Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
oldalakon keresztül???!!LG írta:Nem is neked szólt, hanem Kalapéknak, akik oldalakon keresztül vitatkoztak a politikáról, pedig az Eurobarca szigorúan politika mentes
az én hozzászólásom az olimpiával kapcsolatos volt. (csak úgy mellékesen jegyzem meg). igen, Olimpia 2008 a topic neve, tehát leírhatom a véleményem az olimpiával kapcsolatban.LG írta:Olimpia 2008 a topic neve, ikább örüljünk a mai sikereknek ahelyett, h faragatlanságokkal baltázzuk szét a topicot
És a moderátor társaság mélyen egyetért!
Az amcssik nagyon erősek ,de nem gondolom ,hogy még egyszer így tudnak játszani mint a szerbek ellen,vagy h igen kkor is bucira verjük őketalbicelesteX írta:Nagyon bízok a férfi polosokban!!!Meg lehet az az arany!!!De azért vigyázni kell az amcsikkal!Nekem a Kásás csalódás!Remélem javul a formája!
ha nem tetszik valami, akkor lehet lépni lefelé...[/quotePerrero írta:Kalap1988 írta:Teljesen igazad van! Érezzük ezt az egy helyben vergődést! A politika erkölcsi válsága kihat a a sport teljesítményre,az itthoni állapotok miattd.OR írta:szegény argentínok, kikaptak. pedig olyan jól tartották magukat. Maradona jelenléte sem segített![]()
amúgy most politikáról van szó?nem nagyon akarok én ebbe belefolyni, de úgy érzem, hogy ez az olimpia valahogy tökéletesen visszaadja országunk jelenlegi helyzetét.
4 éve 6 aranyunk volt, úgy hogy, kettőt elvettek, most örülünk ennek az egynek. Vörös Zsuzsa öttusázó címvédőként érkezett Pekingbe, és 20. lett. Igaly Diána szintén címvédőként döntőbe sem jutott. és még sorolhatnám... nem tudom mi történt, vagy miért van ez így. de annyira fáj, és annyira elszomorít, hogy ebben az országban soha semmi sem alakul jól. nem tudom mi kellene az "ébredéshez". de ha Ti nem érzitek ezt az egyhelyben vergődést, akkor nem tudom hol éltek, de biztosan nem itt.
hsportolóink is nem igazán okék mentálisan,rosszul érzik magukat a bőrükben! Egyszerűen olyan állapotok uralkodnak és olyan mély társadalmi válság van,amit nem lehet megoldani csak szép szavakkal!! Varga Tamás ,mélyen tisztelt fórumozó, által hangoztatott véleménynyilvánítás szabadsága már olyan szinten mélyponton van,h magyarságunkat nem nyilváníthajtjuk ki úgy,h ne mondanák,h "nézd ezt a nagy magyart!" vagy,h " ez meg mit magyarkodik". Hol van itt véleménynyilvánítás szabadsága? Vagy egyáltalán hol van itt demokrácia?
Teljesen igazad van! Érezzük ezt az egy helyben vergődést! A politika erkölcsi válsága kihat a a sport teljesítményre,az itthoni állapotok miatt sportolóink is nem igazán okék mentálisan,rosszul érzik magukat a bőrükben! Egyszerűen olyan állapotok uralkodnak és olyan mély társadalmi válság van,amit nem lehet megoldani csak szép szavakkal!! Varga Tamás ,mélyen tisztelt fórumozó, által hangoztatott véleménynyilvánítás szabadsága már olyan szinten mélyponton van,h magyarságunkat nem nyilváníthajtjuk ki úgy,h ne mondanák,h "nézd ezt a nagy magyart!" vagy,h " ez meg mit magyarkodik". Hol van itt véleménynyilvánítás szabadsága? Vagy egyáltalán hol van itt demokrácia?d.OR írta:szegény argentínok, kikaptak. pedig olyan jól tartották magukat. Maradona jelenléte sem segített![]()
amúgy most politikáról van szó?nem nagyon akarok én ebbe belefolyni, de úgy érzem, hogy ez az olimpia valahogy tökéletesen visszaadja országunk jelenlegi helyzetét.
4 éve 6 aranyunk volt, úgy hogy, kettőt elvettek, most örülünk ennek az egynek. Vörös Zsuzsa öttusázó címvédőként érkezett Pekingbe, és 20. lett. Igaly Diána szintén címvédőként döntőbe sem jutott. és még sorolhatnám... nem tudom mi történt, vagy miért van ez így. de annyira fáj, és annyira elszomorít, hogy ebben az országban soha semmi sem alakul jól. nem tudom mi kellene az "ébredéshez". de ha Ti nem érzitek ezt az egyhelyben vergődést, akkor nem tudom hol éltek, de biztosan nem itt.
Tényleg? Sztem én tök egyértelműen fogalmaztam és benne volt a "vagy". Igaz elsőre kicsit durván,de pontosítottam és elnézést kérek. De neked sztem nem kéne ilyen fellengzősnek lenned így ennyi ismerettség után,mert hidd el,aki látja ,h mi van ebben az országban az nem ilyen szabadelvű szemléletű mint te! Itt annál sokkal nagyobb gondok vannak,h ilyen megértőek legyünk,nem akartam itt részletezni,úgy írtam a dolgot,mintha mindenkinek evidens lenne,de látom számodra nem az. Ha kíváncsi vagíy,.h mire gondolok nyugodtan elmesélem hosszabban ,de nem itt......................Varga Tamás írta:Én magyar vagyok, de hülye nem. Mindenki annak, és abban hisz, akinek akar, és amiben akar.Kalap1988 írta: Teljesen érthetően fogalmaztál, a vagy ott van a mondatomban,úh nem vitatom senkinek a magyarságát,akár buta vagy egyzserűen félre tájékoztatott,megvezetett is lehet. Ezzel nem azt állítom,h szememben,aki nem jobboldali az ez a kategória,hanem,h ennek a pártnak és kormánynak nem lehet hinni épp ésszel! Ja és mindig megúsznak mindent.......Sztem pedig az magyar,aki annak vallja magát és szívében magyarnak érzi magát,csak az a helyzet,h nálunk,ha ezt kinyilatkoztatod [auto_cenzúra]ának mondanak! Na ennyit erről,várom még a válaszod,de a többi tényleg nem ide való!
Egyébként, meg nem érdekel, hogy jobboldali vagy, vagy akármi. Értelmed egy 3 napos csecsemő értelmi szintjével vetekszik.
Én magyar vagyok, de hülye nem. Mindenki annak, és abban hisz, akinek akar, és amiben akar.Kalap1988 írta: Teljesen érthetően fogalmaztál, a vagy ott van a mondatomban,úh nem vitatom senkinek a magyarságát,akár buta vagy egyzserűen félre tájékoztatott,megvezetett is lehet. Ezzel nem azt állítom,h szememben,aki nem jobboldali az ez a kategória,hanem,h ennek a pártnak és kormánynak nem lehet hinni épp ésszel! Ja és mindig megúsznak mindent.......Sztem pedig az magyar,aki annak vallja magát és szívében magyarnak érzi magát,csak az a helyzet,h nálunk,ha ezt kinyilatkoztatod [auto_cenzúra]ának mondanak! Na ennyit erről,várom még a válaszod,de a többi tényleg nem ide való!
Teljesen érthetően fogalmaztál, a vagy ott van a mondatomban,úh nem vitatom senkinek a magyarságát,akár buta vagy egyzserűen félre tájékoztatott,megvezetett is lehet. Ezzel nem azt állítom,h szememben,aki nem jobboldali az ez a kategória,hanem,h ennek a pártnak és kormánynak nem lehet hinni épp ésszel! Ja és mindig megúsznak mindent.......Sztem pedig az magyar,aki annak vallja magát és szívében magyarnak érzi magát,csak az a helyzet,h nálunk,ha ezt kinyilatkoztatod [auto_cenzúra] mondanak! Na ennyit erről,várom még a válaszod,de a többi tényleg nem ide való!Varga Tamás írta:Szerintem, ez a mondatrész megér egy hét pihenőt.Kalap1988 írta:Tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét,de ebben már nem tűrök más véleményt,szememben nem magyar vagy nagyon hülye,aki még nekik tolja a szekerét! Tudom nem ide való,ezer bocsánat,utolsó volt!
A leghatározottabban, és a legkomolyabban visszautasítom, és helyretételt követelek. Nincs felhatalmazva senki ebben az országban arra, hogy bárki, akár az Én magyarságomat megkérdőjelezze, és elvitassa Tőlem azt az adományt, azt az állapotot, hogy MAGYARNAK születtem.
Disztingválni illene! Aki ebben az országban él, dolgozik, tesz a Nemzetért, és személyi igazolványa van, az magyar, legyen zsidó, keresztény, ateista, evangélikus, fekete, fehér, szerb, horvát, mongol, bantu, kirgiz, szlovák, román, krobót, vend, liberális, keresztény-konzervatív, szociáldemokrata. Legyen nő, férfi, gyerek, öreg, fiatal, mozgásában korlátozott, hentes, kertész, jogász, miniszterelnök stb. Azt hiszem érthetően fogalmaztam.
Nem tudja valaki mit játszottunk az USA-val mostanában? Régebben eléggé aláztuk őket, remélem most is így lesz.kleno04 írta:atyavilág az USA-val játszuk a döntőt 10-5 re lealázták a szerbeket ez szerintem hatalmas meglepetés![]()
ja és egy kis foci a Brazilok 2-0ra vezetnek Belgium ellen második félidőben