Victor Valdes
Valdes nem gyenge kapus, de lehetne jobb kapusunk is. Remélem megvesszuk azt a Proto csákot! 

-
- Llegenda del Barça
ez sztem nem így van. vannak olyan posztok, ahol lehetnének jobb zsugások, de összeségében nincs gyenge pontja a barcának. a valdez egyszerűen nagyon nagy arcú gyerek, ez irritálhat sokakat. de ha ez a stílus a teljesítménye rovására menne, gondolom elég gyorsan menne a padra pihentetni. hála Istennek ott a Jorquera is, aki legalább akkora zsugás, bár ezt idén nem nagyon bizonyíthatta.Bodi írta:A zuhanyhíradóban azt mondták,hogy a Barca egyetlen gyenge pontja talán a kapus....
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Arról nem is beszélve, hogy amikor az ellenfél eljut a kapunkig, akkor úgy jut el, hogy kontrából fellazult védelem ellen támad az ellenfél, és ilyenkor az esetek többségében Valdes kiszolgáltatott helyzetben van. De néha azokat is kifogja... 1-1-ben nagyon jó. Az Espanyol meg a Socieadad ellen is miket fogott, nemtom emlékeztek-e? Mikor 1 az 1-ben viszik rá, akkor nem nagyon tudják átverni... Szoa sztem marha jó kapus. Pontrúgásoknál is általában jól jön ki, és biztosan megfogja a labdát. A kidobásain még kell javítani:))), de az is rendbe lesz jövőre.
- Charlie
- Öreg Harcos
Hát ők biztos jobban tudják mint az igazi szakemberek!Valdes nem gyengepont,így is hatalamas kapus,csak alig van még meccsrutinja,és nemzetközi tapasztalata!Bodi írta:A zuhanyhíradóban azt mondták,hogy a Barca egyetlen gyenge pontja talán a kapus....
C.
Meg a pool-cselszki meccen is 1x rámhozta a szívbajt Dudek, a gurulo labdát bajnem elnézteBoixos írta:ilyet csinált a casillas is a sevilla ellen, még otthon. csak ő mellérúgott a szemből jövő zsugának. lett is nagy szaladás utánaBarcaforever írta:...Sosem felejtem el, mikor volt az amerikai túra és még nagy harcban volt Rüstüvel és gurult a labda felé ő elakarta sarkazni, nem találta el és a kapu mellett elment a labda 1 méterrel.Nagyon komoly volt.

-
- Llegenda del Barça
ilyet csinált a casillas is a sevilla ellen, még otthon. csak ő mellérúgott a szemből jövő zsugának. lett is nagy szaladás utánaBarcaforever írta:...Sosem felejtem el, mikor volt az amerikai túra és még nagy harcban volt Rüstüvel és gurult a labda felé ő elakarta sarkazni, nem találta el és a kapu mellett elment a labda 1 méterrel.Nagyon komoly volt.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Monnyuk az is biztos, h Jorquera védhet akárhogy, 2 meccs alatt nem tudja VV-t kiszorítani, pedig sztem jobb kapus.
Ha jon az a Proto gyerek, arra azért kiváncsi leszek.

Ez most kiBarcaforever írta:Van Gaal nem tudom, mit látott benne, de jól látta.Legalább ennyi jót csinált.![]()
Sosem felejtem el, mikor volt az amerikai túra és még nagy harcban volt Rüstüvel és gurult a labda felé ő elakarta sarkazni, nem találta el és a kapu mellett elment a labda 1 méterrel.Nagyon komoly volt.

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Van Gaal nem tudom, mit látott benne, de jól látta.Legalább ennyi jót csinált.
Sosem felejtem el, mikor volt az amerikai túra és még nagy harcban volt Rüstüvel és gurult a labda felé ő elakarta sarkazni, nem találta el és a kapu mellett elment a labda 1 méterrel.Nagyon komoly volt.

holnap nagy meccs lesz. ha nyerünk akkor akár bejuthatunka döntőbe is. Hajrá Univer!!!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ott voltam! Mindig ott vagyok! Gyere ki holnap!radiradar írta:redlions írta:Nem jöttem... Éppen Paksra mentem kosármeccsre...LG írta:Nah most már fejjezzuk be azt ami m1 ebben a topicban, mert ez VV topic, oszt mindjárt jon Red![]()
nyertünk lion !!!!!!
Jorquera nagy lehetőséget kap, VV meg bezsebeli a díjat.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
redlions írta:Nem jöttem... Éppen Paksra mentem kosármeccsre...LG írta:Nah most már fejjezzuk be azt ami m1 ebben a topicban, mert ez VV topic, oszt mindjárt jon Red![]()
nyertünk lion !!!!!!
R.PÉTER
Ha van vki aki unszimpatikus a Barcába, az 1értelmuen Valdés. Remélem Jorquera bizonyít!!! 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jorquera megmutaja megint, hogy jó kapus! 

By red
-
- Jugador del Barça
Iiigen..es talan az onbizalma is megjon!!Rapika írta:Na,Valdes már Zamora díjas is!![]()
Most biztosan nagyobb lesz majd az arca...

On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!
Barcaa!!!!
Barcaa!!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Pffff...gejzy10 írta:szerintem valdes egy gyökér.. Jorqueranak kellett volna védenije, akkor már télen bajnokok lettünk volna..csak uygebár sajna sérült volt...
inkább szt mondanám jó csapat volt előtte.. ha én védek a barcába, én sem akaptam volna 30golnál többet..
Azt hiszem megcsodálhatjuk a hozzá nem értő ember tipikus példáját. Ilyet + ne mondjon senki h 'ha én védek akkor ígymegúgy', mert NEM te védesz, és nem is fox hál'Isten.

téged váletlenül nem Király Gabinak hívnak?

szerintem valdes egy gyökér.. Jorqueranak kellett volna védenije, akkor már télen bajnokok lettünk volna..csak uygebár sajna sérült volt...
inkább szt mondanám jó csapat volt előtte.. ha én védek a barcába, én sem akaptam volna 30golnál többet..
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Talán nyáron kicsit megnyuxik, vagy nem ártana, ha a barátnője kicsit leápolná....Rapika írta:Na,Valdes már Zamora díjas is!![]()
Most biztosan nagyobb lesz majd az arca...

1ébként GRATULÁCIÓ jár neki érte természetesen.