Lampiao írta:Drigo írta:Én elnézegetek 1000 Oleguert mint akár egyetlen C.Ronaldot. Ő legalább alázatosan tette a dolgát. Lehet, hogy nem volt egy csodálatos tehetség, de nem is járt a szája.
Nem mondom, hogy felejthetetlent nyújtott, csak az a baj, hogy nem mindnekit egyenlő mércével mérünk/tek, így volt ez Giuly esetében is. Ha jól/elfogadhatót nyújtottak senki egy szót se szólt, ha viszont nem ment/ hibáztak egyből jött a pocskondiázás.
És ez legyen a Barça történetének legnagyobb hibája, ha már valakiből előjött az értelem...
Maximálisan egyetértek... Egy dolgot mindenki tud, oktatni, hogy mi és hogyan van rosszul... De az itt a fórumban is nagyon megy...
én ugyanezt a dolgot vettem észre Roninál, meg Deconál is... eddig ment nekik a játék, csak az elmult szezonban nem. addig senki nem szolt egy szot sem! (most ugy általában beszélek, nem csak rolunk) amikor lőtték a golokat + jol játszottak, akkor csend volt. de amikor "semmit sem csináltak" akkor meg mindenkinek járt a szája. (még nekem is) Pedig ŐK még mindeig nagyon jo játékosok, és azok is maradnak, mig vissza nem vonulnak. csak ennyit akartam
byebye