Én először azt hittem hogy Oleguer volt, azon nem is lepődtem volna meg. De Xavi volt az?! Sajnos igen..Charlie írta:Tegnap csúnya volt ahogy Carlos lefutotta!
C.

Azt tényleg nagyon rossz volt látni.
Én először azt hittem hogy Oleguer volt, azon nem is lepődtem volna meg. De Xavi volt az?! Sajnos igen..Charlie írta:Tegnap csúnya volt ahogy Carlos lefutotta!
C.
Megfogyeltétek, hogy általában mindenki sztárjátékos egy olyan másik sztárjátékost tart a legjobbnak, akivel együtt játszott???Barcaforever írta:Igaza van.LG írta:Ma láttam a BL magazint, Saviolával volt benne riport. Azt nyilatkozta, h a legjobb játékosnak Xavit tartja![]()
Igaza van.LG írta:Ma láttam a BL magazint, Saviolával volt benne riport. Azt nyilatkozta, h a legjobb játékosnak Xavit tartja![]()
na, ez a mostani bugiját láttamEnrique írta:Most pedig volt is, kicsit színészkedett is, hátha kapunk még1 tizit...Boixos írta:én a puyolt még nem is nagyon láttam az ellenfél 16osán belül, pedig már 100 éve nézem a meccseket...
Most pedig volt is, kicsit színészkedett is, hátha kapunk még1 tizit...Boixos írta:én a puyolt még nem is nagyon láttam az ellenfél 16osán belül, pedig már 100 éve nézem a meccseket...
Marquez, és Puyol is tud rugni. Sztem Xavi a legjobban.Zsolti írta:Sztem is.Xavi Albertini,Deco,Gio....nagy lövők.pedig tavaj Ronnie is lőtte a gólokat szabóból..nem értem.