Ez most komoly???

Quaresmával kapcsolatban teljesen 1et értek. Az Inter is fizetett érte egy halom zs-t, és nagyon ugy néz ki, h hiába. 1re inkább azt bizonyitja a gyerek, h nem nagy csapatba való. Attól, h tud 1-2 trükköt, + néha sikerül neki egy jó lövés külsővel, még nem lesz nagy játékos, C. Ronaldohoz hasonlitani meg hatalmas baromság, lehet, h az arca már van akkora, de játéktudásban a 10-edét se tudja.CS0ki írta:...
Ebben sem vagyok biztos. Tavaly MINIMUM 10 gólt kaptunk Abidalról, a helyezkedése miatt. Azt nem is számolom, hogy beadásoknál, szögleteknél hányszor előzték meg, aminek gól lett a vége.chi omega írta:lahm jobb támadásban, és? védekezésben gyengébb, mint abidal, kevésbé stabil, kevésbé megbízható. elég, hogy a jobboldalon ott van alves, túlságosan támadó lenne a csapat lahmmal.
Abidalnak soha nem volt olyan pillanat a pályafutása során, amikor kijelenthette volna: Jobb vagyok Lahmnál.szajko írta:
1. Alvés jobb nálla
2. Abidal jobb nálla
Szóval nem fér be a kezdőbe. Cserének elférne, mert mind2 oldalra bevethető.
De 2000%, hogy nem igazol ő ide. Szerintem ez fel se merült.
A Madrid pedig olyan hülye hogy rögtön a legjobbat kell megvenni ahelyett hogy körülnéztek volna egy kicsit, hülye faxok végig ott volt Quaresma akit 25 milláért vett meg az Inter pedig mindenki tudja hogy simán hozza azt a szintet mint CR7 és szerintem Real játékosként sokkal jobban teljesítene mint ahogy most elrontotta őt az Inter.
Most folyamatosan az a téme, hogy milyen középszerű játékosokat vesz a Madrid, Neked meg az a bajod, ha éppen az egyik legjobbat akarják?A Real hihetetlenül lusta ha igazolásokról van szó "hé mán itt van CR7 és100 milla simán kipengetünk érte ennyi gempát vazze"
1. Alvés jobb nálladepth írta:Lahmmal egyetlen egy bajom van, najóó kettő.
1. nem szeretem a németeket.
2. most komolyan, képzeljétek már el Barca mezben. nem megy? nekem se
ezt szerintem nem kéne tényként kezelni... meg ha igaz is, én akkor sem újjonganékKatalán88 írta:Amúgy a Barca a Portsmouth-os Belhadj-ot is leakarja igazolni!!!!
Agüero: 7végén gól lőtt,gondolom jól van.culinho írta:Mi a helyzet Agueroval és Hernanessel?
Igen...csakhogy a Brazilok általában gyakorlatilag 3-5-2-ben játszottak.Megvolt hátul a 3 belsővédő és két szűrő pl Kléberson meg Gilberto Silva.A szélen meg futkostak fel a Cafu meg a Carlos.Legalábbis 2002ben nagyjából ez volt.Ezt nem tudom nálunk elképzelni most.Rivaldo11 írta: Az meg, hogy egyszerre a pályán a Lahm-Alves kettős... A brazilok elég jól megoldották ezt a Cafú-R.Carlos páros esetében. Pedig mindketten szerettek támadni...Ezt meg lehet oldani.
Ja bocsi azt nem néztem meg na és mit számít hogy mikori?MichaaBee írta:mostanában?bali 15 írta:mostanában ilyeneket művel:
http://www.youtube.com/watch?v=hhjJuc2Qxek
http://www.youtube.com/watch?v=5znHq90BxGo![]()
![]()
![]()
![]()
az első videó December 10, 2006
a második meg August 30, 2008