Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek!!!! Meg ami számomra meglepő, hogy az Inter nevével sehol nem lehetett találkozni... Ne mondja már nekem senki, hogy ők ma született bárányok. Ők is tutira benne voltak, csak vhogy sikerült megúszniuk.Boixos írta:Grecki, nem csodálkozom ezen, inkább elkeserít, h a Nagy Elsőfokú Beindulás után ez a p.öcs semmi lett a dolgok vége. azt gondoltam, h ha már a legmagasabb szinteken is (prodi, stb) azt nyilatkozták, h most "mindenképpen meg akarják tisztítani az olasz labdarúgást", akkor legalább tesznek is érte, nem csak a szájukat járatják.
Silvanus, ne féltsd a juventust, nem ők kaptak túl sokat, hanem a inkább a többiek keveset. nálam lazán elfértek volna a 3.-4. vonalban is. ki tudja, h melyik volt a frankó a huszonegynéhány bajnokságuk közül? nem két éve kezdték el a szemét dolgaikat.
Nem tudom... Szívemre teszem a kezemet, megpróbáltam mexeretni...De nem sikerült, legalábbis nekem nem. Egyedül a Capello-féle Roma nyerte el a tetszésemet, mert ők játszottak. Emléxem úgy lettek a bajnoki címük után vmelyik szezonban másodikak (asszem 2002/03), hogy ők lőtték a legtöbb, és ők kapták a legkevesebb gólt. A szezont még 3-5-2-vel kezdték, aztán jött a szaros 4-4-2 (amit én sosem értek meg, miért eröltetik ennyien, na mind1)...LG írta:grecki, azért a lo másik oldalára sem kell áttesni. Ezt a cirkuszt leszámitva jo bajnokság az olasz.
Na azért azt nem mondanám, hogy szerencsétlen Juve tök ártatlan... Azért ott van az a 100000 lehallgatott telefonbeszélgetés, ami a napnál is jobban bizonyítja a bűnösségüket. Meg voltak ott halálos fenyegetések is...Szóval én nem csak azért örülök a visszasorolásuknak, mert utálom őket, mint a [auto_cenzúra], hanem azért is mert megérdemlik. Az más kérdés, hogy ha már a Juve, akkor a Milan is biztos benne van nyakig. De én továbbmegyek: az egész tetű bandát vissza kellett volna minősíteni, hogy kb az Ascoli legyen a bajnok. Úgy ahogy van, a Seria A egy nagy ferő, a bűnözés melegágya, a szicíliai maffia egyik legfőbb bevételi forrása...Silvanus írta:Srácok, nincs értelme itt ezen agyalni, az egész egyértelmű, én megmondtam: A Juve bajnok lett zsinórban kétszer, és az egész liga, az ellenfelek, a vezetők, a bírók... mindenki azt látta, hogy ez a Juve igen jó, és Capelloval még évekig uralkodhatnak a Seria A-ban. Na ezt nem nézhették tétlenül! Ezért találták ki ezt az egész bundabotrányt, aminek mi lett a vége? Milan büntetése nevetséges, Fiorentina, Lazio büntetése elhanyagolható, és a Juve...? Játékosok szanaszét, anyagi csőd, Seria B, nemzetközi porond csak álom... Kicsináltál őket!!!![]()
Na jó, ez csak vicc persze, de azért felettébb érdekes, hogy a Juve büntetése brutálisan szarabb, mint a másik három klubé.
Hát azért a puposokat sem kell félteni. Az h vették a birokat, meg h doppingoltak az nyilt titok volt mindig.Silvanus írta:Srácok, nincs értelme itt ezen agyalni, az egész egyértelmű, én megmondtam: A Juve bajnok lett zsinórban kétszer, és az egész liga, az ellenfelek, a vezetők, a bírók... mindenki azt látta, hogy ez a Juve igen jó, és Capelloval még évekig uralkodhatnak a Seria A-ban. Na ezt nem nézhették tétlenül! Ezért találták ki ezt az egész bundabotrányt, aminek mi lett a vége? Milan büntetése nevetséges, Fiorentina, Lazio büntetése elhanyagolható, és a Juve...? Játékosok szanaszét, anyagi csőd, Seria B, nemzetközi porond csak álom... Kicsináltál őket!!!![]()
Na jó, ez csak vicc persze, de azért felettébb érdekes, hogy a Juve büntetése brutálisan szarabb, mint a másik három klubé.
Jaja, én is az eddigi igazolásokkal nagyon elégedett vagyok, főleg Grossonak és Vierának örülök. Toni sztem még jönni fog, meg Riqelme is jo lenne, bár nem sok esélyt látok rá.Game90 írta:Azért ne vedd biztosra, hogy nem fog még játékos érkezni. Én is Inter fan vagyokSaviola írta:Mindig csak az esztelen Inter fikázás..![]()
Most nem igazoltunk összevissza végre..talán összeáll a keret végre és megnyerjük a bajnokságot![]()
Azért ne vedd biztosra, hogy nem fog még játékos érkezni. Én is Inter fan vagyokSaviola írta:Mindig csak az esztelen Inter fikázás..![]()
Most nem igazoltunk összevissza végre..talán összeáll a keret végre és megnyerjük a bajnokságot![]()
Nem tudom mire alapozod az állításaidat, én úgy tudom, hogy egyetlen kb. 1 perces telefonbeszélgetés szólt ellenük, amiben az volt, hogy az épp lejátszott mérkődésüket vezető bírót ne küldjék mégegyszer Milan meccsre. Ez a tény, a többi csak állítás tények nélkül. Ez alapján igazából a 8 pont levonás és a visszasorolás is kissé viccesozsimiki írta:Remélem csak poénnak szántadGauchomester írta:Kössz az infót. Remélem azért az UEFA nem fogja kizárni Pirloékat.![]()
![]()
Több évre el kellene tiltani az összes vétkest![]()
Ez a genny Milan,a nevetséges -8ponttal meg még bajnok is lehet! +Indulhat idén a Bl-ben? Na Ne![]()
Uefa remélem tesz valamit