Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.28. 19:06:36

d.OR írta: óó,akkor Xavi,Iniesta és Puyol sem szívesen játszik a spanyol válogatottban, inkább játszanának a katalán nemzeti 11-ben!
tényleg nincs összefüggés a két dolog között, a Barca spanyol csapat, bocsánat katalán, a Real pedig "madridi", mivel Madrid nevű tartományban található. hol itt az összefüggés?
ezer bocsánat ha nagy hülyeséget mondtam!
Akkor is utálják a katalánok a spanyolokat. Persze ettől te még szeretheted őket, mert te nem vagy katalán. Csak ne érvelj azzal, h azért szurkolsz a spanyoloknak, mert Barca drukker vagy, mert ez nem állja meg a helyét.
Barcaman14
Director del Fútbol

2008.06.28. 19:00:15

szurkoltam a hollandoknak-->csalódást keltő negyeddöntőben kiestek. szurkoltam a törököknek--> szenvedélyesen küzdve az elődöntőben kiestek szurkoltam az oroszoknak-->unalmas játékot produkálva búcsúztak az eb-ről a döntőben hajrá németek-->mert akkor a spanyolok lesznek európa legjobbjai:)
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.28. 18:58:18

LG írta:
d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.
óó,akkor Xavi,Iniesta és Puyol sem szívesen játszik a spanyol válogatottban, inkább játszanának a katalán nemzeti 11-ben!
tényleg nincs összefüggés a két dolog között, a Barca spanyol csapat, bocsánat katalán, a Real pedig "madridi", mivel Madrid nevű tartományban található. hol itt az összefüggés?
ezer bocsánat ha nagy hülyeséget mondtam!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.28. 18:49:56

d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.28. 18:47:01

d.OR írta::wink: :wink: akkor most egy a cél!
alap :wink: most egy, úgyhogy szorítsunk a spanyoloknak!!

VIVAAA ESPAANNAAAA!! :twisted:
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.28. 18:42:35

fir3bird írta:
d.OR írta:húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
sosem szerettem a német focit, sem a válogatottat, sem magát a bajnokságot. kössetek fel az első fára, de én világ életemben Spanyolország mellett voltam, mindig is tudtam, hogy egyszer eljutnak idáig. igen, valóban nagyon szomorú, hogy '84 óta még a négy közé sem tudtak bejutni, de most itt van ez a lehetőség, és ezt meg kell ragadni! amugy biztosan velem van a baj, de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
még egy vélemény: szerintem a németek fognak nyerni, mert fejben/lélekben erősebbek. megvan az a híres oroszlánszívük, ami úgy érzem a spanyol csapatból hiányzik.
de hát Istenem, ne legyen igazam!
mintha csak magamat olvastam volna :lol: :lol: egy különbséggel: én a Real Madrid miatt szurkolok a spanyoloknak.
:wink: :wink: akkor most egy a cél!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.28. 18:40:18

Nah, megjöttem! Remélem, örültök! :lol:
Az EB-vel kapcsolatban csak némileg lett igazam. A hollandok búcsúja szemet gyönyörködtető volt - ahogy azt várta, elvéreztek. Hurrá! :lol:
Az olaszok kiesése meglepett, a módja nem. Ilyen impotens játékkal nem tudom, mit akartak. Meg is érdemelték a bukfencet!
A törökök jól megszorongatták a fricceket, megérdemelték volna a győzelmet. Csakhát, jött a germánok szokásos malaca, és a végén begyötörtek egy gólt. Ami nem volt csúnya!
A spanyolok. Hát, erre nem számítottam, nem adtam volna rájuk egy petákot sem. Végre, a jó felkészülés, a jó csapatmunka kihozta belőlük az elvárásokat. Ja, és kinek hiányzik Raúl? A kutyának sem. Az agyonszidott, melegebb éghajlatra küldött, többszörösen leanyázott 'Öreg' a mennybe ment, és vasárnap a glóriát is megkaphatja. Örülök Aragonés sikerének, nagyon megszolgálta. Raúl pedig jó helyen van a tengerparton. Ha elvitte volna, akkoris csak a kispadot koptatta volna. Az pedig nagyobb blama lett volna a számára, mint a napsütéses Vina del Mar. Igaz, így kimarad a válogatott legnagyobb sikeréből. Én nem bánom, sőt! :lol:
Mivel a germanusokat nagyon nem komálom, így VIVA ESPANA!
Ja, és: FORCA XAVI! INIESTA! PUYOL! A LEGJOBBAK!
Kép
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.28. 18:37:27

d.OR írta:húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
sosem szerettem a német focit, sem a válogatottat, sem magát a bajnokságot. kössetek fel az első fára, de én világ életemben Spanyolország mellett voltam, mindig is tudtam, hogy egyszer eljutnak idáig. igen, valóban nagyon szomorú, hogy '84 óta még a négy közé sem tudtak bejutni, de most itt van ez a lehetőség, és ezt meg kell ragadni! amugy biztosan velem van a baj, de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
még egy vélemény: szerintem a németek fognak nyerni, mert fejben/lélekben erősebbek. megvan az a híres oroszlánszívük, ami úgy érzem a spanyol csapatból hiányzik.
mintha csak magamat olvastam volna :lol: :lol: egy különbséggel: én a Real Madrid miatt szurkolok a spanyoloknak.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.06.28. 18:34:42

húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.28. 18:01:15

Igen, korrekt Lineker nyilatkozata, csak azt nem értem, miért voltak könnyű ellenfelei a németeknek. A portugálok mitől olyan könnyű :?: az EB előtt az 1ik fő esélyesek voltak, fantasztikus keretük és edzőjük volt, az előző EB 2. a VB 4. lettek, ott játszik a világ jelenlegi legjobb játékosa. Igy aztán nem értem miért lenne olyan könnyű ellenfél. De a törököket sem, fantasztikus volt, amit ezen az EB-n műveltek. Szóval nemtudom miről beszél Lineker. Amugy meg nem hiszem, h teljesen elfogulatlan lenne, sztem a németeket ugy rühelli, mint a [auto_cenzúra].
Capon
Llegenda del Barça

2008.06.28. 16:34:47

Nem értem miért kell személyesre venni a dolgokat. Az meg hogy ki hol focizott és milyen jó nem hiszem hogy sok köze van bármihez is. Ez nekem olyan mikor a butorszálitó vitatkozik a tulajdonossal, hogy mi milyen fából van mert ö cipeli és ezért tudja is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.28. 14:40:35

Rivaldo11 írta:aronba: A németekről alkotott véleményed tükrözi, mennyire vagy képben a labdarúgást illetően. A németek az elődöntőben szenvedtek, mert elhitték-ami nem jellemző rájuk-hogy egyszerűen nem kaphatnak ki. Ez rá is nyomta rendesen a bélyegét a játékukra. Szerintem ha a törökök teljes csapattal állnak ki, a németek simábban behúzzák, mert akkor fejben is 100%-on pörögnek. Ez a futball lélektana, de ezt csak olyanok érthetik, akik tudják miről van szó, vagy esetleg maguk is rúgtak már labdába-akármilyen szinten... A németek ott vannak mindig, az elmúlt négy világversenyen háromszor a négyben voltak. Aki ezek után nem beszél róluk a kötelező tisztelettel, azt nem is kell komolyan venni-téged sem.
A másik: ki érdemelte meg jobban a finálét e két csapaton kívül? Mert azt hiszem teljesen jogos az erőviszonyok alapján a döntő párosítása.
Lineker: "Ilyen csapata még sosem volt a spanyoloknak, óriási lehetőség előtt állnak. Zseniális a csapatuk, ezzel szemben a németek egyáltalán nem voltak meggyőzőek, sokkal könnyebb ellenfeleket kaptak, és szerencsével jutottak el idáig. Németország ugyan sok döntőt játszott, azonban nem ezek a játékosok, amelyek a mostani csapatot alkotják. Így pedig a tapasztalat sem szól mellettük. Minden idők legjobb spanyol csapata a mostani, az ő győzelmük a futball győzelme is lenne."
Hát Rivaldo barátom azt hiszem nálam s nálad nagyobb ember kellt a védelmemre. Ezek szerint Lineker sem ért a focihoz. Nem kell a másokra sértőt mondani mert nincs veled egy véelményen. Büszke vagyok arra, hogy Lineker ugyanazt gondolja mint én, s ezután a te véleményed ha nem haragszol meg nem érdekel.

most hogy így leégtél a véleményeddel remélem nem írkálsz hülyeségeket s nem bántasz meg másokat. ha tőlem nem is Linekertől bocsánattal tartozol, mivel ő sem beszélt kellő tisztelettel a németekről. Másrészt Én a vajdasági tartományi vállogatotban fociztam ami kicsit erősebb szint mint a magyarországi II liga, ha meg megyei vagy egyetemi szinten játszottal akkor biztos nagyobb szinten játszottam. Nah persze ehhez tudni kellene vajdaság hol van, sajnos nálatok nem sokan tudják de sebaj megszoktuk már Very Happy
Andris
Adminisztrátor

2008.06.27. 22:40:09

Villa nemjátszhat a sérülése miatt. :(
Mundon néztem, most csak címet és csak az eredetit, de nemhiszem hogy félreértem...

Cesc-t a helyére a csapatba. Elég az az egy csatár.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.27. 22:31:29

aronba: A németekről alkotott véleményed tükrözi, mennyire vagy képben a labdarúgást illetően. A németek az elődöntőben szenvedtek, mert elhitték-ami nem jellemző rájuk-hogy egyszerűen nem kaphatnak ki. Ez rá is nyomta rendesen a bélyegét a játékukra. Szerintem ha a törökök teljes csapattal állnak ki, a németek simábban behúzzák, mert akkor fejben is 100%-on pörögnek. Ez a futball lélektana, de ezt csak olyanok érthetik, akik tudják miről van szó, vagy esetleg maguk is rúgtak már labdába-akármilyen szinten... A németek ott vannak mindig, az elmúlt négy világversenyen háromszor a négyben voltak. Aki ezek után nem beszél róluk a kötelező tisztelettel, azt nem is kell komolyan venni-téged sem.
A másik: ki érdemelte meg jobban a finálét e két csapaton kívül? Mert azt hiszem teljesen jogos az erőviszonyok alapján a döntő párosítása.
Rivaldo-A Legnagyobb.
el fuero
Entrenador del Barça

2008.06.27. 20:09:06

aronba írta: Ugyan mit bízonyítottak a portugálok elleni meccsel? :D
Akiket egy szedett-vedett török B csapat majdnem kiüt azok sokmindent érdemelnek csak döntőt nem. Azért volt mázlijuk, mert ha a teljes török csapattal néztek volna szembe ma arról írnánk, hogy a németek megszégyenülten kotródnak haza, nem kell itt isteníteni őket, el ne szááljunk már tőlük. A német játékosok nagy része egy szánalmas ligában játszik a német klubcsapatok 2001-óta nullák, a spanyol foci messze felettük áll. sokkal símább lesz a döntő mint az oroszok elleni meccs. :D
Attól mert Te nem szereted a német focit/válogatottat attól nem kéne ilyen lenézően, lefikázva írni róluk. Szerintem szebben is ki lehetne fejteni a véleményed. Kösz.

Ja és a spanyol válogatott mikor is nyertek utoljára valamit????? Segítek: 84...

Most én is elkezdhetném az ócsárolást, hogy örök lúzerek, örökös trónkövetelők stb., de nem teszem, mert tisztelem őket és örülnék, ha Te is megtennéd ezt.

Lehet nem olyan jó a német első osztály, mint a spanyol, de ha nézel Bundesliga 2-t akkor szerintem leesik az állad. Minden meccsen teltház: min. 20, de Kölnben, Gladbachban, Münchenben, Kaiserslauternben 50 ezer néző előtt játszanak. A világ 10 legnézettebb bajnoksága közt van a BL 1-2.
Hidd el! El jön még a német csapatok ideje a nemzetközi porondon is!
Capon
Llegenda del Barça

2008.06.27. 20:07:11

Szánalmas német bajnoksái ide, nagyszerű spanyol bajnokság oda, nézd meg az elmult évek világ eseményeit melyik válogatott hol végez rendre... Én ugyan annyira szurkoltam a németeknek mint a spanyoloknak. Mindkettő megérdemelten van ott ahol van. Ennyire lenézbi bármilyen válogatottat, megáll az eszem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2008.06.27. 20:09:53-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.27. 20:05:36

aronba írta:....a spanyol foci messze felettük áll. sokkal símább lesz a döntő mint az oroszok elleni meccs. :D

ha ezt a spanyolok is így gondolják, akkor fogok csak igazán röhögni.

de inkább megkímélném xaviékat egy nagyon kemény kudarcélménytől..

egyébként ez a "török fakó" sem igazán állja meg a helyét, az eb-re a legjobb 20-22 török gyereket vitték ki. ahhoz pedig, h hogyan pörget fel egy brigádot az a tény, h mindenki esélytelennek tartja és kulázza őket, plusz nem is elsősorban az a problémájuk, h kik, hanem h mennyien tudnak játékra jelentkezni, na ehhez elég csak visszagondolni arra, amikor a fradi indult a bl-ben, és a grashoppers elleni meccsre kb úgy álltunk ki, h a padra ifistákat ültetett a novák, plusz egy gyereket a Kerületből kellett visszahívni, h egyáltalán ki legyen a létszám. ráadásul a svájciak lazán leüzemicsapatoztak minket, de ez akkorát dobott a hangulaton, h úgy levertük őket, mint a cölöpöt. na, a törököknél még ezekhez hozzájön az az évtizedes élményzuhatag, amit abban az országban éltek meg sokadrendű polgárként, akiknek a csapatával éppen játszani készültek. nem mindig voltak török rendőrfelügyelők a németeknél, mint a kobra11ben, ehelyett inkább a "csúnyát próbáltam írni" takarítatták velük előszeretettel. ezek alapján sztem kb négyszázszoros erőbedobással kűzdöttek, aminek majdnem meg is lett az eredménye.
ennyit a laza török fakó elleni bugiról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.06.27. 20:20:11-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.06.27. 19:32:33

DaNNy írta:
LG írta:Azért nyerjenek csak a németek. :D Fejjátékban lehetnek problémái a spanyoloknak. A németek minden beivelésében benne a gól.
Spanyolok minden lövésében ott a gól,főleg ha Lehmann a kapus
úúú, ez be**szott :D
2 perc után volt erőm csak beírni, mert előtte a röhögéstől nem ment. :)
el fuero
Entrenador del Barça

2008.06.27. 19:19:33

LG tartsunk össze és szurkoljuk ki a német győzelmet! :lol: :P Én nem félek a döntő előtt, mert vasárnap 100%, hogy apait anyait bele fog adni a Nationalelf. Ha képesek azt játszani, amit a Portugálok ellen akkor meg lehet az ebé.

Eddig, ha az első meccset megnyerték a németek az EB-n akkor meg is nyerték a tornát. Ja és akkor reszkessen Spanyolország, ha Klose vagy Bastian gólt lő, mert akkor még soha nem kaptak ki... :P

Deutschland über alles! Mit einem Sieg in den Himmel! :!:
DaNNy
Jugador d'estrella

2008.06.27. 18:53:21

LG írta:Azért nyerjenek csak a németek. :D Fejjátékban lehetnek problémái a spanyoloknak. A németek minden beivelésében benne a gól.
Spanyolok minden lövésében ott a gól,főleg ha Lehmann a kapus
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.27. 18:50:24

Azért nyerjenek csak a németek. :D Fejjátékban lehetnek problémái a spanyoloknak. A németek minden beivelésében benne a gól.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.06.27. 18:45:45

Teljes mértékben osztom Rivaldo véleményét a németekkel kapcsolatban. Az a válogatott egy gép, ami minél nagyobb rajta a nyomás, annál jobban teljesít. ilyenkor már el lehet felejteni a csoportmeccseken történteket, mert azok teljesen más bugik, mint a kieséses szakasz találkozói. rendkívűl meggyőzően verték a portugálokat úgy, h a jobb kezüket a seggükbe dugták és hátrafelé szaladgáltak közben, ezt akkor is mondom, ha az eredmény alapján szorosnak is tűnhet a történet. a török meccs sokkal nehezebb volt, mert az oszmánok kb úgy nyomták, mintha az életükről lenne szó, és ez óriási plusz motivációt jelentett az egyébként sem falábú zsugásaiknak, de azt a meccset is behúzták a németek. ezek után el lehet képzelni, h a döntőn hogyan fognak hozzáállni a dolgokhoz.
a spanyoloknak nagyon fel kell kötni a gatyeszt, bár ez a brigád nem olyan, mint az eddigiek voltak náluk. vki mondta, h ők már tudnak egymásért kűzdeni, nem úgy, mint a régebbi válogatottjaik. na, ha ezt tudják hozni a döntőben, akkor megnyerhetik azt, mert ha "agyilag" rendben vannak, akkor kumma jók tudnak lenni, mivel a játéktudásukkal eddig sem volt probléma.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.27. 15:28:25

Németek sajna megérdemelten vannak ott,kieséses szakaszban jobbak voltak ellenfeleiknél. Viszont egy erősebb csoportból lehet tovább sem léptek volna.
Spanyolok tegnap nagyon jól nyomták,és egyetlen kedvencemként állva vannak még,egyértelmű,h kiért szorítok a döntőben. Ha a németek nyerik,elég lehangolt leszek,kb mint amikor kiderült,h olasz-francia döntő lesz a vébén :evil: :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.27. 15:13:40

aronba írta:
Rivaldo11 írta:Elég jót mosolygok egy két véleményen. Egyeseknek nem volt elég számtalan világverseny tappasztalata? Az angolokat le lehet írni, meg a portugálokat, meg ki tudja még kiket, de a németeket soha. Nos...a döntőt abszolút mértékben megérdemelték, ezen nincs mit vitázni. A döntő teljesen más ügy, mint bármely más mérkőzés. Óriási meccs lesz, ez a német csapat képes nagyon jó futballra is. Óva intek mindenkit, aki lebecsüli őket.
50-50%-ot adok mindkét csapatnak.
Németek, ahh utoljára szépen 2006-ban játszottak, ez amostani német csapat egy csődtömeg mázlival bekerültek a döntőbe de ott megkapják méltó büntetésüket, hisz nincs mindennap karácsony.
Csak akkor reagálj, ha hozzá tudsz szólni. Mázlival kerültek döntőbe. ja. :lol: Csak azért, hogy több hsz-ed legyen, nem kell butaságokat írni. A németek már portugália elni győzelemmel bizonyítottak. Megérdemlik a döntőt. Én is a spanyolokat tartom valamivel-nem sokkal-esélyesebbnek, de ha elbízzák magukat, már vesztettek is. A németeket alábecsülni egy fináléban életveszély.
Rivaldo-A Legnagyobb.
dirtyjoe
Barça B

2008.06.27. 15:08:37

Most valakinek van 1 kicsivel rosszabb meccse, akkor már az sz.r?
Akkor visszakérdezek..akinek van 1 jó meccse az már kuvajó? :wink:
Lezárt