Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez sztem nem így van. vannak olyan posztok, ahol lehetnének jobb zsugások, de összeségében nincs gyenge pontja a barcának. a valdez egyszerűen nagyon nagy arcú gyerek, ez irritálhat sokakat. de ha ez a stílus a teljesítménye rovására menne, gondolom elég gyorsan menne a padra pihentetni. hála Istennek ott a Jorquera is, aki legalább akkora zsugás, bár ezt idén nem nagyon bizonyíthatta.Bodi írta:A zuhanyhíradóban azt mondták,hogy a Barca egyetlen gyenge pontja talán a kapus....
Hát ők biztos jobban tudják mint az igazi szakemberek!Valdes nem gyengepont,így is hatalamas kapus,csak alig van még meccsrutinja,és nemzetközi tapasztalata!Bodi írta:A zuhanyhíradóban azt mondták,hogy a Barca egyetlen gyenge pontja talán a kapus....
Meg a pool-cselszki meccen is 1x rámhozta a szívbajt Dudek, a gurulo labdát bajnem elnézteBoixos írta:ilyet csinált a casillas is a sevilla ellen, még otthon. csak ő mellérúgott a szemből jövő zsugának. lett is nagy szaladás utánaBarcaforever írta:...Sosem felejtem el, mikor volt az amerikai túra és még nagy harcban volt Rüstüvel és gurult a labda felé ő elakarta sarkazni, nem találta el és a kapu mellett elment a labda 1 méterrel.Nagyon komoly volt.
ilyet csinált a casillas is a sevilla ellen, még otthon. csak ő mellérúgott a szemből jövő zsugának. lett is nagy szaladás utánaBarcaforever írta:...Sosem felejtem el, mikor volt az amerikai túra és még nagy harcban volt Rüstüvel és gurult a labda felé ő elakarta sarkazni, nem találta el és a kapu mellett elment a labda 1 méterrel.Nagyon komoly volt.
Ez most kiBarcaforever írta:Van Gaal nem tudom, mit látott benne, de jól látta.Legalább ennyi jót csinált.![]()
Sosem felejtem el, mikor volt az amerikai túra és még nagy harcban volt Rüstüvel és gurult a labda felé ő elakarta sarkazni, nem találta el és a kapu mellett elment a labda 1 méterrel.Nagyon komoly volt.
Ott voltam! Mindig ott vagyok! Gyere ki holnap!radiradar írta:redlions írta:Nem jöttem... Éppen Paksra mentem kosármeccsre...LG írta:Nah most már fejjezzuk be azt ami m1 ebben a topicban, mert ez VV topic, oszt mindjárt jon Red![]()
nyertünk lion !!!!!!
redlions írta:Nem jöttem... Éppen Paksra mentem kosármeccsre...LG írta:Nah most már fejjezzuk be azt ami m1 ebben a topicban, mert ez VV topic, oszt mindjárt jon Red![]()
Iiigen..es talan az onbizalma is megjon!!Rapika írta:Na,Valdes már Zamora díjas is!![]()
Most biztosan nagyobb lesz majd az arca...
Pffff...gejzy10 írta:szerintem valdes egy gyökér.. Jorqueranak kellett volna védenije, akkor már télen bajnokok lettünk volna..csak uygebár sajna sérült volt...
inkább szt mondanám jó csapat volt előtte.. ha én védek a barcába, én sem akaptam volna 30golnál többet..
Talán nyáron kicsit megnyuxik, vagy nem ártana, ha a barátnője kicsit leápolná....Rapika írta:Na,Valdes már Zamora díjas is!![]()
Most biztosan nagyobb lesz majd az arca...