Ellenfeleink játékosai
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
A celta meccsből egy dologra lettem figyelmes.hogy a reál még mindig nem igazán védekezik,és ha nem fogják Messit,Ronaldinhot,Eto'ot,bajban lesznek
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
OK! Én a Celta-Real meccsből indultam ki - mivel nem szoktam nézni Real meccset - és ott az láttam, hogy sokszor a középpályások, gyakran a csatárok előtt volt... Így meg nehéz védekezni...laci18 írta:Marhaság. Még hogy Belleti jobb ? Cicnho sztem annyit visszajön védekezni és a támadásokat nagyon hatékonyan segíti és gólokat is lő, Bellettinek egy meccsen max. 1-2 jó beadása van.redlions írta:Jól! Csak védekezni felejt el.... Ilyen szempontok alapján Beletti még jobb is!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Cicinho szvsz hosszu éveg után az elso jo igazolása a realnak. Sokkal jobb mint Belletti v. Oleguer, de sajna ez van.
- laci18
- Jugador d'estrella
Marhaság. Még hogy Belleti jobb ? Cicnho sztem annyit visszajön védekezni és a támadásokat nagyon hatékonyan segíti és gólokat is lő, Bellettinek egy meccsen max. 1-2 jó beadása van.redlions írta:Jól! Csak védekezni felejt el.... Ilyen szempontok alapján Beletti még jobb is!laci18 írta:Ez a Cicinho nagyon jól tolja a reálba kár hogy nem mi vettük meg.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jól! Csak védekezni felejt el.... Ilyen szempontok alapján Beletti még jobb is!laci18 írta:Ez a Cicinho nagyon jól tolja a reálba kár hogy nem mi vettük meg.

By red
Sztem meg a Chelsea játékosk annyit adnak ki magukból amennyit kell. És türelemmel kivárják h az ellenfelek hibázzanak pl man city ott is a végsőkig kivártak. Csak ti ezt nem veszitek észre. És modjon bárki akármit Mourinho a világ legjobb vagy inkább legtehetségesebb managere, edzője. Mert mindenki mondja mien könnyű annyi pénzből gazdálkodni és a legjobb játékosokat megvenni de Portóba nem ez volt a helyzet. Egy világverő csapatot csinált abban az évben. És biztos vagyok benne hogy egy látványos és szoros Chelsea továbbjutás lesz. És a Chelsea még nem is fog magából mindent kiadni h legyen erejük a Real elleni köv. bl meccsre 

sztem is esélyesebbek vagytok!!!
hát ha a cselszi így játszik majd ellenünk mint az utóbbi két meccsén akkor végük lesz egyszerűen nem volt még idén hullámvölgyük (olyan igazi) szóval pont mostanra lesz nekik hála istennek 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Én nem akarom az ördögöt a falra festenii! De az biztos hogy a nagy meccseket mindig hozzák kivéve egyet a Manchaster ellenit nem tudták! Szerintem nbem veszik teljesen komolyan a bajnokságot és a bl-re koncentrálnak! De ne legyen igazam!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tudnak flipperezni...Kluivertinho írta:ÚRISTEN!!! Megint mekkora mákkal nyert a cselzi...egyszer az ő meccsükön fogok szívinfarktust kapniMegpattan 23 emberen a labda és csodák csodájára cselzi player elé aki üres kapura bepasszolja...Ezzel az 1 helyzettel nyerték meg most is a meccset a Man. City ellen
![]()

By red
Én láttam. Azért a Fulhamos csávó se volt semmiDrigo írta:jah és pont a dzsó kól akit a legjobban rühellek(a többiekkel egyetemben) jah a Fulham elleni Terry bravúrról nem is beszélve aki látta tudja,hogy miről beszélek aki nem annak annyit,hogy azt hitte ő itt a Cech

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Eurobarca Staff
jah és pont a dzsó kól akit a legjobban rühellek(a többiekkel egyetemben
) jah a Fulham elleni Terry bravúrról nem is beszélve aki látta tudja,hogy miről beszélek aki nem annak annyit,hogy azt hitte ő itt a Cech

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
ÚRISTEN!!! Megint mekkora mákkal nyert a cselzi...egyszer az ő meccsükön fogok szívinfarktust kapni
Megpattan 23 emberen a labda és csodák csodájára cselzi player elé aki üres kapura bepasszolja...Ezzel az 1 helyzettel nyerték meg most is a meccset a Man. City ellen

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Bár most nem játszott a cselszi ellen a fulham középpályása bouba diop de ő egy klasszis erőtöl duzzadó magabiztos és fiatal védekező középpályás én szívesen látnám itt sztem akár kezdőbe is lehetne nemtom ti hogy vagytok vele de őt talán érdemes lenne télen leigazolni bár biztos nem olcsó
(játszhatna a bl-ben is) 

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hát azért a Real-Lyon meccsen az első félidőben történtek sem voltak semmik...Guti kapott 2 akkorát, hogy öröm volt nézni, mert előtte ő is kiosztott 1et-2őt

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Nemtom mit lepodtok meg rajta. Mindig is 1 [auto_cenzúra] ember volt(2002-s VB...monyuk Rivaldo sem volt semmi) 

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Bátran kijelenthetem, hogy az év legunszimpatikusabb játékosa számomra Roberto Carlos.
Rá se ismerek.Rúgdos összevissza,sérüléseket okoz, lap nélkül
Gondolom mindenki emlékszik a Classicon, h felrúgta Eto'o-t és furcsa mód semmit sem kapott.Vagy múlt héten az Osasuna ellen Valdo-t úgy felrúgta.
És mikor még Valdo ment a pályáról, mert állni alig bírt és mondta Carlosnak h mit csinált beleröhögött a pofájába.
Nálam ő viszi magasan a pálmát.

Rá se ismerek.Rúgdos összevissza,sérüléseket okoz, lap nélkül

Gondolom mindenki emlékszik a Classicon, h felrúgta Eto'o-t és furcsa mód semmit sem kapott.Vagy múlt héten az Osasuna ellen Valdo-t úgy felrúgta.

Nálam ő viszi magasan a pálmát.

Persze, hogy létezik, mégpedig azért, mert a Reál szponzori pénzektől esik el, ha nem játszik Beckham. Az pedig Perez-papának elég fontos szempont.Barcaforever írta:Fúúú olvastátok Luxemburgot az origon?Azt mondja a brazil, h ki volt adva h Beckham-t csak sérülés esetén lehetett lehozni és mikor lehozta mert gyengén játszott Sacchi kiosztotta.![]()
Ez naon durva, létezne?
Pont emiatt kellett a 2002-es VB-re másfél hónap alatt "felgyógyulnia" a súlyos bokasérüléséből, mert ugye "Beckhamnek játszania kell", különösen Japánban-Koreában, ahol sok mezt meg szirszart lehet eladni. Ennek meg is lett az eredménye: asszem a Faragó Richard - ő közvetítette az angol meccseket - mondta egy beszélgetős műsorban, hogy amikor nem volt nála a labda (ergo nem mutatta a kamera) csak bicegett és az arcán lehetett látni, hogy minden lépés iszonyú fájdalmat okoz neki.
Mondjuk valahol sajnálom Beckhamet ezekért a dolgokért, de végülis ő választotta ezt az utat....

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Fúúú olvastátok Luxemburgot az origon?Azt mondja a brazil, h ki volt adva h Beckham-t csak sérülés esetén lehetett lehozni és mikor lehozta mert gyengén játszott Sacchi kiosztotta.
Ez naon durva, létezne?

Ez naon durva, létezne?

A Skot derbit a Celtic nyerte, szintén 3-0ra, hab a tortán