Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
köszi! én is gratulálok a második helyetekhez! remélem, ezt hosszútávon tehetem.egyrealoska írta:Csak annyit szeretnék írni a barcasoknak hogy gratulálok a bajoki címhez és méltó ellenfelek volta.
Csak megnyugtatásként mondom, hogy ezt a forumot nem ti találtátok ki! Ilyen több külföldi oldalon van és magyar honlapokon is pl. nso.hu vagy machomedia.hu....Kitfisto írta:A kis madridisták lemásolták![]()
![]()
![]()
![]()
ne mazért írtam,csak azért,hogy ezt már én is kifejtettem neki.de örülök,hogy másnak is feltűnt,nemcsak nekem.Boixos írta:okés, Zsolti, csak elhamarkodtam a dolgot. amikor végigolvastam mind az ezer oldalt, már láttam a frankót.
ezt már énis kifeljtettem neki,hogy őket nem fogja látni fehér mezben.LG írta:Torrest meg 1 igazi reál drukker nem szeretheti!Boixos írta:még mielőtt nagyon belemerülnénk, a yeste baszk.Colin írta:... mert 2 olyan spanyol van akit nagyon szeretek és tisztelek: Yeste és Fernando Torres...
ui: Colin, 1x 1ik haveromat megverték Gután az oláhok, azota mindig pillango kés hort magával. Tedd te is ezt!
Torrest meg 1 igazi reál drukker nem szeretheti!Boixos írta:még mielőtt nagyon belemerülnénk, a yeste baszk.Colin írta:... mert 2 olyan spanyol van akit nagyon szeretek és tisztelek: Yeste és Fernando Torres...
Én egész télen azt csináltam.... Senki sem akarta elvenni, senki sem szólt be, hogy mi van, te real-os. Csak határozottnak kell lenni.Colin írta:...De 1 dolgot megfogadtam: Ha legközelebb bajnokok leszünk, egész nyáron a sálamban fogok debrecenbe bejárkálni![]()
Enrique írta:Így jobb.Remélem nem baj h kijavítottam.
![]()