ARCHÍV

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 17:13:17

Victor_Valdes írta:
VictorValdes19 írta:nem akarok én beleszólni senkinek a dolgába és nem akarom növelni a feszültséget se de nemértem ezért kitiltani Csongort :?: :roll: Am Homér akkor engem is bannolj mert úgy emlékszem engem is kiakartál bannolni azért mert azt mondtam, hogy bexarok....
Ugy látszik sok mindenbe egyezik a véleményünk...ebbe is...
Azért olvassatok vissza az egyész délelőtti diskurzusra, nem a nagyobb avatar miatt lett pihenőre téve egy hétre. Gondolom, privátban is mondott csongor ezt-azt, ami Tamásnak nem tetszett.
Nekem is hiányzik Csongor, de bízom a visszatérésében. Egy hét nem a világ.
Az önkéntes száműzetésbe vonulók pedig gyerekesek. Szerintem, de ők tudják.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.26. 16:42:10

VictorValdes19 írta:nem akarok én beleszólni senkinek a dolgába és nem akarom növelni a feszültséget se de nemértem ezért kitiltani Csongort :?: :roll: Am Homér akkor engem is bannolj mert úgy emlékszem engem is kiakartál bannolni azért mert azt mondtam, hogy bexarok....
Ugy látszik sok mindenbe egyezik a véleményünk...ebbe is...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.26. 16:39:23

nem akarok én beleszólni senkinek a dolgába és nem akarom növelni a feszültséget se de nemértem ezért kitiltani Csongort :?: :roll: Am Homér akkor engem is bannolj mert úgy emlékszem engem is kiakartál bannolni azért mert azt mondtam, hogy bexarok....

Akart a halál. Csak megkértelek, hogy ne.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.26. 16:21:09

Nem akarok belefolyni ebbe az egészbe...de 2 db kérdést feltennék!
1.
Most akkor Csongor 1 hétre eltünt?
2.Káronkodás,és az avatara miatt tiltották ki?
Nah mint mondtam nem akarok belefolyni de inkább Drigo-val és grecki-vel értek egyet...Kár hogy elment.... :cry: :cry:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.26. 15:56:22

ozsimiki írta: És amikor egy KÖZÜLÜNK beszól nekik (ahogy meg is érdemlik),akkor meg lapát....
Lehet,hogy figyelmeztetted,de az lett volna a megoldás,hogy előszőr bann a khetseg ellenek,majd figyelmeztetés esetleg,h azért így nem kellett volna,de ezentúl nem lesz vele,velük gond..(és nem azért,mert Csongorról van szó)..

Ez az én véleményem,és maximálisan egyetértek Marcival,Drigoval!
Két dolog: az,hogy valamit nem láttál, illetve nem találtad meg, az azért is lehet, mert törölve lett, mielőtt elolvastad volna.
A másik, hogy mindenki megkapja a lehetőséget arra, hogy megváltozzon. Kap egy figyelmeztetést, ha nem válaszol, megvárom, amíg legközelebb hozzászól. Ha folytatja, jön a szankció.
Ha valakinek udvariasan felhívom a figyelmét közösben, s elküld a rákba, majd megkérem p.ü.-ben és még durvábban válaszol, akkor nyilván elgondolkodok mit lehet tenni. Ha ez az illető Madridista, mindenki megtapsol, ha a haverja, akkor már nem.

És a két említett ember nem azért lett most kitiltva, mert mindenki itt tépi a száját, hanem 1) ők is hasonlóan viselkedtek, mint akit kitiltottam 2) mostanra olvashatták el az üzenetem, ugyanis mindkettőnek ma láttam friss hozzászólását.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
PCsabi
aka Game90

2008.01.26. 15:49:43

=D>

De jó vita lett ebből... :roll:

Guddy és raulreal warn-ja meg amolyan 'enyhítsük a nép haragját' döntés...sztem... :roll:
Drigo írta:Most pedig többed magammal önkéntes számüzetésba vonulok! Egy mindenkiért, mindenki egyért
:wink:
Kralo
Entrenador del Barça

2008.01.26. 13:08:57

grecki írta:Felháborítónak tartom, hogy ilyen Gudlóf@szok meg Gyeptéglák itt bandázhatnak, a társaság egyik központi alakját meg csak így kirakják, mert nem jó a helyesírása, és mert káromkodik. (cenzúrázva)
Itt a lényeg^^
Múltkor F1 topicban Godjonzen 2 nap alatt negyedszer írta le ugyanazt. Törölve mégse lett... Erre Csongor beszólt neki jogosan, melyet én is gyakran megtennék, ha nem szeretném kihagyni a fórum jóságának tartott hozzászólási lehetőséget.
Tegnap egész este Csongor és Tim ténykedésén nevettem.. ma meg erre kell idejöjjek..

Nem tudom tiszteletben tartani az olyan embereket, akik azt hiszik magukról, hogy mindenki felett állnak, mert tettek vmit egy közösség érdekében.
Így folytatod Homér kitilthatod a fórum felét és maradnak a Lennon és Godjonzen féle harcosok. Hajrá.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.26. 13:08:03

Elképesztő mi kerekedett ebből a szerencsétlen ügyből. Azt hiszem véget kellene vetni a feszültségek további terjedésének, mert ez nem vezet sehova. Mindenki gondolja át tiszta fejjel mégegyszer.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.01.26. 13:05:14

Sztem kicsit túldramatizáljátok a dolgokat. Csongor "csak" 1 hetes bannt kapott, nem lett végleg kitiltva vagy hasonló, szóval nem értem miért kell ennek ekkora feneket keríteni. Az indok amiért bannolva lett meg azért érthető/elfogadható, 1 hetet ki lehet bírni... :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 13:03:28

Drigo!
Ment egy pü!

Kérek szépen mindenkit, aki ebben a vitában részt vett gondolja át döntését, véleményét. Itt MINDENKIRE szükség van! Danira ugyanúgy, mint Marcira, vagy Tamásra, Ákosra. Mi egy nagy család tagjai vagyunk, tartsunk össze, kapaszkodjunk egymásba, és menjünk tovább az úton. Lapozzunk, borítsunk fátylat a ma történtekre, és emelkedjünk felül kicsinyességünkön. Nekem is számtalanszor lett volna okom elmenni, de nem tettem, inkább megvívtam a harcaim, kiálltam véleményem mellett - még ha az sokak nmetetszését váltotta is ki.
MINDENKI JÖJJÖN, MINDENKIRE SZÜKSÉGÜNK VAN! LEGYEN KÖZTÜNK BÉKE ÉS EGYETÉRTÉS!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.26. 13:00:59

Témához!

Az egy dolog,h mit köszönhetünk rhynnek,attól még az NÁLAM abszúrd,hogy egyetlen egy ember döntse el,h kit,miért,mennyi időre bannol :? A Modikat nem csak úgy kisorsolják,hanem kiérdemlik,h ők modik lehetnek,márpedig a kitiltás,bann,vagy akármilyen szankció,úgy lenne értelmes,ha abban a TÖBBSÉG (modik,adminok) megegyezne, most ez volt a helyzet?

És a mégdúrvább része a dolognak,hogy szegény ártatlan kis madridisták,akik árnyaltan (csak a vak nem veszi észre) de szítják a népet,és beszólógatnak egyből,amikből szinte minden alkalommal vita,és off kerekedik,ők meg itt vannak, mi a rákért lehetnek még itt? És amikor egy KÖZÜLÜNK beszól nekik (ahogy meg is érdemlik),akkor meg lapát....
Lehet,hogy figyelmeztetted,de az lett volna a megoldás,hogy előszőr bann a khetseg ellenek,majd figyelmeztetés esetleg,h azért így nem kellett volna,de ezentúl nem lesz vele,velük gond..(és nem azért,mert Csongorról van szó)..

Ez az én véleményem,és maximálisan egyetértek Marcival,Drigoval!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 12:39:51

Dani!
A 'birka-szellem' rossz tanácsadó! Szerintem. Felnőtt emberként, felnőtt módon kellene viselkedni.

Homér 7 éve csinálja, szerkeszti a honlapot. Dolgozik, tanul, és mellette újító ötletekkel áll elő, frissíti a fórumot. Nem hinném, hogy egységfrontba tömörülve ellene, arra kellene szövetkezni, hogyan tudjuk Őt elüldözni innen. Igen, demokrácia van, de ennek is vannak játékszabályai. Hadd éljek egy politikai hasonlattal (nem magyar, így talán, nem törlik a részt). Ugye, 2008-ban elnökválasztás lesz az USA-ban. A republikánusok egyik esélyes jelöltje John McCain, arizonai szenátor, a demokratáké Barack Obama illinois-i szenátor. McCain 72 éves, Obama 45 - mindketten szenátorok, de nem egyenrangúak. A vietnami veterán - öt évig volt a vietnamiak fogságában, a rendszeres kínzások miatt a kezeit nem tudja felemelni a vállmagassága fölé - 1986 óta a Szenátus tagja, Obama 2004-től. Remélem, mindenki számára éárthető a hasonlat.
Egy hét pausát szerintem, mindenki kibír. Addig lehet gondolkodni, és utána visszatér, és minden folytatódik tovább.
Vagy majd, ha Homér elhagyja a fórumot, akkor a Vele szimpatizálók is itthagyják a fórumot, és kivonulnak? Ne legyetek már ilyen gyerekesek!
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.01.26. 12:28:11

Nem akarom védelmembe vanni Drigo komát, mert nem szorul rá, de még is el kell hogy mondjam, hogy szerintem ő az egyik legkorrektebb moderátor. Személyesen is volt szerencsém vele találkozni. Az ő korrektségét, elég nehéz kétségbe vonni.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.26. 12:25:07

Varga Tamás írta:És, ha a moderátorok, így döntöttek, el kell fogadni. Gondolom, nem Tamás egyedüli döntése volt ez.
Kedves Tamás!

Ezt Te írtad én leírtam, hogy hogyan volt, hiába írom a modi topicba ezt, ott mindenki tudja, és csak válaszoltam.

Modi vagyok tudom, ugyanakkor a barátaim nem hagyom cserben, ha ettől elzavarnak ám legyen, állok elébe.

Demokrácia van, nem diktatúra, ergo szerintem érthető, hogy páran (jópáran) nem értenek egyet a döntéssel én is közöttük vagyok. Ha emiatt bárminemű szankcióval sújtanak állok elébe. De az már tényleg mindennek a teteje lenne.

Nem állok be csak amiatt seggetnyalni, mert valaki a hierarchiában felettem helyezkedik el, én megmondom a véleményem, ha ezt nem tudja tolerálni, akkor szívesen megyek Csongor és Marci BARÁTAIM után!

Most pedig többed magammal önkéntes számüzetésba vonulok! Nem írok ide a fórumra, a moderátori feladataim természetesen ellátom, amennyiben igény van rá!

Egy mindenkiért, mindenki egyért
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.26. 12:18:48

Úgylátom grecki is távozóban van...

Amúgy szerintem elkellene fogadni egy olyan ember döntését, akinek köszönhetjük, hogy egyáltalán van ez az oldal, és időt + pénzt sem sajnál azért, hogy mi jól szórakozzunk. :roll:
in to exile
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.01.26. 12:09:54

Varga Tamás írta:Kedves modik!
Ezt talán nem itt, és így kellene megvitatni. Ilyen inkorrekt viselkedést nem tapasztaltam a modik részéről, mióta itt vagyok.
Azért ezt bízzuk csak rájuk Tamás, nem kellenek ezek a hsz-ek, hogy még mi is rátegyünk egy lapáttal.. Sajnálom Csongort, sajnáljuk Csongort, tény és való, de 1 hetet mindenki kibír! Én 1 hónapot kibírtam, akkor ő is kifog 1 hetet, és várjuk nagyon vissza.. ennyi, nincs ezen mit ragozni
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 12:04:58

Zozzy 5 írta:
Drigo írta: Valakinek hiányozni fog, valakinek nem. De a hevrok nem hagyják cserben a másikat!
Csatlakoznék. Arról tudtam, hogy feszült a viszony, de a bann-hoz tudomásom szerint senki nem járult hozzá. Áki véleménye pedig még titok, róla nem sokat tudok ezügyben.
Kedves modik!
Ezt talán nem itt, és így kellene megvitatni. Ilyen inkorrekt viselkedést nem tapasztaltam a modik részéről, mióta itt vagyok. Méltatlanul viselkedtek Dani és Zoli! Most úgy viselkedtek, mint anno a lázadók a Bountyn. A modik - névlegesen - a vezetők, a hajóskapitányok egymásnak esnek, az egyik nekiesik a másiknak, és aláássa tekintélyét, hatását. Fiúk, gondolkodjatok!!!! Kérlek Benneteket!
Javaslom a téma lezárását, a modik pedig 'üljenek' össze, és beszéljék meg egymás között. Aztán, amikor döntöttek, álljanak a fórumozók nyilvánossága elé! Ne essetek már egymásnak, mert rossz vért szül! Nevezetesen, a pártosodást! És ez soha nem vezetett jóra, csak káoszhoz és anarchiához.
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.01.26. 11:53:07

Engem sem érint mélyen a dolog, bár Csongor, tényleg egy 'emblematikus figurája' a fórumnak, de 1 hét nem sok.. Az pedig hogy oldalletöltést veszítene az Eurobarca, az nonszensz. Én is kaptam anno 1 hetet, még sem sírtam.. Kitiltanának most, nem nagyon érdekelne, persze valamilyen szinten igen, de én elsősorban híreket olvasni járok ide, az még plussz öröm hogy kifejthetem a véleményem itt a fórumon, ami talán egy apró kis pluszz, egy úgymond 'ajándék', amiért inkább köszönetet kéne mondani... nem sok helyen van ilyen jó kis fórum...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.26. 11:51:49

Drigo írta: Valakinek hiányozni fog, valakinek nem. De a hevrok nem hagyják cserben a másikat!
Csatlakoznék. Arról tudtam, hogy feszült a viszony, de a bann-hoz tudomásom szerint senki nem járult hozzá. Áki véleménye pedig még titok, róla nem sokat tudok ezügyben.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.26. 11:41:56

Varga Tamás írta:És, ha a moderátorok, így döntöttek, el kell fogadni. Gondolom, nem Tamás egyedüli döntése volt ez.
Óha-óha. Annyit tudtunk, hogy nem komálja Csongort, a bannról semmit...

Valakinek hiányozni fog, valakinek nem. De a hevrok nem hagyják cserben a másikat!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.26. 11:38:03

Marci!
Ne haragudj, de nem kellene személyeskedned! Nem illik Hozzád, nem így ismerünk Téged! Semmiféle 'hatalommal való visszaélésről' nincs itten' szó. Szerintem.
Csongor egy hetes kitiltását én is sajnálom, nekem is hiányozni fog egy hétig. De! Ez olyan, mint a madártej, pl. Van, aki meg van érte veszve, van, aki meg rá sem bír nézni! Van, akinek bántja a szemét Csongor néhány hsz-e, van, akinek, nem. És, ha a moderátorok, így döntöttek, el kell fogadni. Gondolom, nem Tamás egyedüli döntése volt ez.
Én is kaptam figyelmeztetést a múltban, bár kitiltással nem fenyegettek meg. Én is kaptam dorgálást Ákostól - hozzáteszem jogosan, mert igazsága volt. El kell fogadni. Abban pedig Tamásnak igaza van, hogy amikor ide regisztrált valaki, elfogadta a szabályokat, az előírásokat. A modik nem azért vannak, hogy minket cseszegessenek, hanem, hogy megfelelő keretek között tartsák a vitákat, a beszélgetéseket, a 'hülyüléseket'.
Itt különböző emberek, eltérő értékrenddel vannak jelen. A modiknak pediug meg kell találniuk az 'Aurea mediocritas'-t, azaz az arany középutat. Nem mindig egyszerű, de törekd/je/nek rá.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.26. 11:31:19

Gratulálok.Magas szintű munka folyik,magas szintű vitával. :roll:

"50 IQ-s sarok"..fél fórum mehetne oda,mert tele vagyunk gudjonzenekkel,de ők maradhatnak..Csongor kitiltása meg nevetséges.Fogadjátok gratulációm. :evil:

GoDJonzen is passzív.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.26. 11:19:17

Közgazdász topicot meg minek nyissak, nyilván nem veled fogok ilyen dolgokról beszélgetni.
UI: a PSZF-re járok.

Gratulálok hozzá.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.01.26. 11:35:01-kor.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.26. 11:12:32

Varga Tamás írta: És, Marcinak abban igaza van, hogy raulrealok, meg dudjónsenek nekem is bántják a szememet. Meg minden madridista, aki idejön, csinálja a fesztivált, aztán még fel van háborodva, ha helyrerakjuk.
Nekem is, s minden esetben törlöm, ha olyan hozzászólást találok.
de csak mert real szurkoló vagy kicsit butább, nem lehet kirakni senkit a fórumból.

Viszont nem is kell visszaugatni neki, mert csak nekem adtok több munkát.
Rhynnblog:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.26. 11:10:52

Grecki: elnézést, valamit elbarmoltam (a moderálás gomb meg az idézet egymás mellett van ,az lehetett.)
A hülye embereket meg oltsa nyugodtan, nem ő az egyetlen. Aki megérdemli, az "halljon meg".
Nem ilyen egyszerű a dolog. Gondolom még nem tűnt fel, hogy az oldal valakinek rendszeresen sok pénzébe kerül. Ha a fórumban folyamatos káromkodás van, stb. az bizony anyagi következményeket is jelenthet a tulajdonosnak.

Szerk: aki megérdemli, meg is hall téged, bár meghalni nem fog. Ilyet meg nem írunk. It's just mean.
Káromkodás? Nem akarok neveket említeni, de nem egy, nem két ember káromkodik legalább úgy, mint ő. Ráadásul cenzúrázva.
Moderálás részben le van írva, kit kell ezekben az esetekben p.ü-vel megkeresni.
Helyesírás? Ezekből az egyénekből is Dunát lehetne rekeszteni.
Nem is emiatt lett kitiltva.
Lehet, hogy neked úgy válaszolt, ahogy nem kellett volna, de ő ilyen.
És ez engem hol érdekeljen, most őszintén? Én meg ilyen vagyok.

Avatar? Volt szerencsém látni, és ha ez kiverte nálad a biztosítékot, akkor meglehetősen báránylelked van.
Hidd el, nem vagyok galamblelkű, de van egy fórum szabályzat. Abba ez nem fér bele. A fórumban vannak ú.n. szabályok, amiket vagy betartasz vagy elmész máshova, ahol mások a szabályok.
Offtopicos marhulás? Miért akartad volna törölni? Nem erről szól az egész, hogy bármiről lehet benne írni?
De, ezért nem is töröltem. Fogok nyitni egy ovi sarkot, hogy 50-es IQ alatt is lehessen irogatni valahova, ott szabad kezet kaptok, ígérem.

Miért nem lehet kultúráltan szórakozni?

u.i.: 1 hét múlva visszajön, s elfogadja a szabályokat, semmi gondom nem lesz vele. Még egyszer regisztrál és a nickje fogja bánni (ebből is kapott plusz egy esélyt az igéretem ellenére), ugyanis a nicket törlöm és letiltom. És nem csak IP bann a fegyverem. Letilthatok egy tartományt is, max egy városrész nem fog fórumozni. És akkor sokra meg a routerével.

Mellesleg nekem egyszerűbb két gombot megnyomni, míg neki IP-t cserélni, újra regisztrálni új e-mail címen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rhynn 2008.01.26. 11:14:04-kor.
Rhynnblog:
Lezárt