Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
100%, hogy az USA-ba megy szerintem...LM10 írta:Biztos vagyok benne, hogy távozni fog. 8-9 millás évi fizuja van, ennyiért még a Barcában sem padozhat(vagy még azt sem) senki.
Viszont kíváncsi vagyok, hogy elmegy az USA-ba, vagy visszamegy Angliába a West Hamhez.
hali,Ronaldinho&Barca írta:Volt vele egy mélyebb interjú, jó 1-1,5 éve kb., több részesből állt, tudna hozzá esetleg valaki egy linket adni? Régóta keresem már, de eddig sikertelenül.
Mikaos írta:Meg nem mondom, hol olvastam, de valami olyasmi rémlik, hogy a VB után fog dönteni a jövőjét illetően.lui1698 írta:Szép pályafutás és még egy-két évig akár egy komolyabb bajnokságban is játszhat valamelyik közép vagy kiscsapatban.
Amúgy most az ő dolga, hogy áll? Eléggé elhalkultak a hírek róla. Volt ugye, hogy West Ham meg Amerka, de azóta semmi konkrét.
Meg nem mondom, hol olvastam, de valami olyasmi rémlik, hogy a VB után fog dönteni a jövőjét illetően.lui1698 írta:Szép pályafutás és még egy-két évig akár egy komolyabb bajnokságban is játszhat valamelyik közép vagy kiscsapatban.
Amúgy most az ő dolga, hogy áll? Eléggé elhalkultak a hírek róla. Volt ugye, hogy West Ham meg Amerka, de azóta semmi konkrét.
West Hamnek nagyon jó reklám, üzlet lenne, és kumma sok pénzt keresnének Titivel sztem ennyi az egészozsimiki írta:sose értettem az ilyesmit.Lionel85 írta:A New York Red Bulls mellett a West Ham United is a képbe került, mint Henry lehetséges következő állomása. David Sullivan a WHU történetének legjobban kereső játékosává tenné Titit, heti 75.000 £-ot fizetve neki.
Henry pályafutása remek,és szép serlegekkel, egyéni címekkel bővelkedő, de hogy mit várnak tőle pl egy West Hamben,amiért ekkora fizut ajánlanak neki, az számomra talány.
szóval én MÁR nem tartom olyan kalibernek,akit ennyire meg kellene fizetni, legalábbis ez a magas összeg arra enged következtetni, hogy nemtom mit várnának tőle, eredményességben...
de hát ők tudják.
sose értettem az ilyesmit.Lionel85 írta:A New York Red Bulls mellett a West Ham United is a képbe került, mint Henry lehetséges következő állomása. David Sullivan a WHU történetének legjobban kereső játékosává tenné Titit, heti 75.000 £-ot fizetve neki.