Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fejo írta:Senor!
Azért azt leszögezhetjük, hogy nem nálunk siklottak át az illetékesek az alábbi aláíráson (ami mellesleg nem hiszem hogy beleférne a vicc kategóriába):
-Mi az, 50 madridista hullája úszik lefelé a folyón?
-Kevés!
Nálunk nem maradhatna meg egy percig sem ennek barcás vagy bármely csapatot, felekezetet, stb érintő változata.
Ezúton is köszönet Enriquenek a törlésért!
Neki volt ez a dixnoság az aláirásábabarcafan írta:talán ha elolvasnád az uccso mondatot...
Ki volt az a dixnoFejo írta:Senor!Boixos írta:semmivel sem rosszabb vagy kultúrálatlanabb ez a fórum, mint akár a madridista. és ebben nem fokmérő az, h itt mennyire röhögnek mondjuk a madridi játékosok vagy tisztségviselők esetleges hülyeségein vagy nevetséges tettein. nagyon kellemesen szórakoztak az emberek odaát etoo kapufának rohanásán is, de ha esetleg puyol változott volna állattá úgy, mint legutóbb a berber kedvenc, akkor azt hiszem, az sem lett volna szó nélkül hagyva.
és ezt nem is tartom különösebben tragédiának.
Azért azt leszögezhetjük, hogy nem nálunk siklottak át az illetékesek az alábbi aláíráson (ami mellesleg nem hiszem hogy beleférne a vicc kategóriába):
-Mi az, 50 madridista hullája úszik lefelé a folyón?
-Kevés!
Nálunk nem maradhatna meg egy percig sem ennek barcás vagy bármely csapatot, felekezetet, stb érintő változata.
Ezúton is köszönet Enriquenek a törlésért!
Z. Iván írta:Figyelj Cantera!
Légyszíves, hogyha valami problémátok van, akkor azt írd le vagy nekem, vagy Enriquének, lehetőleg a zárt topicban, azért van. Ilyen célozgatásokkal semmire nem lehet menni, írd le konkrétan mi a baj, aztán vagy csinálunk valamit, vagy nem.
Egyébként meg lazítson már mindenki egy kicsit, nyár van, nem kell idegeskedni
Senor!Boixos írta:semmivel sem rosszabb vagy kultúrálatlanabb ez a fórum, mint akár a madridista. és ebben nem fokmérő az, h itt mennyire röhögnek mondjuk a madridi játékosok vagy tisztségviselők esetleges hülyeségein vagy nevetséges tettein. nagyon kellemesen szórakoztak az emberek odaát etoo kapufának rohanásán is, de ha esetleg puyol változott volna állattá úgy, mint legutóbb a berber kedvenc, akkor azt hiszem, az sem lett volna szó nélkül hagyva.
és ezt nem is tartom különösebben tragédiának.
Ilyet nem írtam... Light-osodott, ezt írtam... Moderálás, plusz hozzászólások színvonala, de ez szubjektív vélemény.Boixos írta:pedig közben visszajöttél...redlions írta:Sokat light-osodtak az itteni moderálási elvek... Egyik oka volt a tavalyi lemondásomnak is! Azóta csak tovább gyengült a fórum színvonala...
azért mielőtt kiderülne, h ez a világ leszemetebb fóruma, lehet, h sokat lendítene a dolgon, ha nem akadnának ki emberek piszlicsárébbnál piszlicsárébb dolgokon, és nem várnának el olyanokat, amiket egyszerűen lehetetlen teljesíteni.
ebben nem vagyok azért annyira biztos, de ahogy érzed.Tibi1982 írta:Boixos, tudod mi a bajuk? Az, hogy tudják, hogy a Barcelona a világ legjobb csapata, és ismét bajnok, bl-győztes, kupagyőztes, stb.... lesz, és ezt nehezen tudják feldolgozni! Ezért akadnak ki piszlicsárébbnál piszlicsárébb dolgokon, hogy téged idézzelek!
Szerintem!
pedig közben visszajöttél...redlions írta:Sokat light-osodtak az itteni moderálási elvek... Egyik oka volt a tavalyi lemondásomnak is! Azóta csak tovább gyengült a fórum színvonala...
Van benne igazság... Sokat light-osodtak az itteni moderálási elvek... Egyik oka volt a tavalyi lemondásomnak is! Azóta csak tovább gyengült a fórum színvonala...cantera írta:Boixos: eszembe se jutott h kitiltást kérjek ezért, csak furcsa volt h ilyenek bentmaradtak, miközben a moderálási szabályzatotok alapján ilyenkor történnie kellene valaminek. Vagy az illető 10 perccel azelőtt tette ezt be az aláírásába, mielőtt idetévedtem volna?
végülis igen, lehet úgy is értelmezni, hogy csak azok a dolgok nem megengedettek, amelyek az itteni látogatók között kelt bármiféle negatív érzést.