Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor is utálják a katalánok a spanyolokat. Persze ettől te még szeretheted őket, mert te nem vagy katalán. Csak ne érvelj azzal, h azért szurkolsz a spanyoloknak, mert Barca drukker vagy, mert ez nem állja meg a helyét.d.OR írta: óó,akkor Xavi,Iniesta és Puyol sem szívesen játszik a spanyol válogatottban, inkább játszanának a katalán nemzeti 11-ben!
tényleg nincs összefüggés a két dolog között, a Barca spanyol csapat, bocsánat katalán, a Real pedig "madridi", mivel Madrid nevű tartományban található. hol itt az összefüggés?
ezer bocsánat ha nagy hülyeséget mondtam!
óó,akkor Xavi,Iniesta és Puyol sem szívesen játszik a spanyol válogatottban, inkább játszanának a katalán nemzeti 11-ben!LG írta:Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
Attól, h vki Barca drukker, még nem kell szeretnie a spanyolokat. Semmi összefüggés nincs a 2 között, ráadásul a katalánok rühellik a spanyolokat.d.OR írta:de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
alapd.OR írta:![]()
akkor most egy a cél!
fir3bird írta:mintha csak magamat olvastam volnad.OR írta:húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
sosem szerettem a német focit, sem a válogatottat, sem magát a bajnokságot. kössetek fel az első fára, de én világ életemben Spanyolország mellett voltam, mindig is tudtam, hogy egyszer eljutnak idáig. igen, valóban nagyon szomorú, hogy '84 óta még a négy közé sem tudtak bejutni, de most itt van ez a lehetőség, és ezt meg kell ragadni! amugy biztosan velem van a baj, de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
még egy vélemény: szerintem a németek fognak nyerni, mert fejben/lélekben erősebbek. megvan az a híres oroszlánszívük, ami úgy érzem a spanyol csapatból hiányzik.
de hát Istenem, ne legyen igazam!![]()
egy különbséggel: én a Real Madrid miatt szurkolok a spanyoloknak.
mintha csak magamat olvastam volnad.OR írta:húha!a hsz-k olvasása utáni megdöbbenésből magamhoz tértem, jöjjön az én személyes véleményem, örömmel várom a szidalmazó,lenéző kritikákat:
sosem szerettem a német focit, sem a válogatottat, sem magát a bajnokságot. kössetek fel az első fára, de én világ életemben Spanyolország mellett voltam, mindig is tudtam, hogy egyszer eljutnak idáig. igen, valóban nagyon szomorú, hogy '84 óta még a négy közé sem tudtak bejutni, de most itt van ez a lehetőség, és ezt meg kell ragadni! amugy biztosan velem van a baj, de nekem mint abszolút Barca drukkernek, meg sem fordulna a fejemben, hogy egy Németo.-Spanyolo. EB döntőben, ne a spanyoloknak drukkoljak. de hát mint már mondtam biztosan velem van a baj.
még egy vélemény: szerintem a németek fognak nyerni, mert fejben/lélekben erősebbek. megvan az a híres oroszlánszívük, ami úgy érzem a spanyol csapatból hiányzik.
de hát Istenem, ne legyen igazam!
Lineker: "Ilyen csapata még sosem volt a spanyoloknak, óriási lehetőség előtt állnak. Zseniális a csapatuk, ezzel szemben a németek egyáltalán nem voltak meggyőzőek, sokkal könnyebb ellenfeleket kaptak, és szerencsével jutottak el idáig. Németország ugyan sok döntőt játszott, azonban nem ezek a játékosok, amelyek a mostani csapatot alkotják. Így pedig a tapasztalat sem szól mellettük. Minden idők legjobb spanyol csapata a mostani, az ő győzelmük a futball győzelme is lenne."Rivaldo11 írta:aronba: A németekről alkotott véleményed tükrözi, mennyire vagy képben a labdarúgást illetően. A németek az elődöntőben szenvedtek, mert elhitték-ami nem jellemző rájuk-hogy egyszerűen nem kaphatnak ki. Ez rá is nyomta rendesen a bélyegét a játékukra. Szerintem ha a törökök teljes csapattal állnak ki, a németek simábban behúzzák, mert akkor fejben is 100%-on pörögnek. Ez a futball lélektana, de ezt csak olyanok érthetik, akik tudják miről van szó, vagy esetleg maguk is rúgtak már labdába-akármilyen szinten... A németek ott vannak mindig, az elmúlt négy világversenyen háromszor a négyben voltak. Aki ezek után nem beszél róluk a kötelező tisztelettel, azt nem is kell komolyan venni-téged sem.
A másik: ki érdemelte meg jobban a finálét e két csapaton kívül? Mert azt hiszem teljesen jogos az erőviszonyok alapján a döntő párosítása.
Attól mert Te nem szereted a német focit/válogatottat attól nem kéne ilyen lenézően, lefikázva írni róluk. Szerintem szebben is ki lehetne fejteni a véleményed. Kösz.aronba írta: Ugyan mit bízonyítottak a portugálok elleni meccsel?![]()
Akiket egy szedett-vedett török B csapat majdnem kiüt azok sokmindent érdemelnek csak döntőt nem. Azért volt mázlijuk, mert ha a teljes török csapattal néztek volna szembe ma arról írnánk, hogy a németek megszégyenülten kotródnak haza, nem kell itt isteníteni őket, el ne szááljunk már tőlük. A német játékosok nagy része egy szánalmas ligában játszik a német klubcsapatok 2001-óta nullák, a spanyol foci messze felettük áll. sokkal símább lesz a döntő mint az oroszok elleni meccs.
aronba írta:....a spanyol foci messze felettük áll. sokkal símább lesz a döntő mint az oroszok elleni meccs.
úúú, ez be**szottDaNNy írta:Spanyolok minden lövésében ott a gól,főleg ha Lehmann a kapusLG írta:Azért nyerjenek csak a németek.Fejjátékban lehetnek problémái a spanyoloknak. A németek minden beivelésében benne a gól.
Spanyolok minden lövésében ott a gól,főleg ha Lehmann a kapusLG írta:Azért nyerjenek csak a németek.Fejjátékban lehetnek problémái a spanyoloknak. A németek minden beivelésében benne a gól.
Csak akkor reagálj, ha hozzá tudsz szólni. Mázlival kerültek döntőbe. ja.aronba írta:Németek, ahh utoljára szépen 2006-ban játszottak, ez amostani német csapat egy csődtömeg mázlival bekerültek a döntőbe de ott megkapják méltó büntetésüket, hisz nincs mindennap karácsony.Rivaldo11 írta:Elég jót mosolygok egy két véleményen. Egyeseknek nem volt elég számtalan világverseny tappasztalata? Az angolokat le lehet írni, meg a portugálokat, meg ki tudja még kiket, de a németeket soha. Nos...a döntőt abszolút mértékben megérdemelték, ezen nincs mit vitázni. A döntő teljesen más ügy, mint bármely más mérkőzés. Óriási meccs lesz, ez a német csapat képes nagyon jó futballra is. Óva intek mindenkit, aki lebecsüli őket.
50-50%-ot adok mindkét csapatnak.
Akkor visszakérdezek..akinek van 1 jó meccse az már kuvajó?Most valakinek van 1 kicsivel rosszabb meccse, akkor már az sz.r?