Seria A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Charlie
Öreg Harcos

2006.08.10. 11:49:16

Inter nem arról híres hogy kevés pénzük lenne, az elmúlt évekbe mutatott vásárláspolitikájuk jólmutatja. Vesznek remek játékosokat, de semmi eredmény. Moratti-nak jó vastag a pénztárcája.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
visca el barca
Presidente del Barça

2006.08.10. 11:41:06

boixos testvérem adj nekem kérdésemre választ.

honnan a lótúróból van az internek ennyi pénze?

grosso 5,5 milla
maicon 4 milla
vieria 9,5 milla
zlatan 24,8 milla

ez: 43,8 euro

ugy h mikozben a a 8 tavozo jatekos kozul csak potenzaert kaptak dellát (3 milla)

:roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.04. 14:37:10

Boixos írta:Grecki, nem csodálkozom ezen, inkább elkeserít, h a Nagy Elsőfokú Beindulás után ez a p.öcs semmi lett a dolgok vége. azt gondoltam, h ha már a legmagasabb szinteken is (prodi, stb) azt nyilatkozták, h most "mindenképpen meg akarják tisztítani az olasz labdarúgást", akkor legalább tesznek is érte, nem csak a szájukat járatják.
Silvanus, ne féltsd a juventust, nem ők kaptak túl sokat, hanem a inkább a többiek keveset. nálam lazán elfértek volna a 3.-4. vonalban is. ki tudja, h melyik volt a frankó a huszonegynéhány bajnokságuk közül? nem két éve kezdték el a szemét dolgaikat.
Egyetértek!!!! Meg ami számomra meglepő, hogy az Inter nevével sehol nem lehetett találkozni... Ne mondja már nekem senki, hogy ők ma született bárányok. Ők is tutira benne voltak, csak vhogy sikerült megúszniuk.

Ami pedig az olasz focit illeti, azért megvolt a jótékony hatása a botránynak. Sztem soha nem nyerték volna meg a vb-t, ha mindez nem robban ki. Összekovácsolódtak, és mindenkinek meg akarták mutatni, hogy mire képesek. Igaz nem egy lehengerlő focival, hanem a szokásos kátenáccsóval... Igaza van Pelének, meg a többi régi nagynak, hogy a foci sajnos sokat változott, és nem előnyére...
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.04. 14:32:36

LG írta:grecki, azért a lo másik oldalára sem kell áttesni. Ezt a cirkuszt leszámitva jo bajnokság az olasz.
Nem tudom... Szívemre teszem a kezemet, megpróbáltam mexeretni...De nem sikerült, legalábbis nekem nem. Egyedül a Capello-féle Roma nyerte el a tetszésemet, mert ők játszottak. Emléxem úgy lettek a bajnoki címük után vmelyik szezonban másodikak (asszem 2002/03), hogy ők lőtték a legtöbb, és ők kapták a legkevesebb gólt. A szezont még 3-5-2-vel kezdték, aztán jött a szaros 4-4-2 (amit én sosem értek meg, miért eröltetik ennyien, na mind1)...

Asszem így nézett ki a Roma:

Antonioli

Panucci - Samuel - Chivu

Mancini - Emerson - Tommasi - Lima

Totti

Montella Cassano

Akkor nagyon szerettem nézni őket, de azóta...

Semmi más sincs, minthogy mindenki színészkedik, gesztikulál, reklamál, iszonyat belemenések, piros lapok, játék meg nem sok...Maradok a spanyol, meg az angol bajnokság mellett...
Boixos
Llegenda del Barça

2006.08.04. 14:26:48

Grecki, nem csodálkozom ezen, inkább elkeserít, h a Nagy Elsőfokú Beindulás után ez a p.öcs semmi lett a dolgok vége. azt gondoltam, h ha már a legmagasabb szinteken is (prodi, stb) azt nyilatkozták, h most "mindenképpen meg akarják tisztítani az olasz labdarúgást", akkor legalább tesznek is érte, nem csak a szájukat járatják.
Silvanus, ne féltsd a juventust, nem ők kaptak túl sokat, hanem a inkább a többiek keveset. nálam lazán elfértek volna a 3.-4. vonalban is. ki tudja, h melyik volt a frankó a huszonegynéhány bajnokságuk közül? nem két éve kezdték el a szemét dolgaikat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.04. 14:26:06

grecki, azért a lo másik oldalára sem kell áttesni. Ezt a cirkuszt leszámitva jo bajnokság az olasz.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.04. 14:22:36

Silvanus írta:Srácok, nincs értelme itt ezen agyalni, az egész egyértelmű, én megmondtam: A Juve bajnok lett zsinórban kétszer, és az egész liga, az ellenfelek, a vezetők, a bírók... mindenki azt látta, hogy ez a Juve igen jó, és Capelloval még évekig uralkodhatnak a Seria A-ban. Na ezt nem nézhették tétlenül! Ezért találták ki ezt az egész bundabotrányt, aminek mi lett a vége? Milan büntetése nevetséges, Fiorentina, Lazio büntetése elhanyagolható, és a Juve...? Játékosok szanaszét, anyagi csőd, Seria B, nemzetközi porond csak álom... Kicsináltál őket!!! :D

Na jó, ez csak vicc persze, de azért felettébb érdekes, hogy a Juve büntetése brutálisan szarabb, mint a másik három klubé.
Na azért azt nem mondanám, hogy szerencsétlen Juve tök ártatlan... Azért ott van az a 100000 lehallgatott telefonbeszélgetés, ami a napnál is jobban bizonyítja a bűnösségüket. Meg voltak ott halálos fenyegetések is...Szóval én nem csak azért örülök a visszasorolásuknak, mert utálom őket, mint a [auto_cenzúra], hanem azért is mert megérdemlik. Az más kérdés, hogy ha már a Juve, akkor a Milan is biztos benne van nyakig. De én továbbmegyek: az egész tetű bandát vissza kellett volna minősíteni, hogy kb az Ascoli legyen a bajnok. Úgy ahogy van, a Seria A egy nagy ferő, a bűnözés melegágya, a szicíliai maffia egyik legfőbb bevételi forrása...
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.04. 14:21:36

Lujo!
Azt hiszem az előttem hozzászólók választ adtak kérdésedre,főleg Boixis :!:

Milan mindent csak Berlusconinak köszönhet,különben SeriaB,és -akárhánypont! Akárcsak a Juventusnál :!:

Ehelyett: Indulhatnak a Bl-ben :evil: ,megnyerhetik a Seria A-t :evil:

Szóval,No Comment
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.04. 14:20:03

Silvanus írta:Srácok, nincs értelme itt ezen agyalni, az egész egyértelmű, én megmondtam: A Juve bajnok lett zsinórban kétszer, és az egész liga, az ellenfelek, a vezetők, a bírók... mindenki azt látta, hogy ez a Juve igen jó, és Capelloval még évekig uralkodhatnak a Seria A-ban. Na ezt nem nézhették tétlenül! Ezért találták ki ezt az egész bundabotrányt, aminek mi lett a vége? Milan büntetése nevetséges, Fiorentina, Lazio büntetése elhanyagolható, és a Juve...? Játékosok szanaszét, anyagi csőd, Seria B, nemzetközi porond csak álom... Kicsináltál őket!!! :D

Na jó, ez csak vicc persze, de azért felettébb érdekes, hogy a Juve büntetése brutálisan szarabb, mint a másik három klubé.
Hát azért a puposokat sem kell félteni. Az h vették a birokat, meg h doppingoltak az nyilt titok volt mindig.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.04. 14:17:41

Bizony Silvionak hosszu a keze...de az fölbaxott rendesen h Ronaldinhoval akarja népszerüsiteni magát. Inkább a jo kumma annyát vigye a TVs műsorába :!: :evil:
Silvanus
Director del Fútbol

2006.08.04. 14:14:24

Srácok, nincs értelme itt ezen agyalni, az egész egyértelmű, én megmondtam: A Juve bajnok lett zsinórban kétszer, és az egész liga, az ellenfelek, a vezetők, a bírók... mindenki azt látta, hogy ez a Juve igen jó, és Capelloval még évekig uralkodhatnak a Seria A-ban. Na ezt nem nézhették tétlenül! Ezért találták ki ezt az egész bundabotrányt, aminek mi lett a vége? Milan büntetése nevetséges, Fiorentina, Lazio büntetése elhanyagolható, és a Juve...? Játékosok szanaszét, anyagi csőd, Seria B, nemzetközi porond csak álom... Kicsináltál őket!!! :D

"Més Cuen un Club"
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2006.08.04. 14:14:10

Ezen én nem csodálkoznék nagyon a helyedben. 1részről Olaszországban már szerintem kb 100 éve bűzlik a sajt - és nem csak a fociban... Berlusconi pedig az egész ország legnagyobb maffiózója... Kérdezem én, hogy a miniszterelnök (ex) hogyan lehet az összes nagy írott és nem írott médium tulajdonosa? Meg a Milan korábbi, jelenlegi tiszteletbeni elnöke. És vajon miért a legnagyobb riválisra húzták rá a vizes lepedőt? Ha a Milan is a Serie B-be került volna, asszem 1-2 ember feje a porba hullott volna, és ezt nem csak képletesen értem, hanem szó szerint. Szerintem történt volna néhány "halálos baleset"...
Boixos
Llegenda del Barça

2006.08.04. 14:04:42

a milannal nem csak a bíróküldés manipulálása volt a vád, hanem a játékos eladások befolyásolása is a GEA-n keresztül, csúszópénzek különböző helyekre, televíziós szerződésekkel való visszaélés, ilyesmik.
ha tiszták lennének, nem tiltották volna el gallianit először egy évre, utána másodfokon asszem 9 hónapra. az viszont egyszerűen felháborító, h ha majdnem ugyanazokkal a vádakkal illették őket, mint a púposokat, akkor mégis mi a túrót keresnek a serie a-ban, ráadásul jóformán ugyanazon a helyen, ahol a balhé előtt voltak? ők csak "picikét" sz.rszagúak?
azt harsogta berlusconi (aki híresen csak tiszta eszközökkel dolgozik, ezért vizsgálja már évek óta 4 olasz bíróság az ügyeit), h semmi közük sincs az egészhez. akkor miért nem mentették fel őket? bár az ítélet végülis a felmentéssel teljesen egyenértékű sajnos.
csak arra volt jó ez az egész bohózat, h ismét kiderüljön, nincsenek független bíróságok odakint, legalábbis fociügyben nam azok. az olyan fazonokat, mint a lazios lotito és a fioros della valle testvérek, lazán megmérik, a klubjaikkal egyetemben (őket könyvelési bűnökkel vádolták, a bundák mellett), de az igazán nagy maffiózókat elengedik. jó, h nem dicsérték meg őket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.04. 14:02:56

Game90 írta:
Saviola írta:Mindig csak az esztelen Inter fikázás.. :evil:

Most nem igazoltunk összevissza végre..talán összeáll a keret végre és megnyerjük a bajnokságot 8)
Azért ne vedd biztosra, hogy nem fog még játékos érkezni. Én is Inter fan vagyok :wink:
Jaja, én is az eddigi igazolásokkal nagyon elégedett vagyok, főleg Grossonak és Vierának örülök. Toni sztem még jönni fog, meg Riqelme is jo lenne, bár nem sok esélyt látok rá.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.08.04. 13:57:53

Ugyanmár Lujo, ezt el is hiszed magadnak :?: Berlusconi évekik volt a Milán elnöke, ugyhogy voltak ott is disznoságok, elhiheted.
PCsabi
aka Game90

2006.08.04. 13:48:46

Saviola írta:Mindig csak az esztelen Inter fikázás.. :evil:

Most nem igazoltunk összevissza végre..talán összeáll a keret végre és megnyerjük a bajnokságot 8)
Azért ne vedd biztosra, hogy nem fog még játékos érkezni. Én is Inter fan vagyok :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lujo
Capitá del Barça

2006.08.04. 13:10:47

ozsimiki írta:
Gauchomester írta:Kössz az infót. Remélem azért az UEFA nem fogja kizárni Pirloékat. :roll:
Remélem csak poénnak szántad :?: :!:
Több évre el kellene tiltani az összes vétkest :!:
Ez a genny Milan,a nevetséges -8ponttal meg még bajnok is lehet! +Indulhat idén a Bl-ben? Na Ne :!:
Uefa remélem tesz valamit :!:
Nem tudom mire alapozod az állításaidat, én úgy tudom, hogy egyetlen kb. 1 perces telefonbeszélgetés szólt ellenük, amiben az volt, hogy az épp lejátszott mérkődésüket vezető bírót ne küldjék mégegyszer Milan meccsre. Ez a tény, a többi csak állítás tények nélkül. Ez alapján igazából a 8 pont levonás és a visszasorolás is kissé vicces
A Fiorentina és a Lazio ügyeiről viszont nem tudok pontos infokat. Ha tudjátok, ellenük mi volt a VÁD akkor osszátok meg velem. Nem az érdekel, hogy mit hallottatok, hanem hogy mi volt a vád ellenük.
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.08.04. 13:01:31

Mindig csak az esztelen Inter fikázás.. :evil:

Milan meg megnyalhatja a ****..szánalmas.. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Boixos
Llegenda del Barça

2006.08.04. 12:54:38

a Chievo nem szokott "nagy" neveket igazolni, ott aztán tényleg megfogják a lóvét. van viszont egy futball iskolájuk brazíliában, onnan rendszeresen hoznak zsugásokat. annak idején a luciano is onnan került át, csak még eribertoként, amíg ki nem derült, h van már egy ilyen fazon :lol: :lol: ezért pihent is egy kicsit. de asszem az amauri is ezen a kapcsolaton keresztül került oda. ezenkívűl sok nagyobb csapat adja nekik kölcsön a fiatal zsugásaikat, h meccsrutint szerezzenek. és a 70 körüli kapusok is előszeretettel vezetnek le náluk (marchegiani, fontana).
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2006.08.03. 23:28:13

A Chievo a BL-selejtezőben indul, de nem láttam még olyan nagy erősítéseket náluk. :( De hát ha nincs lóvé... Így nem fognak sokáig jutni.
PCsabi
aka Game90

2006.08.02. 16:58:39

Pedig reméltem, hogy nem fognak indulni :twisted: Esseneki ki, nehogy már főtáblára kerüljenek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.02. 16:24:21

Sziasztok!

Hát ennyit ér az Uefa..... :evil: :!: :evil: :!: :evil: :!: :
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=14875

Samsungsport elég nagy kacsatenyésztő,de most ez hivatalos :evil:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.07.29. 09:49:33

Nem csoda, h ők az 1etlenek, akik nem lebbeztek fel, baxki -8 pont az semmi, ezzel még bajnokok is lehetnek, + még BLben is indulhatnak a sz.arfa.szuak. Már csak az hiányzik h a Juvénak is tovább enyhitsék a büntetését. :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.07.27. 21:32:30

A keret szimpatikus,de a vezetőség meg nagyon unszimpatikus :!:
Amúgy nem a Juve-val hasonlítottam össze őket,hanem Lazio,Fiorentina-val,mert náluk sokkal sárosabbak az tuti :!:
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2006.07.27. 19:57:27

Na jó, ebben a "te biztos szurkolsz a Milannak" dologban van valami, mert ha nem is szurkolok nekik. Mert szurkolni igazán egyszerre csak egy csapatnak lehet, és ez örökké a Barca lesz. De nekem egy igen szimpatikus kerete van a klubnak. Elismerem, hogy az ördögök is benne voltak, de ha visszaemlékszel, azért nem volt a szezon folyamán annyi bírói tévedés a Milan felé, mint a Juvénak..... Na de min1, sajnos ez az olasz foci.
Lezárt