Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönjük Emese. Nem köpködött, hanem egyet köpött. De tudod a focisták szoktak ilyet csinálni, vágod, meg úgy az emberek is néha. Nehogymár' ezt a férget hasonlítsd Messihez vagy Zidanehoz, köszi. Az meg, h ki nyeri, az nem kérdés.Andrisveres írta:Messi meg múltkor köpködött!!! ilyennek akartok aranylabdát adni? Zidane is taposott , köpködött , öklelt még iső volt a legjobb!
Cristiano meg idén is jo előző fordulóban is vágott kettőt.
Nem kell szeretni , de el kell ismerni.
Jajj ez a köpködés! Ne idegesíts már ilyen baromságokkalAndrisveres írta:Messi meg múltkor köpködött!!! ilyennek akartok aranylabdát adni? Zidane is taposott , köpködött , öklelt még iső volt a legjobb!
Cristiano meg idén is jo előző fordulóban is vágott kettőt.
Nem kell szeretni , de el kell ismerni.
Bár sok esélyt nem látok rá de ha így történne nekem is okozna egy nagyon jó napot. Egyszer már láthattuk azt hiszem talán FIFA Pro gálán, hogy nem ő kapta akkor elég boldog voltam.McLovin írta:Most úgy őszintén.. Gondoljatok bele.. Ez a [auto_cenzúra]ű milyen fejet fog vágni, mikor kihirdetik, hogy nem ő nyer! Elkezd sírni vagy cirkuszolni... Legalább lesz egy jó napom...Capon írta:Ime az aranylabda előszámú várományosa, hát nem egy példakép?
Most úgy őszintén.. Gondoljatok bele.. Ez a [auto_cenzúra] milyen fejet fog vágni, mikor kihirdetik, hogy nem ő nyer! Elkezd sírni vagy cirkuszolni... Legalább lesz egy jó napom...Capon írta:Ime az aranylabda előszámú várományosa, hát nem egy példakép?
Ez a mostani 'barátságos' meccsen történt?!gekkodan írta:http://static.nemzetisport.hu/db/04/C2/ ... 543518.jpg
Ennek az embernek akarnak aranylabdát adni? A világon nincs még egy ekkora mocsok nagy paraszt játékos. Nagy focista, de egy ekkora genny ne kapjon már aranylabdát egy Messi rovására....![]()
úh sry pont nem kellett volna a végéreSanama írta:még talán ha jól linkelnél..lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... or-ronaldo.
Goal.comos szavazás hogy ki a jobb! Menjenek a szavazatok!!
term. ment messire a szavazat,de nem jelent semmit mert akárhányszor nyomhatod be.
Attól még le lehet írni a nevét,hogy nem tetszik. Én sem vagyok nagy fan de nem becézgetem.McLovin írta:Teljes mértékben igazad van! Tényleg így kéne osztani! Én csak az előbb viccelődtem!torrestoni írta:Nálam tekintélyét vesztette az aranylabda. Egyébként életmű díjat kellene adni például Del Pieronak, vagy Maldininek, s még rengeteg embernek. Az aranylabda nem örök, s zsurnaliszták szavaznak rá..., viszont ha a Fifa által is agyonreklámozott "fair play" eszméjét is górcső alá vennék, magát a hozzáállását ahhoz, amit az előző szezonban is muatott (nem beszélve arról, hogy csapat nélkül nem lehet címereket nyerni), akkor Xavi kapná, evidens.
Szóval, nekem nem fog fájni a szívem ha Ronaldo kapja. Számomra a technikai képességein kívül mást nem mutatott, legalább is én csak olyan kezébe adnék egy ilyen patinás díjat, akire méltán felnézhetnek a gyerekek, s ebből a szemszögből Ronaldo még semmit sem tett le az asztalra.Egy kérdés: rinyáldó mikor fog lerakni vmit is az azstalra emberség terén?
még talán ha jól linkelnél..lluisllach89 írta:http://www.goal.com/en/news/1675/goalco ... or-ronaldo.
Goal.comos szavazás hogy ki a jobb! Menjenek a szavazatok!!
Teljes mértékben igazad van! Tényleg így kéne osztani! Én csak az előbb viccelődtem!torrestoni írta:Nálam tekintélyét vesztette az aranylabda. Egyébként életmű díjat kellene adni például Del Pieronak, vagy Maldininek, s még rengeteg embernek. Az aranylabda nem örök, s zsurnaliszták szavaznak rá..., viszont ha a Fifa által is agyonreklámozott "fair play" eszméjét is górcső alá vennék, magát a hozzáállását ahhoz, amit az előző szezonban is muatott (nem beszélve arról, hogy csapat nélkül nem lehet címereket nyerni), akkor Xavi kapná, evidens.
Szóval, nekem nem fog fájni a szívem ha Ronaldo kapja. Számomra a technikai képességein kívül mást nem mutatott, legalább is én csak olyan kezébe adnék egy ilyen patinás díjat, akire méltán felnézhetnek a gyerekek, s ebből a szemszögből Ronaldo még semmit sem tett le az asztalra.
Látod, nálatok meg van, aki Casillasra szavaz, de engem nem zavar. Megértem, ha vki őt látta a legjobbnak, mégha nyilván elfogultság is van benne, ahogy nálunk Messinél és Xavinál. De én inkább adnám e 3 közül vkinek, mint a takony Cének, mégpedig azért, mert C a nagy meccseken mindig beég, ahogy az EB-n is, meg azóta se mutatott túl sokat, Xavi meg Casillas viszont EB győzelemhez segitették a spanyolokat, Messi meg amikor nem sérült, a világ messze legjobb játékosa, nem kérdés. Viszont én is ugy gondolom, h C fogja megkapni, csak nem értek 1et vele. Amugy is sokszor gáz ez az Aranylabda, lássuk csak Cannavaro, Sevcsenko, Owen...ilyen szintű futbalistának az Aranylabda közelébe nem szabaott volna kerülnifir3bird írta:már nem azért Barcások, de nem vagytok kicsit elvakultak? sztetek mennyi esély hogy megnyeri Messi az aranylabdát? kb nulla...tavaly a Barca nagyon gyenge volt, és Messi sem csillogott annyira, Ronaldo pedig egyértelműen a Ballon d'Or várományosa.rengeteg gólt rúgott, és nyert egy PL-t meg egy BL-t! nemtom miért szavaztak sokan Messire.szinte esélytelen
Ez enm "durva", hanem gusztustalan.G-Jay írta:Elég durva hogy Xavi esélyeit gyakorlatilag az csökkenti hogy nem nagy az arca, nem szerepel reklámokban, nem csinálja a fesztivált stb. Szerintem az EB megnyerése, legjobb játékos az EB-n, a Barcelona, európa egyik legjobb (jelenleg talán legjobb) csapatának vezére...nincs igazán mélypont a teljesítményében, az meg hogy végig toppon van senkinek nem tűnik ki, mert a hatékony középpályás nem villog.
Na mindegy.
engem nem zavar, csak gondoltam megkérdezem, hogy miért van ez..nem zavar, egy szóval sem írtam, csak csodálkozom.amugy képzeld Tamás madridistán már szavaztamVarga Tamás írta:És ez téged miért zavar?
Ha zavar, menj vissza a madridistára, és ott arra szavazol, akire akarsz.
Ez az eurobarca, és aki Messire szavazott, őt látta a legjobbnak. Azt hiszem, joga van hozzá! Engem nem zavar.