visca el barca írta:
jó, mondjuk egy gasparthoz képes még mindig agytröszt a pali, hú te mik voltak ott

majd Bob is beszáll nosztalgiázni, de a geovanni, christanval, róóóóóóóósembak vonaltól a mai napig kiráz a hideg

mondjuk szerencsétlen is volt a pali, mert idehozott akkora neveket, mint riquelme, sorin, mendieta, aztán egyik nagyon flop volt mint a másik. előtte lévő időkre annyira nem emlékszem, de a nunez pali gondolom nem brahiból ült 22 évig az elnöki székben.
Nunezre én emlékszem és igaz ő is volt böriben (mint minden elnök.

) , de őt én nagyon csíptem. Ő nem "csicskult" be, se játékosnak se közönségnek se senkinek. Neki volt egy elképzelése és azt vitte folyamat végig. Több pénzt akart a játékos mint a klub, nem volt probléma megmutatta hol az ajtó és csókolom. Ő idejében nem volt az hogy prémium prémium hátán (Laporta) és fél évig húzódó szerződéshosszabbítás (Bartomeu). Befektette a pénzt, csarnokot épített, Masiát stb. Nem ismerem nyilván a teljes munkásságát, mert még nem éltem akkor, de ő egy keménykezű vaskalapos elnök volt.
Gaspart átvette az örökséget, s peche is volt és nem is értett hozzá. Amúgy néha itt is meglátszik, hogy ki milyen csapaton "szocializálódott", mert mások az értékrendek. Én emlékszem még a régi időkre mikor Valladolidban a kiesés közelébe kerültünk, vagy éppen Kily Gonzalesék rúgtak egy négyest nekünk a Mestalla-ban. Arra akarok kilyukadni, hogy minden apró dolgot jobban becsül így az ember, s ezért sem mondok olyat, hogy sima 3:0 xy csapat ellen, meg menjünk alázzuk meg a másik xy csapatot, mert a futball mindig is olyan volt, hogy egyszer te vagy a hegytetején egyszer meg az alján. És az ellenfelet le kell győzni és nem megalázni kell, mert másnap fordul a kocka. És bizony egy 1:0 győzelemnek ugyanakkorra értéke van mint egy 5:0-nak. Tényleg viccet félre téve mondom, sokan fel se tudják fogni milyen szerencsés helyzetben vannak, hogy ennyi kupát és gólt láthatnak a fiúktól és ezt lehet nem is mindig tudja egy-egy szurkoló kellő alázattal kezelni. És nem csak az eredményt, de másik klubok felé a tisztelet, a saját játékosok felé a tisztelet, a Több mint egy klub mondás valódi értelme és értéke stb. Példának okáért, mikor jönnek a habzó szájú Pedro egy falábú hsz-k, miközben a klub filozófiájába és neveltetésbe és a múltba is rengeteg Pedro volt és lesz is majd a jövőben.
visca el barca írta:
sokadszor írom, én nem vagyok laporta ellen, de azért sokan rózsaszín szemüvegen keresztül nézik. nála csak a jót látják, bartonál meg csak a rosszat.
Ugyanezt gondolom én is, s ami másnál hátrány, az itt erényként jelenik meg. Tényleg csak két dolgot felhozva hirtelen a Pereznél a megalománia és a szakmai részbe ne szóljon bele, az itt a Laporta egy gyerek, aki szenvedélyesen szereti a klubot és blabla. Laporta kiemelt minket és nyertünk x kupát meg így mentem suliba meg úgy mentem suliba és hogy ezt ő érte el meg mint írtam tartotta a Szent Grált kis túlzással a kezében. Bartomeu alatt most tripláztunk, de az ne számítson már, mert ne az eredmények beszéljenek a tettek helyett. Nincs ezzel gond, csak ugyanezeket a köröket a tisztelt ügyvéd úrnál is ellehetne játszani. Én Laportának sok döntését nem szerettem, főleg játékosigazolásokkal kapcsolatban is. Pl olyan, hogy mert az elnök szereti Henryt és idehozza, teljességgel nonszensz. Visszatérve Nunezre, ő mit csinált a nép kedvenc fiával mikor az pénzt akart? Elküldte a francba Figot, mert ez nem az a hely. Egy elnöknek a klub érdekeit kell minden egyes esetben néznie, nem a sajátját nem a haverét nem a játékosét nem Mariska néniét hanem a klub érdekét. Megveszik Madridban Ronaldot mi is megmutatjuk van pénz és megvesszük Ibrát, ilyenek régen nem voltak. Meg most is mikor írják páran, hogy ilyen meg olyan gigaigazolások kellenek...ilyenek se voltak és jól írta lejjebb valaki, hogy ez nem a klub filozófiája volt eddig. Más szocializálódási forma ezt elismerem, mai szurkolók ehhez vannak hozzá "szokva", de attól még ez nem biztos, hogy jó. Én tartom továbbra is, hogy Laporta koránt sem Isten kiválasztottja, s főleg úgy lehet érdekes a történet, hogy most egy más szituba kerül be és például azokról sem sokszor esik szó, hogy alatta szépen minden elnök lemondott ez valahogy elfelejtődik meg az is, hogy hajszál választotta el, hogy ne üldözzék el mint mondjuk Gaspartot...Kell szerencse is, mert tényleg mi van ha Beckham érkezik anno? Vagy mi van ha megtudják dönteni Laportát a szavazáson? Vagy mi van ha nem Pepet nevezi ki, mert nem őt akarta? És akkor kilyukadhatunk oda, hogy bizony nem olyan döntései voltak, amik tévedhetetlenné tennék, sőt.....