Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért olvassatok vissza az egyész délelőtti diskurzusra, nem a nagyobb avatar miatt lett pihenőre téve egy hétre. Gondolom, privátban is mondott csongor ezt-azt, ami Tamásnak nem tetszett.Victor_Valdes írta:Ugy látszik sok mindenbe egyezik a véleményünk...ebbe is...VictorValdes19 írta:nem akarok én beleszólni senkinek a dolgába és nem akarom növelni a feszültséget se de nemértem ezért kitiltani Csongort![]()
Am Homér akkor engem is bannolj mert úgy emlékszem engem is kiakartál bannolni azért mert azt mondtam, hogy bexarok....
Ugy látszik sok mindenbe egyezik a véleményünk...ebbe is...VictorValdes19 írta:nem akarok én beleszólni senkinek a dolgába és nem akarom növelni a feszültséget se de nemértem ezért kitiltani Csongort![]()
Am Homér akkor engem is bannolj mert úgy emlékszem engem is kiakartál bannolni azért mert azt mondtam, hogy bexarok....
Két dolog: az,hogy valamit nem láttál, illetve nem találtad meg, az azért is lehet, mert törölve lett, mielőtt elolvastad volna.ozsimiki írta: És amikor egy KÖZÜLÜNK beszól nekik (ahogy meg is érdemlik),akkor meg lapát....
Lehet,hogy figyelmeztetted,de az lett volna a megoldás,hogy előszőr bann a khetseg ellenek,majd figyelmeztetés esetleg,h azért így nem kellett volna,de ezentúl nem lesz vele,velük gond..(és nem azért,mert Csongorról van szó)..
Ez az én véleményem,és maximálisan egyetértek Marcival,Drigoval!
Drigo írta:Most pedig többed magammal önkéntes számüzetésba vonulok! Egy mindenkiért, mindenki egyért
Itt a lényeg^^grecki írta:Felháborítónak tartom, hogy ilyen Gudlóf@szok meg Gyeptéglák itt bandázhatnak, a társaság egyik központi alakját meg csak így kirakják, mert nem jó a helyesírása, és mert káromkodik. (cenzúrázva)
Kedves Tamás!Varga Tamás írta:És, ha a moderátorok, így döntöttek, el kell fogadni. Gondolom, nem Tamás egyedüli döntése volt ez.
Azért ezt bízzuk csak rájuk Tamás, nem kellenek ezek a hsz-ek, hogy még mi is rátegyünk egy lapáttal.. Sajnálom Csongort, sajnáljuk Csongort, tény és való, de 1 hetet mindenki kibír! Én 1 hónapot kibírtam, akkor ő is kifog 1 hetet, és várjuk nagyon vissza.. ennyi, nincs ezen mit ragozniVarga Tamás írta:Kedves modik!
Ezt talán nem itt, és így kellene megvitatni. Ilyen inkorrekt viselkedést nem tapasztaltam a modik részéről, mióta itt vagyok.
Kedves modik!Zozzy 5 írta:Csatlakoznék. Arról tudtam, hogy feszült a viszony, de a bann-hoz tudomásom szerint senki nem járult hozzá. Áki véleménye pedig még titok, róla nem sokat tudok ezügyben.Drigo írta: Valakinek hiányozni fog, valakinek nem. De a hevrok nem hagyják cserben a másikat!
Csatlakoznék. Arról tudtam, hogy feszült a viszony, de a bann-hoz tudomásom szerint senki nem járult hozzá. Áki véleménye pedig még titok, róla nem sokat tudok ezügyben.Drigo írta: Valakinek hiányozni fog, valakinek nem. De a hevrok nem hagyják cserben a másikat!
Óha-óha. Annyit tudtunk, hogy nem komálja Csongort, a bannról semmit...Varga Tamás írta:És, ha a moderátorok, így döntöttek, el kell fogadni. Gondolom, nem Tamás egyedüli döntése volt ez.
UI: a PSZF-re járok.Közgazdász topicot meg minek nyissak, nyilván nem veled fogok ilyen dolgokról beszélgetni.
Nekem is, s minden esetben törlöm, ha olyan hozzászólást találok.Varga Tamás írta: És, Marcinak abban igaza van, hogy raulrealok, meg dudjónsenek nekem is bántják a szememet. Meg minden madridista, aki idejön, csinálja a fesztivált, aztán még fel van háborodva, ha helyrerakjuk.
Nem ilyen egyszerű a dolog. Gondolom még nem tűnt fel, hogy az oldal valakinek rendszeresen sok pénzébe kerül. Ha a fórumban folyamatos káromkodás van, stb. az bizony anyagi következményeket is jelenthet a tulajdonosnak.A hülye embereket meg oltsa nyugodtan, nem ő az egyetlen. Aki megérdemli, az "halljon meg".
Moderálás részben le van írva, kit kell ezekben az esetekben p.ü-vel megkeresni.Káromkodás? Nem akarok neveket említeni, de nem egy, nem két ember káromkodik legalább úgy, mint ő. Ráadásul cenzúrázva.
Nem is emiatt lett kitiltva.Helyesírás? Ezekből az egyénekből is Dunát lehetne rekeszteni.
Hidd el, nem vagyok galamblelkű, de van egy fórum szabályzat. Abba ez nem fér bele. A fórumban vannak ú.n. szabályok, amiket vagy betartasz vagy elmész máshova, ahol mások a szabályok.Avatar? Volt szerencsém látni, és ha ez kiverte nálad a biztosítékot, akkor meglehetősen báránylelked van.
De, ezért nem is töröltem. Fogok nyitni egy ovi sarkot, hogy 50-es IQ alatt is lehessen irogatni valahova, ott szabad kezet kaptok, ígérem.Offtopicos marhulás? Miért akartad volna törölni? Nem erről szól az egész, hogy bármiről lehet benne írni?