Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OK! Én a Celta-Real meccsből indultam ki - mivel nem szoktam nézni Real meccset - és ott az láttam, hogy sokszor a középpályások, gyakran a csatárok előtt volt... Így meg nehéz védekezni...laci18 írta:Marhaság. Még hogy Belleti jobb ? Cicnho sztem annyit visszajön védekezni és a támadásokat nagyon hatékonyan segíti és gólokat is lő, Bellettinek egy meccsen max. 1-2 jó beadása van.redlions írta:Jól! Csak védekezni felejt el.... Ilyen szempontok alapján Beletti még jobb is!
Marhaság. Még hogy Belleti jobb ? Cicnho sztem annyit visszajön védekezni és a támadásokat nagyon hatékonyan segíti és gólokat is lő, Bellettinek egy meccsen max. 1-2 jó beadása van.redlions írta:Jól! Csak védekezni felejt el.... Ilyen szempontok alapján Beletti még jobb is!laci18 írta:Ez a Cicinho nagyon jól tolja a reálba kár hogy nem mi vettük meg.
Jól! Csak védekezni felejt el.... Ilyen szempontok alapján Beletti még jobb is!laci18 írta:Ez a Cicinho nagyon jól tolja a reálba kár hogy nem mi vettük meg.
Tudnak flipperezni...Kluivertinho írta:ÚRISTEN!!! Megint mekkora mákkal nyert a cselzi...egyszer az ő meccsükön fogok szívinfarktust kapniMegpattan 23 emberen a labda és csodák csodájára cselzi player elé aki üres kapura bepasszolja...Ezzel az 1 helyzettel nyerték meg most is a meccset a Man. City ellen
![]()
Én láttam. Azért a Fulhamos csávó se volt semmiDrigo írta:jah és pont a dzsó kól akit a legjobban rühellek(a többiekkel egyetemben) jah a Fulham elleni Terry bravúrról nem is beszélve aki látta tudja,hogy miről beszélek aki nem annak annyit,hogy azt hitte ő itt a Cech
Persze, hogy létezik, mégpedig azért, mert a Reál szponzori pénzektől esik el, ha nem játszik Beckham. Az pedig Perez-papának elég fontos szempont.Barcaforever írta:Fúúú olvastátok Luxemburgot az origon?Azt mondja a brazil, h ki volt adva h Beckham-t csak sérülés esetén lehetett lehozni és mikor lehozta mert gyengén játszott Sacchi kiosztotta.![]()
Ez naon durva, létezne?