Tommy írta:Először is azzal kezdeném, hogy a Barca TV-ben közvetített meccseinek 90%-át láttam. Úgyhogy nem a meccs nézések hiánya miatt mondom amit mondok.
Hogy nem szerethet egy Barca játékost egy Barca drukkert?! Hát úgy, hogy nem tartom jó játékosnak. Ettől még a Barcelonában megnéztem a játékát, és ha jól játszott azt is elismertem, de ha nem akkor lehúztam. Ez igaz Ronaldinhora is. Ha gyenge volt Őt is szídtam. Mert Én a csapatot nézem és nem az egyéni megmozdulásokat. Bár bevallom, hogy Roni játéka Nekem az isten. Valóban a Védekezésből szépen kiveszi a Részét, de nem ez lenne a dolga, hanem osztogati. És rengeteg labdát elad. Sokkal többet mint amit értékesen továbbít. És agóljait valóban megpattanva lövi. A 6ból legalább 4 ilyen volt. Nem mondom valóban volt olyan meccs amin naon hasznosan és jól játszott, és döntő megmozdulásai voltak, de sajnos kevesebb ilyet láttam mint elenkezőt. Szal ezért szídom a Deco játékát!!!
Ugyanmár, ez badarság

. Nagyon is jól osztogat. A támadások 70%-ban benne van. Ha nem is góllal vagy gólpasszal fejezi be a támadást, de általában át megy rajta. Egyáltalán nem veszít el több labdát, mint akárki a Barcában. Emiatt nekieshetnénk Xavinak vagy Eto'o-nak is. Nem azokat kell emlegetni, hanem a szép megmozdulásokat. És abból volt bőven. Ronaldinho is mondta, hogy öröm ilyen jó focistákkal játszani, mint Deco. A kapuralövései egyszerűen fenomenálisak

Pontosak, van benne erő... Szerintem nem lettünk volna bajnokok, ha nincs Deco. Egyik leghasznosabb játékosa volt a Barcának.