Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én először azt hittem hogy Oleguer volt, azon nem is lepődtem volna meg. De Xavi volt az?! Sajnos igen..Charlie írta:Tegnap csúnya volt ahogy Carlos lefutotta!
C.
Megfogyeltétek, hogy általában mindenki sztárjátékos egy olyan másik sztárjátékost tart a legjobbnak, akivel együtt játszott???Barcaforever írta:Igaza van.LG írta:Ma láttam a BL magazint, Saviolával volt benne riport. Azt nyilatkozta, h a legjobb játékosnak Xavit tartja![]()
Igaza van.LG írta:Ma láttam a BL magazint, Saviolával volt benne riport. Azt nyilatkozta, h a legjobb játékosnak Xavit tartja![]()
na, ez a mostani bugiját láttamEnrique írta:Most pedig volt is, kicsit színészkedett is, hátha kapunk még1 tizit...Boixos írta:én a puyolt még nem is nagyon láttam az ellenfél 16osán belül, pedig már 100 éve nézem a meccseket...
Most pedig volt is, kicsit színészkedett is, hátha kapunk még1 tizit...Boixos írta:én a puyolt még nem is nagyon láttam az ellenfél 16osán belül, pedig már 100 éve nézem a meccseket...
Marquez, és Puyol is tud rugni. Sztem Xavi a legjobban.Zsolti írta:Sztem is.Xavi Albertini,Deco,Gio....nagy lövők.pedig tavaj Ronnie is lőtte a gólokat szabóból..nem értem.