Atom!!A. Gábor írta:Albiol 36' GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!!
Ezaz gyerekek!!!!!!!!
Vezet a Getafe!!!!!
Ja...valoszínuleg Vieri sem fog 1hamar visszavonulni.Boixos írta:ez így igaz. de azért nincs tele 35-40 körüli emberekkel a közvetlen élmezőny. az olaszoknál több ilyen fazon van előrébb is. protti, sensini, zola, vagy nálatok a mihajlovics (igaz, ő szintén hátvéd), ők még nálam is idősebbek. de mondhatnám innen a ligából a corradit is, aki még együtt nyomta a mancioval a sampban, és még mindig jáccik a valenciában, és nem is akar nagyon kiöregedni. vmit tudnak az olaszok.
Ja, de a védok+a kapusok nem égnek ki oan hama mint a kp. meg a csatárokBoixos írta:a milán külön kategória a 400 éves, ezzel együtt fantasztikus hátvédsorával. eszméletlen, h emberek ennyi idősen még így tolják.
Én evvel csak egy eesetben értek egyet, ez pedig a következő:FIGO 2 írta:FIGO FOREVERMr. Master írta:Eddigis utáltam Figo-t, ezentúl még jobban fogom!!!Barcaforever írta: És ez íííííííííííííígy van.![]()
![]()
FIGO FOREVERMr. Master írta:Eddigis utáltam Figo-t, ezentúl még jobban fogom!!!Barcaforever írta:És ez íííííííííííííígy van.LG írta: A világ legindorítobb férge, mindenidok legundorítobb futbalistája.![]()
![]()