Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na jó nem akarok vitázni veled meg piszkálódni sem, szerintem ez a meccs egyáltalán nem a bírón ment el. Én is néztem jó pár meccset, olyat ahol a bíró sokkal egyértelműbben húzott az egyik csapat javára. Lásd pl holland-belga EB ahol a szlovénok 3-0 vezettek a 10 emberrel játszó jugók ellen. A bíró egyértelűen a szlovénoknak húzott, amin a jugók feldühödtek, s kihozták a meccset 3-3-ra.Pavel írta:Már láttam egy-két meccset az életemben. Meg tudom itélni melyik csapat volt jobb. Ha az egészet nézem akkor a margit, de ha lebonton szakaszokra akkor nem bíztos. 20 perc alatt néhány itéletével lerombalta a Barca játékkedvét és adott egy lökést a másik csapatnak.
Jobb éjt!miihii írta:Azért köszönöm![]()
Nah én lépek is mielőtt a fpőnököm fa**on kap,h netezek...Jó éjt srácok!
Yepp, ezt sajnos el kell ismerni. Még akkor is, ha az is tény, hogy az idei (leszámítva a mai meccset) minden idők egyik lexarabb realja...aronba írta:De vedd már észre, hogy jelenleg jobb a Madrid, ha a gólokat nem nézzük csak a mutatott játékot akkor is, ahhoz meg a bírónak nem sok köze van hogy ki alakít ki több gólhelyzetet támadást nem gondolod?Pavel írta:Én azért elsősorban a bírót okolom. Éreztette a játékosokkal, hogy itt csak egy csapat nyerhet. Az azonban nekem is fájt, hogy senkit nem láttam megszakadni a pályán. Franki csak azért nem bántom, mert megsájnáltam egy kicsit olyan elveszetten ült a padon és mindenhol akart lenni csak ott nem. Eto'o megértem ő sz**ba sem nézi a margitot, így nem akart sorfalt állni.
De vedd már észre, hogy jelenleg jobb a Madrid, ha a gólokat nem nézzük csak a mutatott játékot akkor is, ahhoz meg a bírónak nem sok köze van hogy ki alakít ki több gólhelyzetet támadást nem gondolod?Pavel írta:Én azért elsősorban a bírót okolom. Éreztette a játékosokkal, hogy itt csak egy csapat nyerhet. Az azonban nekem is fájt, hogy senkit nem láttam megszakadni a pályán. Franki csak azért nem bántom, mert megsájnáltam egy kicsit olyan elveszetten ült a padon és mindenhol akart lenni csak ott nem. Eto'o megértem ő sz**ba sem nézi a margitot, így nem akart sorfalt állni.
Azért boldog névnapot!miihii írta:Reggel mire végzek,már meglesznek talán a nyilatkozatok,kíváncsi leszek mit mond Frank erről.Nem vagyok mazochista,de megnézem felvételről,mivel érdekel,h h tudtunk így elázni...Nem akarok látatlanba nagy szavakkal dobálózni,de szégyen,h ekkora verést mér ránk a nagy rivális...![]()
![]()
![]()
Ma van a névnapom,nem ilyen meglepetésre számítottam
"Nem tudtunk felpörögni, a madrid jobban akart, felszabadultabban játszhatott..."kulcsar.l írta:Várom már a holnapot. Kiváncsi vagyok mit nyilatkoznak ez a meccs után.
Ha nézted a meccset, vond ki a gólokat, melyik csapat játszotta a focit?Pavel írta:Én azért elsősorban a bírót okolom. Éreztette a játékosokkal, hogy itt csak egy csapat nyerhet. Az azonban nekem is fájt, hogy senkit nem láttam megszakadni a pályán. Franki csak azért nem bántom, mert megsájnáltam egy kicsit olyan elveszetten ült a padon és mindenhol akart lenni csak ott nem. Eto'o megértem ő sz**ba sem nézi a margitot, így nem akart sorfalt állni.
100%-ig egyet értek veled. Remélem Pep is így látja.csababarca írta:Hát emberek,szurkolótársaim!
nem gondoltam volna hogy ezt a szégyent megélem Barcelona drukkerként.Kedvenc csapatomat megalázta az általam legjobban gyűlölt brigád...
Elegem van.Elegem van abból hogy közel másfél évig ment a mellébeszélés a valós tettek helyett.Hányszor ígérték meg hogy kiteszik a szívüket is a pályára,hogy küzdeni fognak.Erre a legnagyobb rivális ellen,mikor bizonyítani kéne,kimennek feltartott kézzel,és ezt nyújtják nekünk,szurkolóknak,akik titkon még bíztunk a jóban.
Az elejénél kezdem mert úgy illik.Drasztikus leszek,mert ide drasztikus változások kellenek.
Frank Rijkaard az egyik általam legjobban tisztelt edző,de vele már nem vagyunk képesek megújulni.Remélem Pep Guardiolával sikerülni fog...
De ehhez a sikerhez több változás kell a keretben is...
Victor Valdes: Victor Valdes az egyik kedvencem,de be kell látnom sajnos hogy hiába nagyszerű kapus,de nem barca-szint.Nem barca szint mert rengeteget hibázik,bizonytalan.De nem ez az első lényeges csere a csapatban...Hanem a védelem.Mert ha Valdes előtt épkézláb védelem áll akkor ő is jobb,és biztosabb.
Tehát védelem: nálam csak Puyol és Milito kettőse biztos.Persze Abidal is maradni fog.de őt nagyon fel kéne rázni,mert nagyon beleszürkült.A védelembe kellneek új,sikeréhes emberek.Ilyen Dani Alves vagy garay,de akár Lahm is...illetve a csupaszív Silvinho...
És a védelemhez sorolom az idén nálam legbiztosabb emberét Yaya Tourét.Vele jópár évig meg van oldva a VKP posztja.
A középpálya: Xavi és Iniesta helye nálam biztos.Xavi képes a változásra,Iniesta pedig érett ahhoz hogy vezérré legyen.
De a középpályán van a legnagyobb szükség a változásra.Ez emberi és szerkezetbeli változást is kell hogy jelentsen.Nem vagyok edző,ezért tippeket nem adok a szerkezetre.Igazolás viszont nálam Van der Vaart.Többször is kijelentette hogy nálunk szeretne játszani.És ez számít,mert akkor gondolom meg is hálálná a bizalmat.Rajta kívül biztos csereemberek is kellenek a padra.Olyanok akik képesek lendületet vinni a játékba ha szükséges.Ilyen játékos lehet a tapasztalt Luchó Gonzales.
A támadósor: Etoo,Henry,Bojan,Messi.Ez a 4 játékos akire alapoznék.Ha mögöttük jól mozgatják a játékot akkor nem lehet baj velük.Viszont hoznék 1 vagy 2 új csatárt.Neveket nem mondok,mert nem vagyok biztos benne hogy ki lenne a megfelelő ember.Repkednek itt a nevek: Villa,Silva,Benzema,Drogba,Adebajor,Huntelaar.
Bárkit elfogadnék szinte közülük.
Nagyon várom a nyarat,mert érzem hogy komoly változások lesznek.és újult kerettel,felfogással vágunk neki egy új korszaknak.
Ez kicsit hosszúra sikerült.De egynek elfér szerintem.
Visca el Barca!!!
by xaba