Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerve Pep-et valahogy éreztem,hogy lesz valami csavar ma is,de ez van ha nem igazolunk-tunk akkor erre lehet számítani tavasszal,nekem ezzel nincs bajom,csak jöjjenek be,amen!palesz77 írta:Hivatalos kezdő:
Valdes;Alves-Pique-Puyol-Abidal;Xavi-Busquets-Jonathan;Henry-Ibra-Pedro
Nah örülök h megkapja a lehetőséget, nem érzem hogy gond lehet a mai meccsel kapcsolatban, vmi azt súgja h gól-gazdag meccset látunk.LM10 írta:-----------------------------V.V.----------------------------------------
Alves----------------Puyol------------Piqué-----------Abidal--------
--------------------------------Busquets---------------------------
--------------------------Xavi--------dos Santos------------
Pedro-------------------------Ibra-----------------Henry-----
Pad: Pinto,Csiga,Maxwell,Milito,Thiago,Iniesta,Bojan.
Kíváncsi leszek dos Santos játékára. 3-0.
áhh megvan kösy ! nem vettem észre amikor előszőr olvastam!! Jólvan hála égnek nem sérültFecooo írta:Lionel Kicsi Messi írta:hellosztok! Néztem a kezdőnket és biztos hogy én vok hülye de Messi padozik vagy sérült?:O biztos nem olvastam el vmitvalaki mondja meg legyenszíves
olvasd el a főoldali beharangozó cikket
Lionel Kicsi Messi írta:hellosztok! Néztem a kezdőnket és biztos hogy én vok hülye de Messi padozik vagy sérült?:O biztos nem olvastam el vmitvalaki mondja meg legyenszíves
Maga az ellenfél nehezebb,viszont szerdán már gondolom pályára lép a most pihenők nagy része.geridoss írta:Szerintem pedig a Sevilla elleni meccs nehezebb lesz, mint a Villareal elleni. De ki tudja...
Szerda óta a többiekkel edz. A goal.com a kezdőbe jelöli.MichaaBee írta:Iniestával mivan, még mindig sérült? Mert akkor Busquets a vkp és kész...
Alves és Maxwell ott lesz, mivel kedd óta részt vesznek az edzéseken.szajko írta:A kezdő nem lesz a megszokott. Mert nem lesz Alves, Messi, Márquez, Maxwell, Touré, Keita és lehet, hogy Iniesta se.MessiFan írta:A kezdő legyen a megszokott és ha Henry megint hozza a rossz formályát akkor csere Pedrora.
Szóval Pedro kezdő lesz.
Szerintem pedig a Sevilla elleni meccs nehezebb lesz, mint a Villareal elleni. De ki tudja...ElBartimaeus írta: Ellenben úgy gondolom, hogy a klub vb megnyerése egy olyan "terhet" vett le a játékosok válláról, hogy ezután jobban tudnak majd összpontosítani és ennek következtében megjönnének idén ismét a gálák. Az első ilyenre a Sevilla elleni kupameccsig kell várni szerintem.
A kezdő nem lesz a megszokott. Mert nem lesz Alves, Messi, Márquez, Maxwell, Touré, Keita és lehet, hogy Iniesta se.MessiFan írta:A kezdő legyen a megszokott és ha Henry megint hozza a rossz formályát akkor csere Pedrora.
Hát remélem a durvaságokat fújja le, mert akkor ennek a laposztásnak még örülhetünk is, lévén inkább minket rugdosnak, mint mi rugdosunk.Chris írta: e mellé még kaptunk egy olyan bírót (Gonzalez Vazquez) aki meccsenként több mint 6 sárgát szór, és mérlege eddig 3-2-3 hazai szempontból nézve, de akkor is visca barca és csak a győzelem elfogadható eredmény!!!!!
e mellé még kaptunk egy olyan bírót (Gonzalez Vazquez) aki meccsenként több mint 6 sárgát szór, és mérlege eddig 3-2-3 hazai szempontból nézve, de akkor is visca barca és csak a győzelem elfogadható eredmény!!!!!MessiFan írta:Szerintem 1 nagyon nehéz meccs elé nézünk. Tavaly se volt könnyű de most meg pláne. 1-2 gólos győzelmet várok a csapattól. A kezdő legyen a megszokott és ha Henry megint hozza a rossz formályát akkor csere Pedrora.
Hát de egyik csapatba sem pihenek a sztárok nézd Angol bajnokságot! ott még meg sem álnak még sem pihenek az az igaság hogy Pep-ester már túlzásba viszi a dolgokat.socio66 írta:Mi az hogy minek?messiboy írta:Minek a pihenő nem értem? már Pep túlzásba viszi!!!!
Mondjuk mert eddig mi játszottuk a legtöbb meccset és ahhoz,hogy a srácok bírják a tavaszt is,pihenni kell.
Ezen mit nem értesz?
És fejezd már be a szánalmas hirdetését annak a semmirekellő oldalnak. Senki nem fogja látogatni,mivel itt az Eurobarca,vágod?
Mi az hogy minek?messiboy írta:Minek a pihenő nem értem? már Pep túlzásba viszi!!!!