb.
Hát de egyik csapatba sem pihenek a sztárok nézd Angol bajnokságot! ott még meg sem álnak még sem pihenek az az igaság hogy Pep-ester már túlzásba viszi a dolgokat.socio66 írta:Mi az hogy minek?messiboy írta:Minek a pihenő nem értem? már Pep túlzásba viszi!!!!
Mondjuk mert eddig mi játszottuk a legtöbb meccset és ahhoz,hogy a srácok bírják a tavaszt is,pihenni kell.
Ezen mit nem értesz?
És fejezd már be a szánalmas hirdetését annak a semmirekellő oldalnak. Senki nem fogja látogatni,mivel itt az Eurobarca,vágod?
Mi az hogy minek?messiboy írta:Minek a pihenő nem értem? már Pep túlzásba viszi!!!!
Mondjuk mert eddig mi játszottuk a legtöbb meccset és ahhoz,hogy a srácok bírják a tavaszt is,pihenni kell.
Ezen mit nem értesz?
És fejezd már be a szánalmas hirdetését annak a semmirekellő oldalnak. Senki nem fogja látogatni,mivel itt az Eurobarca,vágod?
A Barca hivatalos honlapja szerint Alves, Maxwell és Milito kedd óta a csapattal edz, ők nem éltek a külön engedéllyel. Keita még nem ment el az Afrika Kupára készülni, de sérült, és külön rehabiitációs edzéseket folytat Barcelonában. Elég nagy a középpályáshiány, és ez egész januárban így lesz. Jonathan dos Santos nyilván gyakran fog játszani, és nem lepne meg, ha a klub vb végéhez hasonlóan Messi is középpályásként nyomná, amíg Keita és Touré meg nem jön.
A Villareal sajnos pont most kezd magára találni Pellegrini távozása óta. Az 3 legutóbbi meccsüket megnyerték. Azért, remélem, valahogy behúzzuk.
A Villareal sajnos pont most kezd magára találni Pellegrini távozása óta. Az 3 legutóbbi meccsüket megnyerték. Azért, remélem, valahogy behúzzuk.