Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alves is így kezdteDemonhunter írta:Arra azért emlékezzetek vissza, hogy Abidal is így kezdte, osztogatta a kötényeket meg az esernyőket
Persze, értelek és igazat is adok. A lényeg, hogy egy rövid időn belül beilleszkedő, a játékrendszerünktől nem idegen játékost szereztünk aránylag"nem" sok pénzért.torrestoni írta:Én azokra a meccsekre gondolok, ahol agresszívabban letámad majd az ellenfél, s villámgyors kontrákra is képes. Nem egyszer volt támadásnál Mawell és Alves is egy vonalban a tizenhatossal. A támadójátéka hasznos, lehet még jobb is, viszont ezzel együtt nyilván a védőjátékára nem tud annyit fordítani. Olyan csapatok ellen, mint a bajnoki mezőny többsége, ahol a labdabirtoklás már-már megalázó, s a kontrajáték közel egyenlő a nullával, nos ott eddig Maxwell tűnik ideális megoldásnak.madmushroom írta:
Sok piszkálása, labdaszerzése volt már a félpályán, nekem most bizonyított. Abidal tényleg masszívabb védekezésben de Maxwell-el sokkal aktívabb a bal oldalunk.
Én azokra a meccsekre gondolok, ahol agresszívabban letámad majd az ellenfél, s villámgyors kontrákra is képes. Nem egyszer volt támadásnál Mawell és Alves is egy vonalban a tizenhatossal. A támadójátéka hasznos, lehet még jobb is, viszont ezzel együtt nyilván a védőjátékára nem tud annyit fordítani. Olyan csapatok ellen, mint a bajnoki mezőny többsége, ahol a labdabirtoklás már-már megalázó, s a kontrajáték közel egyenlő a nullával, nos ott eddig Maxwell tűnik ideális megoldásnak.madmushroom írta:
Sok piszkálása, labdaszerzése volt már a félpályán, nekem most bizonyított. Abidal tényleg masszívabb védekezésben de Maxwell-el sokkal aktívabb a bal oldalunk.
Védekezésben nekem eddig nem bizonyított (szinte nem volt szükség a védőmunkájára), sokat és jól támadott, de egyelőre a nehezebb mérkőzések idején, főleg ahol az ellenfélnek lesz jobb oldala, ott mindenképp Abidal-nak adnék lehetőséget, ebben a tekintetben a franciát jobbnak tartom (még).madmushroom írta:Védekezésben és játékszervezésben is nagyon hasznos volt. Rengeteget futott és nagyon harcias volt. Nagyon szimpatikus eddig.