Aranylabda & FIFA Év Játékosa 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri idén a France Futbol aranylabdáját ?

Lionel Messi
111
41%
Cristiano Ronaldo
104
38%
Xavi Hernandez
50
18%
Egy másik játékos...
8
3%

Szavazatok száma: 273
depth
Capitá del Barça

2008.11.20. 12:51:57

Andrisveres írta:Messi meg múltkor köpködött!!! ilyennek akartok aranylabdát adni? Zidane is taposott , köpködött , öklelt még iső volt a legjobb!

Cristiano meg idén is jo előző fordulóban is vágott kettőt.

Nem kell szeretni , de el kell ismerni.
Köszönjük Emese. Nem köpködött, hanem egyet köpött. De tudod a focisták szoktak ilyet csinálni, vágod, meg úgy az emberek is néha. Nehogymár' ezt a férget hasonlítsd Messihez vagy Zidanehoz, köszi. Az meg, h ki nyeri, az nem kérdés.
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.11.20. 12:47:41

Andrisveres írta:Messi meg múltkor köpködött!!! ilyennek akartok aranylabdát adni? Zidane is taposott , köpködött , öklelt még iső volt a legjobb!

Jajj ez a köpködés! Ne idegesíts már ilyen baromságokkal :twisted:
Az a nyálgép nagyhalált játszó védenced is köpköd és kötekedik egyfolytában! Messi sokkalta szerényebb egyéniség! És ha el is kell ismerni- és én szívből utálom- nem fogom fikázni,mert jó játékos biztosan...pff

Nesze:
http://kepfeltoltes.hu/081120/Toyota-La ... es.hu_.jpg
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.11.20. 12:41:01

Messi meg múltkor köpködött!!! ilyennek akartok aranylabdát adni? Zidane is taposott , köpködött , öklelt még iső volt a legjobb!

Capon
Llegenda del Barça

2008.11.20. 12:25:35

McLovin írta:
Capon írta:Ime az aranylabda előszámú várományosa, hát nem egy példakép?
Most úgy őszintén.. Gondoljatok bele.. Ez a [auto_cenzúra]ű milyen fejet fog vágni, mikor kihirdetik, hogy nem ő nyer! Elkezd sírni vagy cirkuszolni... Legalább lesz egy jó napom...
Bár sok esélyt nem látok rá de ha így történne nekem is okozna egy nagyon jó napot. Egyszer már láthattuk azt hiszem talán FIFA Pro gálán, hogy nem ő kapta akkor elég boldog voltam.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ALEXDP
Capitá del Barça

2008.11.20. 12:24:56

Most úgy őszintén.. Gondoljatok bele.. Ez a [auto_cenzúra]ű milyen fejet fog vágni, mikor kihirdetik, hogy nem ő nyer! Elkezd sírni vagy cirkuszolni... Legalább lesz egy jó napom...[/quote]

Ez nagyon perverz élvezet :-),de talán hallottam olyasmit,hogy az eredményeket általában ki szokták szivárogtatni....
Sajna...
Pedig jó karácsonyi meglepi lenne...:-)
ALEXDP
Capitá del Barça

2008.11.20. 12:21:03

Sziasztok
Véleményem szerint vicces a kialakult vita az aranylabda kapcsán....
Ami tény,az az hogy a legeredményesebb játékos 2007/2008?-ban C. Ronaldo volt...
Viszont szentem teljesen egyértelmű,hogy Messi,és Ronaldinho jobb játékosok nála,úgy értem,hogy mindketten rengeteg olyan dolgot tudnak,amit C nem,fordítva viszont Messi szabadrúgásban gyengébb mint C,de mást nem tudok mondani.
Azt amit a braziltól láttunk2-3évig,azt még nem ismételték meg,ha lesz is ilyen ,az nem CR lesz.
Plussz Messi majd2,5 évvel fiatalabban már tudja azt,sőt többet is mint C!
Aki ráadásul Szimpátia szempontjából meg nem kerül az első 50-be....
És lehet hogy ez is bátor túlzás:-)
Casillas esete azért fura,mert tartom hogy bár elismerem a képességeit,eredményeit, azért a világ legjobbjának lenni ez kevés,és asszem ha nem a Madrid játékosa lenne,nem lenne ez ennyit téma....
Én nem érezném reálisnak ha ő nyerne....

Mindennel együtt
Messi a legjobb.
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.20. 12:11:32

Capon írta:Ime az aranylabda előszámú várományosa, hát nem egy példakép?
Most úgy őszintén.. Gondoljatok bele.. Ez a [auto_cenzúra] milyen fejet fog vágni, mikor kihirdetik, hogy nem ő nyer! Elkezd sírni vagy cirkuszolni... Legalább lesz egy jó napom...
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Capon
Llegenda del Barça

2008.11.20. 11:41:11

Ime az aranylabda előszámú várományosa, hát nem egy példakép?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Primitive
Entrenador del Barça

2008.11.20. 11:36:02

gekkodan írta:http://static.nemzetisport.hu/db/04/C2/ ... 543518.jpg

Ennek az embernek akarnak aranylabdát adni? A világon nincs még egy ekkora mocsok nagy paraszt játékos. Nagy focista, de egy ekkora genny ne kapjon már aranylabdát egy Messi rovására.... :roll: :evil:
Ez a mostani 'barátságos' meccsen történt?! :shock: Egyébként, szerintem Cristiano fogja megkapni az Aranylabdát (sajnos). Ő azért klub szinten elérte amit lehetett, megnyerte az Aranycipőt. Messi mellett talán az Olimpiai elsőség szól, valamint ez a pazar őszi szezon... Titkon még bízom benne, hogy a mi kis 'Bolhánk' fog nyerni :) :)
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
gekkodan
Director del Fútbol

2008.11.20. 11:31:47

http://static.nemzetisport.hu/db/04/C2/ ... 543518.jpg

Ennek az embernek akarnak aranylabdát adni? A világon nincs még egy ekkora mocsok nagy paraszt játékos. Nagy focista, de egy ekkora genny ne kapjon már aranylabdát egy Messi rovására.... :roll: :evil:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.11.18. 15:11:39

Sanama írta:
lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... or-ronaldo.

Goal.comos szavazás hogy ki a jobb! Menjenek a szavazatok!! :D
még talán ha jól linkelnél.. :P
term. ment messire a szavazat,de nem jelent semmit mert akárhányszor nyomhatod be.
úh sry pont nem kellett volna a végére :P Amúgy nem annyiszor lehet amennyiszer akarsz sztem, de vezet Messi :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.18. 15:06:49

McLovin írta:
torrestoni írta:Nálam tekintélyét vesztette az aranylabda. Egyébként életmű díjat kellene adni például Del Pieronak, vagy Maldininek, s még rengeteg embernek. Az aranylabda nem örök, s zsurnaliszták szavaznak rá..., viszont ha a Fifa által is agyonreklámozott "fair play" eszméjét is górcső alá vennék, magát a hozzáállását ahhoz, amit az előző szezonban is muatott (nem beszélve arról, hogy csapat nélkül nem lehet címereket nyerni), akkor Xavi kapná, evidens.

Szóval, nekem nem fog fájni a szívem ha Ronaldo kapja. Számomra a technikai képességein kívül mást nem mutatott, legalább is én csak olyan kezébe adnék egy ilyen patinás díjat, akire méltán felnézhetnek a gyerekek, s ebből a szemszögből Ronaldo még semmit sem tett le az asztalra.
Teljes mértékben igazad van! Tényleg így kéne osztani! Én csak az előbb viccelődtem! :) Egy kérdés: rinyáldó mikor fog lerakni vmit is az azstalra emberség terén?
Attól még le lehet írni a nevét,hogy nem tetszik. Én sem vagyok nagy fan de nem becézgetem.
Az majd idővel kiderül,amég a MU nyer és jó lesz addig nem fog letenni,mert ott Istenitik és semmire sincs gondja.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.18. 15:03:51

lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... or-ronaldo.

még talán ha jól linkelnél.. :P
term. ment messire a szavazat,de nem jelent semmit mert akárhányszor nyomhatod be.
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.11.18. 14:47:21

http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... or-ronaldo

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2008.11.18. 15:10:27-kor.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.10. 20:08:22

torrestoni írta:Nálam tekintélyét vesztette az aranylabda. Egyébként életmű díjat kellene adni például Del Pieronak, vagy Maldininek, s még rengeteg embernek. Az aranylabda nem örök, s zsurnaliszták szavaznak rá..., viszont ha a Fifa által is agyonreklámozott "fair play" eszméjét is górcső alá vennék, magát a hozzáállását ahhoz, amit az előző szezonban is muatott (nem beszélve arról, hogy csapat nélkül nem lehet címereket nyerni), akkor Xavi kapná, evidens.

Szóval, nekem nem fog fájni a szívem ha Ronaldo kapja. Számomra a technikai képességein kívül mást nem mutatott, legalább is én csak olyan kezébe adnék egy ilyen patinás díjat, akire méltán felnézhetnek a gyerekek, s ebből a szemszögből Ronaldo még semmit sem tett le az asztalra.
Teljes mértékben igazad van! Tényleg így kéne osztani! Én csak az előbb viccelődtem! :) Egy kérdés: rinyáldó mikor fog lerakni vmit is az azstalra emberség terén?
Kép
Rumig
Entrenador del Barça

2008.11.10. 19:56:20

Nekem a FIFA év játékosa díj többet ér, mint az Aranylabda. Sokkal reálisabb végeredmény szokott kijönni az élmezőnyben (hátrébb nem feltétlenül a kis országok szimpátia szavazatai miatt). Persze az Aranylabda a rangosabb, de ez csak azért van, mert a France Football a FIFÁ-nál majd' 40 évvel hamarabb kitalálta, h kéne egy ilyen egyéni elismerés.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.10. 19:38:58

Nálam tekintélyét vesztette az aranylabda. Egyébként életmű díjat kellene adni például Del Pieronak, vagy Maldininek, s még rengeteg embernek. Az aranylabda nem örök, s zsurnaliszták szavaznak rá..., viszont ha a Fifa által is agyonreklámozott "fair play" eszméjét is górcső alá vennék, magát a hozzáállását ahhoz, amit az előző szezonban is muatott (nem beszélve arról, hogy csapat nélkül nem lehet címereket nyerni), akkor Xavi kapná, evidens.

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
McLovin
Capitá del Barça

2008.11.10. 19:36:28

Srácok! :twisted: Ha Eto'o így folytatja, és Xavi ilyen jó marad, hát még Messi, az picit krvára durva lenne, ha jövőre 3 Barcás versengne az Aranylabdáért! :twisted:

Bocsi a hatalmas lolért, de egy Barcás megkönnyezné, ha így lenne! :D Én tuti! :D
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2008.11.10. 19:33:20

Szerintetek van esélye bekerülni a legjobb 3-ba?
Én szívesen látnám de nincs sok esélye.

http://sportgeza.hu/futball/2008/11/10/ ... esnapjara/
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.30. 10:56:20

én Messire szavaztam, de sajna CR fogja kapni. nem azt néztem, h kit gondolok legnagyobb esélyesnek, hanem, hogy kit látnék szívesen... sorry :oops:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.30. 10:26:39

Én Cére szavaztam, mert szerintem ő fogja kapni.

De az én szememben százszor többet ér egy Messi vagy egy Xavi, aki a szívét-lelkét kiteszi a pályán, és példakép mindenki számára.

Na, ez Krisztina Ronáldóról nem mondható el.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.30. 10:16:40

fir3bird írta:már nem azért Barcások, de nem vagytok kicsit elvakultak? sztetek mennyi esély hogy megnyeri Messi az aranylabdát? kb nulla...tavaly a Barca nagyon gyenge volt, és Messi sem csillogott annyira, Ronaldo pedig egyértelműen a Ballon d'Or várományosa.rengeteg gólt rúgott, és nyert egy PL-t meg egy BL-t! nemtom miért szavaztak sokan Messire.szinte esélytelen
Látod, nálatok meg van, aki Casillasra szavaz, de engem nem zavar. Megértem, ha vki őt látta a legjobbnak, mégha nyilván elfogultság is van benne, ahogy nálunk Messinél és Xavinál. De én inkább adnám e 3 közül vkinek, mint a takony Cének, mégpedig azért, mert C a nagy meccseken mindig beég, ahogy az EB-n is, meg azóta se mutatott túl sokat, Xavi meg Casillas viszont EB győzelemhez segitették a spanyolokat, Messi meg amikor nem sérült, a világ messze legjobb játékosa, nem kérdés. Viszont én is ugy gondolom, h C fogja megkapni, csak nem értek 1et vele. Amugy is sokszor gáz ez az Aranylabda, lássuk csak Cannavaro, Sevcsenko, Owen...ilyen szintű futbalistának az Aranylabda közelébe nem szabaott volna kerülni :oops:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.10.29. 20:47:51

G-Jay írta:Elég durva hogy Xavi esélyeit gyakorlatilag az csökkenti hogy nem nagy az arca, nem szerepel reklámokban, nem csinálja a fesztivált stb. Szerintem az EB megnyerése, legjobb játékos az EB-n, a Barcelona, európa egyik legjobb (jelenleg talán legjobb) csapatának vezére...nincs igazán mélypont a teljesítményében, az meg hogy végig toppon van senkinek nem tűnik ki, mert a hatékony középpályás nem villog.
Na mindegy.
Ez enm "durva", hanem gusztustalan.
Xavi a pályán és a pályán kívül is példaképe lehet bármelyik fiatalnak! Olyan labdákat ad amiről Ronaldo élmodni se mer, csendben, alázattal végig robotolja a meccseket és emellett még gyönyörű cseleket látványos megoldásokat is láthatunk tőle!
A pályán kívül pedig mérhetetlenül szerény. És kb. emiatt enm emlegetik az Aranylabda szavazéson, mert nincsenek nőügyei, enm nagyképűsködik, nincs benne annyira a köztudatban, és ez szeritnem így nagyon rossz!
HA egy "kisgyerek" meglátja, hogy kinyert az Aranylabdát (gondolom idén Ronaldo), és utána keres akkor mit lát? Nagyképű interjúkat, nőügyeket, enyhén metros beállást, és azt látja, hogy az a célraveztő. Szóval ha befolyásolható, lehet, hogy ő is ezt a példát követi majd. És ez nem jó.
..................................
balureal
Barça C

2008.10.29. 20:37:15

Nagyon remélem hogy,Iker Casillas.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.10.29. 20:30:23

Varga Tamás írta:És ez téged miért zavar?
Ha zavar, menj vissza a madridistára, és ott arra szavazol, akire akarsz.
Ez az eurobarca, és aki Messire szavazott, őt látta a legjobbnak. Azt hiszem, joga van hozzá! Engem nem zavar.
engem nem zavar, csak gondoltam megkérdezem, hogy miért van ez..nem zavar, egy szóval sem írtam, csak csodálkozom.amugy képzeld Tamás madridistán már szavaztam :wink:
Lezárt