Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2008.08.22. 20:32:11

Jól látom, hogy még tali előtt megtudjuk nézni a foci döntőt, és a Görbéék bronzmeccsét is? :shock:
Mekkora jó, remélem jól látom, azthittem lemaradok ezekről így..

Fiú polosoknak gratulálok hatalmasat! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.22. 20:09:17

LG írta:Nem is neked szólt, hanem Kalapéknak, akik oldalakon keresztül vitatkoztak a politikáról, pedig az Eurobarca szigorúan politika mentes :wink:
oldalakon keresztül???!! :shock: nem is láttam, azt hittem, hogy abszolút újkeletű dologról van szó. hát akkor bocsánat, hogy beleszóltam :wink:
legyen is politika mentes, a sportnak mindig politika mentesnek kell lennie :wink: legközelebb én is inkább csöndben maradok ( ha sikerül) :wink:
senzu
Entrenador del Barça

2008.08.22. 20:06:52

az amerikaiak már vizilabdában is elkezdtek doppingolni? nem láttam a meccset, a gólok hány %-a volt távoli lövés? amerikai edzőjük van?
amennyiben igen, akkor nem félek, de ha leigazoltak valahonnan egy nagy nevű edzőt, akkor van félnivalónk, mert taktikában is jók lesznek
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.22. 20:02:53

Nem is neked szólt, hanem Kalapéknak, akik oldalakon keresztül vitatkoztak a politikáról, pedig az Eurobarca szigorúan politika mentes :wink:
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.22. 20:01:31

LG írta:Olimpia 2008 a topic neve, ikább örüljünk a mai sikereknek ahelyett, h faragatlanságokkal baltázzuk szét a topicot :!:

És a moderátor társaság mélyen egyetért!
az én hozzászólásom az olimpiával kapcsolatos volt. (csak úgy mellékesen jegyzem meg). igen, Olimpia 2008 a topic neve, tehát leírhatom a véleményem az olimpiával kapcsolatban.
és ki mondta, hogy nem örülünk a sikereknek? én örülök, de ettől függetlenül kritikusabb szemmel látom a dolgokat. nem hinném, hogy ez baj.
téma részemről lezárva.
albicelesteX
A Vadász

2008.08.22. 19:59:27

Igen igen szerintem is kemény lesz!Azzal is egyetértek hogy Kásás világklasszis és hogy kell a csapatba de azért volt pár olyan megmozdulása amit értékesíteni kellett volna!Persze aztán a végén ott volt ahol kellett!De szerintem ahogy meglépte a Szécsi lecserélését és jól sült el lehet Kásást is ki kellett volna kapni egy picit!Én az egész Olimpián kiemelném Kiss Gergelyt!Szerintem ő nagyon sokat segít na meg Molnár!De hát a lényeg hogy van egy jó csapatunk!!!
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.22. 19:53:49

Azért sztem kemény lesz, nem szabad lebecsülni az amcsikat, azért ezen a tornán már okoztak pár meglepetést. Győzhetünk, de szoros meccsre számitok.
Monti
Jugador d'estrella

2008.08.22. 19:49:57

albicelesteX írta:Nagyon bízok a férfi polosokban!!!Meg lehet az az arany!!!De azért vigyázni kell az amcsikkal!Nekem a Kásás csalódás!Remélem javul a formája!
Az amcssik nagyon erősek ,de nem gondolom ,hogy még egyszer így tudnak játszani mint a szerbek ellen,vagy h igen kkor is bucira verjük őket :D

Kásás nekem is csalódás volt az utolsó negyed közepéig,aztán 1fontos gól,2blokk és 1 lbaszerzés,nagyon kell cspatba kiélezett helyzetekben de tény ,hogy a fiatalabbak jobban teljesítenek Pekingben
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.22. 19:18:25

Olimpia 2008 a topic neve, ikább örüljünk a mai sikereknek ahelyett, h faragatlanságokkal baltázzuk szét a topicot :!:

És a moderátor társaság mélyen egyetért!
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.08.22. 19:16:17

Perrero írta:
Kalap1988 írta:
d.OR írta:szegény argentínok, kikaptak. pedig olyan jól tartották magukat. Maradona jelenléte sem segített :wink:

amúgy most politikáról van szó? :shock: nem nagyon akarok én ebbe belefolyni, de úgy érzem, hogy ez az olimpia valahogy tökéletesen visszaadja országunk jelenlegi helyzetét.
4 éve 6 aranyunk volt, úgy hogy, kettőt elvettek, most örülünk ennek az egynek. Vörös Zsuzsa öttusázó címvédőként érkezett Pekingbe, és 20. lett. Igaly Diána szintén címvédőként döntőbe sem jutott. és még sorolhatnám... nem tudom mi történt, vagy miért van ez így. de annyira fáj, és annyira elszomorít, hogy ebben az országban soha semmi sem alakul jól. nem tudom mi kellene az "ébredéshez". de ha Ti nem érzitek ezt az egyhelyben vergődést, akkor nem tudom hol éltek, de biztosan nem itt.
Teljesen igazad van! Érezzük ezt az egy helyben vergődést! A politika erkölcsi válsága kihat a a sport teljesítményre,az itthoni állapotok miatt

hsportolóink is nem igazán okék mentálisan,rosszul érzik magukat a bőrükben! Egyszerűen olyan állapotok uralkodnak és olyan mély társadalmi válság van,amit nem lehet megoldani csak szép szavakkal!! Varga Tamás ,mélyen tisztelt fórumozó, által hangoztatott véleménynyilvánítás szabadsága már olyan szinten mélyponton van,h magyarságunkat nem nyilváníthajtjuk ki úgy,h ne mondanák,h "nézd ezt a nagy magyart!" vagy,h " ez meg mit magyarkodik". Hol van itt véleménynyilvánítás szabadsága? Vagy egyáltalán hol van itt demokrácia?
ha nem tetszik valami, akkor lehet lépni lefelé...[/quote
TE ezt a szöveget kitől vetted??? Nekem ismerős,de nem írom le ide a nevét,nem kívánatos személy!Egyébként sztem ezerszer annyit tudok amagyarságról mint te,úh nem értem milyen jogon küldesz el! Jobbító szándékkal kívánok fellépni nem csak síránkozom! Kissé úgymond moderálhatnád magad!
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.22. 19:04:48

az azért durva bármi történik,nem mulik el nap,hogy valaki írja " én megmondtam..."
magyarok vagyunk asszem ja..
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.08.22. 18:35:45

d.OR írta:szegény argentínok, kikaptak. pedig olyan jól tartották magukat. Maradona jelenléte sem segített :wink:

amúgy most politikáról van szó? :shock: nem nagyon akarok én ebbe belefolyni, de úgy érzem, hogy ez az olimpia valahogy tökéletesen visszaadja országunk jelenlegi helyzetét.
4 éve 6 aranyunk volt, úgy hogy, kettőt elvettek, most örülünk ennek az egynek. Vörös Zsuzsa öttusázó címvédőként érkezett Pekingbe, és 20. lett. Igaly Diána szintén címvédőként döntőbe sem jutott. és még sorolhatnám... nem tudom mi történt, vagy miért van ez így. de annyira fáj, és annyira elszomorít, hogy ebben az országban soha semmi sem alakul jól. nem tudom mi kellene az "ébredéshez". de ha Ti nem érzitek ezt az egyhelyben vergődést, akkor nem tudom hol éltek, de biztosan nem itt.
Teljesen igazad van! Érezzük ezt az egy helyben vergődést! A politika erkölcsi válsága kihat a a sport teljesítményre,az itthoni állapotok miatt sportolóink is nem igazán okék mentálisan,rosszul érzik magukat a bőrükben! Egyszerűen olyan állapotok uralkodnak és olyan mély társadalmi válság van,amit nem lehet megoldani csak szép szavakkal!! Varga Tamás ,mélyen tisztelt fórumozó, által hangoztatott véleménynyilvánítás szabadsága már olyan szinten mélyponton van,h magyarságunkat nem nyilváníthajtjuk ki úgy,h ne mondanák,h "nézd ezt a nagy magyart!" vagy,h " ez meg mit magyarkodik". Hol van itt véleménynyilvánítás szabadsága? Vagy egyáltalán hol van itt demokrácia?
d.OR
Jugador d'estrella

2008.08.22. 18:18:55

szegény argentínok, kikaptak. pedig olyan jól tartották magukat. Maradona jelenléte sem segített :wink:

Kalap1988
Director del Fútbol

2008.08.22. 18:10:01

Varga Tamás írta:
Kalap1988 írta: Teljesen érthetően fogalmaztál, a vagy ott van a mondatomban,úh nem vitatom senkinek a magyarságát,akár buta vagy egyzserűen félre tájékoztatott,megvezetett is lehet. Ezzel nem azt állítom,h szememben,aki nem jobboldali az ez a kategória,hanem,h ennek a pártnak és kormánynak nem lehet hinni épp ésszel! Ja és mindig megúsznak mindent.......Sztem pedig az magyar,aki annak vallja magát és szívében magyarnak érzi magát,csak az a helyzet,h nálunk,ha ezt kinyilatkoztatod [auto_cenzúra]ának mondanak! Na ennyit erről,várom még a válaszod,de a többi tényleg nem ide való!
Én magyar vagyok, de hülye nem. Mindenki annak, és abban hisz, akinek akar, és amiben akar.
Egyébként, meg nem érdekel, hogy jobboldali vagy, vagy akármi. Értelmed egy 3 napos csecsemő értelmi szintjével vetekszik.
Tényleg? Sztem én tök egyértelműen fogalmaztam és benne volt a "vagy". Igaz elsőre kicsit durván,de pontosítottam és elnézést kérek. De neked sztem nem kéne ilyen fellengzősnek lenned így ennyi ismerettség után,mert hidd el,aki látja ,h mi van ebben az országban az nem ilyen szabadelvű szemléletű mint te! Itt annál sokkal nagyobb gondok vannak,h ilyen megértőek legyünk,nem akartam itt részletezni,úgy írtam a dolgot,mintha mindenkinek evidens lenne,de látom számodra nem az. Ha kíváncsi vagíy,.h mire gondolok nyugodtan elmesélem hosszabban ,de nem itt......................
albicelesteX
A Vadász

2008.08.22. 17:56:57

Nagyon bízok a férfi polosokban!!!Meg lehet az az arany!!!De azért vigyázni kell az amcsikkal!Nekem a Kásás csalódás!Remélem javul a formája!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.22. 17:53:47

Kalap1988 írta: Teljesen érthetően fogalmaztál, a vagy ott van a mondatomban,úh nem vitatom senkinek a magyarságát,akár buta vagy egyzserűen félre tájékoztatott,megvezetett is lehet. Ezzel nem azt állítom,h szememben,aki nem jobboldali az ez a kategória,hanem,h ennek a pártnak és kormánynak nem lehet hinni épp ésszel! Ja és mindig megúsznak mindent.......Sztem pedig az magyar,aki annak vallja magát és szívében magyarnak érzi magát,csak az a helyzet,h nálunk,ha ezt kinyilatkoztatod [auto_cenzúra]ának mondanak! Na ennyit erről,várom még a válaszod,de a többi tényleg nem ide való!
Én magyar vagyok, de hülye nem. Mindenki annak, és abban hisz, akinek akar, és amiben akar.
Egyébként, meg nem érdekel, hogy jobboldali vagy, vagy akármi. Értelmed egy 3 napos csecsemő értelmi szintjével vetekszik.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.08.22. 17:41:48

Varga Tamás írta:
Kalap1988 írta:Tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét,de ebben már nem tűrök más véleményt,szememben nem magyar vagy nagyon hülye,aki még nekik tolja a szekerét! Tudom nem ide való,ezer bocsánat,utolsó volt!
Szerintem, ez a mondatrész megér egy hét pihenőt.
A leghatározottabban, és a legkomolyabban visszautasítom, és helyretételt követelek. Nincs felhatalmazva senki ebben az országban arra, hogy bárki, akár az Én magyarságomat megkérdőjelezze, és elvitassa Tőlem azt az adományt, azt az állapotot, hogy MAGYARNAK születtem.
Disztingválni illene! Aki ebben az országban él, dolgozik, tesz a Nemzetért, és személyi igazolványa van, az magyar, legyen zsidó, keresztény, ateista, evangélikus, fekete, fehér, szerb, horvát, mongol, bantu, kirgiz, szlovák, román, krobót, vend, liberális, keresztény-konzervatív, szociáldemokrata. Legyen nő, férfi, gyerek, öreg, fiatal, mozgásában korlátozott, hentes, kertész, jogász, miniszterelnök stb. Azt hiszem érthetően fogalmaztam.
Teljesen érthetően fogalmaztál, a vagy ott van a mondatomban,úh nem vitatom senkinek a magyarságát,akár buta vagy egyzserűen félre tájékoztatott,megvezetett is lehet. Ezzel nem azt állítom,h szememben,aki nem jobboldali az ez a kategória,hanem,h ennek a pártnak és kormánynak nem lehet hinni épp ésszel! Ja és mindig megúsznak mindent.......Sztem pedig az magyar,aki annak vallja magát és szívében magyarnak érzi magát,csak az a helyzet,h nálunk,ha ezt kinyilatkoztatod [auto_cenzúra] mondanak! Na ennyit erről,várom még a válaszod,de a többi tényleg nem ide való!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.22. 16:44:18

GRATULA A FIÚKNAK, TISZTELET KEMÉNY DÉNESNEK!
Akik figyelik bejegyzéseimet, tudják: ezt vártam, ezt írtam, biztos voltam a döntőben. Kásás zseniális, a világ legnagyobbja! Vasárnap történelmet írunk, és dr. Kemény Dénes a világ legnagyobbja lesz! Istennek legyen hála!
A kajakosoknak is gratulálok, büszkék lehetünk eddigi eredményeikre! Kozmann György előtt le a kalappal, hatalmas sportember! Vajda meg Isten!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.22. 16:31:34

Ausztrál aranyérem férfi rúdugrás döntőjében...nagyon jó kis döntőt nyomattak az orosszal.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.08.22. 16:14:15

Ma Grat minden magyarnak szép volt !!
Vizilabda,Kenu,Kajak,Lovaglás minden jó volt még 1x Grat !!!
(Végre van 1 aranyunk :D)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.22. 16:12:57

Bolték fantasztikusak voltak, biztonsági váltással is új világrekord:

37.40et 37.10re javították 8)
Kép
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2008.08.22. 15:44:41

Izland férfi kézicsapata döntőt játszik,ez a nem semmi :lol: :shock: Most éppen a spanyolokat! verték meg az elődöntőben!Végig vezetve 36-30!!!

Döntő:Izland-Franciao.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.22. 15:31:03

Vizilabda:

Óriási GRAT!!! 8) Antihoz hasonlóan én is tartottam a meccstől,de -3nál a 4évvel ezelőtti finálé jutott eszembe a szerbek ellen, ott is sikerült,most is 8)
USA nagyon kemény dió lesz,de meg kell lennie, eurobarcás különítménnyel kiszurkoljuk, igaz Ordi :?: :D

Grt Vajdaaaaaa 8) vééégre,bár utána jött a hidegzuhany is :?

Atlétika: tegnap ami volt...selejtezőkben 5-6 váltó kiesett,mert nem tudnak váltani,majd mostani döntőben Jamaica is elcseszte hölgyeknél,Orosz arany :lol:
Már csak az kellene,h 4x 100as férfi váltóban Bolt ejtse el....

ááááá
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.08.22. 15:09:30

kleno04 írta:atyavilág az USA-val játszuk a döntőt 10-5 re lealázták a szerbeket ez szerintem hatalmas meglepetés :shock:
ja és egy kis foci a Brazilok 2-0ra vezetnek Belgium ellen második félidőben :!:
Nem tudja valaki mit játszottunk az USA-val mostanában? Régebben eléggé aláztuk őket, remélem most is így lesz.
Lezárt