messideco írta:Szerintem az egyik szerződéshosszabbításnál nyilatkozta, hogy a Barca csak munkahely, és a szíve Mallorcán van. Na azzal el is vágta magát nálam...
Henry is minden erre vonatkozó nyilatkozatában elmondta, még úgy is, hogy akkor éppen nálunk játszott, hogy neki az otthona London, a csapata pedig az Arsenal. Most akkor Őt is utálni kell?
Nekem herótom van attól, hogy ha egy csapat leigazol valakit, akkor az illető az első nyilatkozatában elmondja, hogy gyerekkori álma vált valóra, mindig is itt szeretett volna játszani, tele volt a szobája fala a csapat sztárjainak posztereivel, bemutatásnál meg megy a címer csókolgatás.
Azt hiszem Eto'o-t legalább annyian szerették, mint ahányan nem. Barca szurkolókról beszélek. Volt pár nyilatkozata, amivel kiverte a biztosítékot sokaknál. Viszont nekem akkor is az marad meg róla, hogy 2004től 2009-ig nem ismert elveszett labdát, mindig sprintelve zavarta a védőket és a kapust, mindig a góllövés lehetőségét kereste, és megszakadt a pályán azért, hogy gólt rúgjon. Inkább egy ilyen játékos, mint egy olyan, aki a bemutatásánál csókolgatja a címert, utána meg sétálgat a pályán heteken, hónapokon keresztül.