Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes váltás lenne.levproff írta:Egyre többet cikkeznek a külföldi újságok erről a; Joe ColeArsenal dologról.
A dolog pikantériája az, hogy egy újabb ingyen igazolás lenne az Arsenalnak.
Szóval, ha így lenne, akkor az Arsenal 2 nem kis játékost igazolna ingyen.
Szerintem jó üzlet lenne.Szívesen elnézném Londoban.
Na ez kész.kilibarca írta: Brutális Everton mez![]()
![]()
![]()
kár hogy nem a madridé lesz ilyen ...
Ez valami Hello Kitty-s cucc?kilibarca írta:
Brutális Everton mez![]()
![]()
![]()
kár hogy nem a madridé lesz ilyen ...
Tudom, hogy pool-i az Everton.ozsimiki írta:Miért Manchester? Everton az Liverpool-i csapat.lui1698 írta:Ez még melegebb, mint a mi idegenbeli mezünk volt.
Transzfesztiválokon, melegfelvonuláson, és Manchester egyes exkluzív negyedeiben nagy sikert aratnának vele.
Miért Manchester? Everton az Liverpool-i csapat.lui1698 írta:Ez még melegebb, mint a mi idegenbeli mezünk volt.
Transzfesztiválokon, melegfelvonuláson, és Manchester egyes exkluzív negyedeiben nagy sikert aratnának vele.
Így viszont tényleg megérte! Várható volt egyébként hogy leigazolják. Kíváncsian várom a teljesítményét!szajko írta:És ami a legjobb benne,hogy ingyen volt.
Az előbb írtam,hogy ingyen volt. Szerintem jól járt vele az Arsenal.matador írta:Jó, én már ott lemaradtam, hogy a földön játszó, sok passzal kombináló Arsenal miért egy kb csak fejjel eredményes csatárt vesz meg... de Arzén nyílván jobban tudja
Hát nem tudom. Meg voltam róla győződve, hogy kb 20 éves, erre most látom, hogy már 26. Ráadásul a Bordeaux-ban 8 év alatt összehozott 55 gólja se tűnik túl acélosnak (A mi Messink az utolsó 2 évében lőtt 57-et, pedig nem az tipikus befejezőcsatár). Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud összehozni Angliában.Varatrix írta:Nagyon tehetséges játékos, remek igazolás.levproff írta:Chamakh hivatalosan is az Arsenalba igazolt!![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... senal-news+
De talán tapasztaltabb játékosokat, is szerezhetnének.
Nagyon tehetséges játékos, remek igazolás.levproff írta:Chamakh hivatalosan is az Arsenalba igazolt!![]()
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... senal-news+
Fecooo írta:Lampard lehet, h sok pénzt vesz el tőlem ezzel![]()
![]()