Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.08. 00:33:09

Pavel írta:Már láttam egy-két meccset az életemben. Meg tudom itélni melyik csapat volt jobb. Ha az egészet nézem akkor a margit, de ha lebonton szakaszokra akkor nem bíztos. 20 perc alatt néhány itéletével lerombalta a Barca játékkedvét és adott egy lökést a másik csapatnak.
Na jó nem akarok vitázni veled meg piszkálódni sem, szerintem ez a meccs egyáltalán nem a bírón ment el. Én is néztem jó pár meccset, olyat ahol a bíró sokkal egyértelműbben húzott az egyik csapat javára. Lásd pl holland-belga EB ahol a szlovénok 3-0 vezettek a 10 emberrel játszó jugók ellen. A bíró egyértelűen a szlovénoknak húzott, amin a jugók feldühödtek, s kihozták a meccset 3-3-ra.
Ha lett volna a katalánokban harci kedv az esetleges bírói tévedések csak feltüzlték volna őket, de nem nem a bíró vette el a kedvüket eleve nem volt kedvük játszani
Pavel
Entrenador del Barça

2008.05.08. 00:27:14

Már láttam egy-két meccset az életemben. Meg tudom itélni melyik csapat volt jobb. Ha az egészet nézem akkor a margit, de ha lebonton szakaszokra akkor nem bíztos. 20 perc alatt néhány itéletével lerombalta a Barca játékkedvét és adott egy lökést a másik csapatnak.
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 00:27:00

miihii írta:Azért köszönöm :? :wink:
Nah én lépek is mielőtt a fpőnököm fa**on kap,h netezek... :evil: Jó éjt srácok!
Jobb éjt!
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 00:26:24

aronba írta:
Pavel írta:Én azért elsősorban a bírót okolom. Éreztette a játékosokkal, hogy itt csak egy csapat nyerhet. Az azonban nekem is fájt, hogy senkit nem láttam megszakadni a pályán. Franki csak azért nem bántom, mert megsájnáltam egy kicsit olyan elveszetten ült a padon és mindenhol akart lenni csak ott nem. Eto'o megértem ő sz**ba sem nézi a margitot, így nem akart sorfalt állni.
De vedd már észre, hogy jelenleg jobb a Madrid, ha a gólokat nem nézzük csak a mutatott játékot akkor is, ahhoz meg a bírónak nem sok köze van hogy ki alakít ki több gólhelyzetet támadást nem gondolod?
Yepp, ezt sajnos el kell ismerni. Még akkor is, ha az is tény, hogy az idei (leszámítva a mai meccset) minden idők egyik lexarabb realja...
Ami azért is fájó, mert mi még így is utánuk végzünk... :(
miihii
KHAL

2008.05.08. 00:24:24

Azért köszönöm :? :wink:
Nah én lépek is mielőtt a fpőnököm fa**on kap,h netezek... :evil: Jó éjt srácok!
aronba
Jugador d'estrella

2008.05.08. 00:24:03

Pavel írta:Én azért elsősorban a bírót okolom. Éreztette a játékosokkal, hogy itt csak egy csapat nyerhet. Az azonban nekem is fájt, hogy senkit nem láttam megszakadni a pályán. Franki csak azért nem bántom, mert megsájnáltam egy kicsit olyan elveszetten ült a padon és mindenhol akart lenni csak ott nem. Eto'o megértem ő sz**ba sem nézi a margitot, így nem akart sorfalt állni.
De vedd már észre, hogy jelenleg jobb a Madrid, ha a gólokat nem nézzük csak a mutatott játékot akkor is, ahhoz meg a bírónak nem sok köze van hogy ki alakít ki több gólhelyzetet támadást nem gondolod?
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 00:23:17

miihii írta:Reggel mire végzek,már meglesznek talán a nyilatkozatok,kíváncsi leszek mit mond Frank erről.Nem vagyok mazochista,de megnézem felvételről,mivel érdekel,h h tudtunk így elázni...Nem akarok látatlanba nagy szavakkal dobálózni,de szégyen,h ekkora verést mér ránk a nagy rivális... :oops: :oops: :oops: ](*,) Ma van a névnapom,nem ilyen meglepetésre számítottam :evil:
Azért boldog névnapot! :-({|=
miihii
KHAL

2008.05.08. 00:21:21

Reggel mire végzek,már meglesznek talán a nyilatkozatok,kíváncsi leszek mit mond Frank erről.Nem vagyok mazochista,de megnézem felvételről,mivel érdekel,h h tudtunk így elázni...Nem akarok látatlanba nagy szavakkal dobálózni,de szégyen,h ekkora verést mér ránk a nagy rivális... :oops: :oops: :oops: ](*,) Ma van a névnapom,nem ilyen meglepetésre számítottam :evil:
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 00:19:54

kulcsar.l írta:Várom már a holnapot. Kiváncsi vagyok mit nyilatkoznak ez a meccs után.
"Nem tudtunk felpörögni, a madrid jobban akart, felszabadultabban játszhatott..." :(
khtomka
Jugador d'estrella

2008.05.08. 00:18:35

Ha nézted a meccset, vond ki a gólokat, melyik csapat játszotta a focit?
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
kfranky
Jugador del Barça

2008.05.08. 00:17:33

Sajnos hiba lenne a bíróra fogni, bár tény és való, hogy nem nekünk fújt (1. gól előtti szituáció, kezezés, lesek stb.).
Ezzel a meccsel visszahozhatták volna az önbecsülésü(n)ket és emelt fővel zárhattuk volna le a szezont, de egyes egyedül Messi, illetve Touré érdemel dicséretet a mai csapatból.
Előbb azért, mert egyedül ő küzdött, rajta látszott, hogy akar valamit; utóbbi azért, mert az utóbbi meccseket sérvvel játszotta végig.
A mai teljesítmény KATASZTRÓFA volt.
Vérfrissítés kell, a játékosokat pedig motiválni, bár pl. egy Decót ismerjük el, nagyon nehéz, mert mindent megnyert már klubszinten.
Sikerre éhes fiatalok kellenek. :?
Cali
Entrenador del Barça

2008.05.08. 00:16:43

Várom már a holnapot. Kiváncsi vagyok mit nyilatkoznak ez a meccs után.
miihii
KHAL

2008.05.08. 00:15:31

Szevasztok!Csak most sikerült gépközelbe kerülnöm,mert épp munkaidőben vagyok.Kaptam a jeleket,h h alakult a meccs,madridista kollegám van egy pár :? Tényleg mészárlás volt?Basszus,készen voltam,h nem látom a derbit,de ezek szerint még én jártam jól :cry:
Aprieto

2008.05.08. 00:13:40

:( :( :(

Teljes megszégyenülés.

Ez a lefocizás már egy kicsit sok volt a Barca-szurkolók gyomrának azt hiszem...
Kibukott amit eddig sokan szájathuzogatva ismertek el vagy még úgy sem: a Real Madrid jogosan lett bajnok. (Ha mást nem veszek, csak azt hogy minden üldözőt oda-vissza vert nem is akárhogyan)... ha azt nem is veszem, hogy ma este csak ők voltak a pályán... ez... nem találok szavakat a Barcára.

"Majd jövőre".

Ennyit a ""klasszisokkal jobb"" játékosainkról...

NULLA

:( :( :(
Capon
Llegenda del Barça

2008.05.08. 00:12:44

Ezen nincs mit magyaráznijuk. Mindenki láthatta, hogy mit csináltak, és azt is tudjuk, hogy miért tették. Fölösleges elmondaniuk, hogy szarunk az egészre. Tudjuk ezt mi is magunktól.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Brasil
Barça B

2008.05.08. 00:11:39

szégyellje magát a Barca, az idén már kikapott 1-0-ra tőlük, illett volna győzni, nem? katasztrófa már ez a csapat. talán egy új edzővel.... :oops: ](*,)
Pavel
Entrenador del Barça

2008.05.08. 00:10:57

Én azért elsősorban a bírót okolom. Éreztette a játékosokkal, hogy itt csak egy csapat nyerhet. Az azonban nekem is fájt, hogy senkit nem láttam megszakadni a pályán. Franki csak azért nem bántom, mert megsájnáltam egy kicsit olyan elveszetten ült a padon és mindenhol akart lenni csak ott nem. Eto'o megértem ő sz**ba sem nézi a margitot, így nem akart sorfalt állni.
barcafan93
Barça B

2008.05.08. 00:10:33

Meg és milyen kár hogy egy ilyen erős kerettel.
Én Rijkardot már nagyon sajnáltam.Azért ha valamennyira becsülik őt a játékosok a Classicora nem így kellett volna kijönni...
Én a játékosokat egyenként kiállítanám mikrofonnal a kézben BArcelonaban a szurkolók elé és hogy magyarázzák meg ezt a dolgot... :D
Z$ołtu
Barça B

2008.05.08. 00:10:31

csababarca írta:Hát emberek,szurkolótársaim!

nem gondoltam volna hogy ezt a szégyent megélem Barcelona drukkerként.Kedvenc csapatomat megalázta az általam legjobban gyűlölt brigád...

Elegem van.Elegem van abból hogy közel másfél évig ment a mellébeszélés a valós tettek helyett.Hányszor ígérték meg hogy kiteszik a szívüket is a pályára,hogy küzdeni fognak.Erre a legnagyobb rivális ellen,mikor bizonyítani kéne,kimennek feltartott kézzel,és ezt nyújtják nekünk,szurkolóknak,akik titkon még bíztunk a jóban.

Az elejénél kezdem mert úgy illik.Drasztikus leszek,mert ide drasztikus változások kellenek.
Frank Rijkaard az egyik általam legjobban tisztelt edző,de vele már nem vagyunk képesek megújulni.Remélem Pep Guardiolával sikerülni fog...

De ehhez a sikerhez több változás kell a keretben is...

Victor Valdes: Victor Valdes az egyik kedvencem,de be kell látnom sajnos hogy hiába nagyszerű kapus,de nem barca-szint.Nem barca szint mert rengeteget hibázik,bizonytalan.De nem ez az első lényeges csere a csapatban...Hanem a védelem.Mert ha Valdes előtt épkézláb védelem áll akkor ő is jobb,és biztosabb.

Tehát védelem: nálam csak Puyol és Milito kettőse biztos.Persze Abidal is maradni fog.de őt nagyon fel kéne rázni,mert nagyon beleszürkült.A védelembe kellneek új,sikeréhes emberek.Ilyen Dani Alves vagy garay,de akár Lahm is...illetve a csupaszív Silvinho...
És a védelemhez sorolom az idén nálam legbiztosabb emberét Yaya Tourét.Vele jópár évig meg van oldva a VKP posztja.

A középpálya: Xavi és Iniesta helye nálam biztos.Xavi képes a változásra,Iniesta pedig érett ahhoz hogy vezérré legyen.
De a középpályán van a legnagyobb szükség a változásra.Ez emberi és szerkezetbeli változást is kell hogy jelentsen.Nem vagyok edző,ezért tippeket nem adok a szerkezetre.Igazolás viszont nálam Van der Vaart.Többször is kijelentette hogy nálunk szeretne játszani.És ez számít,mert akkor gondolom meg is hálálná a bizalmat.Rajta kívül biztos csereemberek is kellenek a padra.Olyanok akik képesek lendületet vinni a játékba ha szükséges.Ilyen játékos lehet a tapasztalt Luchó Gonzales.

A támadósor: Etoo,Henry,Bojan,Messi.Ez a 4 játékos akire alapoznék.Ha mögöttük jól mozgatják a játékot akkor nem lehet baj velük.Viszont hoznék 1 vagy 2 új csatárt.Neveket nem mondok,mert nem vagyok biztos benne hogy ki lenne a megfelelő ember.Repkednek itt a nevek: Villa,Silva,Benzema,Drogba,Adebajor,Huntelaar.
Bárkit elfogadnék szinte közülük.

Nagyon várom a nyarat,mert érzem hogy komoly változások lesznek.és újult kerettel,felfogással vágunk neki egy új korszaknak.

Ez kicsit hosszúra sikerült.De egynek elfér szerintem.

Visca el Barca!!!

by xaba
100%-ig egyet értek veled. Remélem Pep is így látja.
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.05.08. 00:07:46

Ezt nagyon szánalmas a bíróra fogni...
barca99
Llegenda del Barça

2008.05.08. 00:05:27

Hát b+... ezt is megéltük.
Guardiola
Capitá del Barça

2008.05.08. 00:04:05

Tobb mint lehangolo volt ez a merkozes nem is merem el classiconak nevezni. Szornyu amit muveltunk, egy ember volt ma is a gaton de ezt mindenki lathatta aki nezte a meccset, esetleg ketto joindulattal vegyuk meg meg ide Henryt is. De mindenki mas borzaszto motivalatlanul jatszott...

Talan nem igy alakul ha a biro nem ugy fuj ahogy, igazan nehez lenne megmondani, de ez nem mentesiti a csapatot, a masodik felidoben ugy jottek ki a jatekosok hogy mar a meccs lefujasat vartak.
aynas
Capitá del Barça

2008.05.08. 00:03:05

bíróra fogni. ugyan már,nevetséges. samukáék megérezték az égés előszelét. gondolták jobb, ha ehhez nem aszisztálnak.
laportát, eusebiot és a többi majmot a francab elzavarnám. Crujfot is mert sokszor beleugat a nagyok dolgába :lol:
Mourinhot hoznám meg akiket ő kér + Messit klónoznám :wink:
Lezárt