2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pontosan! Nem értem azokat akiket zavar, hogy a semmiért plusz pénzt kap a csapat. Miért baj, hogy van 1 felirat a mezünkön? Engem pl jobban zavar az Unicef. Ne legyünk álszentek, más klub a feliratért pénzt kap, mi meg pénzt adunk, a futball üzlet, hagyjuk már ezt a "több, mint egy klub" zagyvaságot. Ha rajtam múlna teletűzdelném szponzorokkal a mezt, kosárba meg kézibe is annó milyen jól állt már a mezeken. (Sőt én a játékosok karjára is felvarratnék szponzoros tetkókat a több pénzértChino írta: A Quatar pedig szimpatikus-nem szimpatikus valószínűleg kellett. Nem véletlen, hogy minden csapat mezén van szponzor és nálunk is meg volt húzva a nadrágszíj az utóbbi időben. Nem tudom hányan tiltakoztak volna a szponzor ellen ha mondjuk amiatt nem tudjuk megvenni Neymart és most fehérben balettozna. Nem mindegy az az évi 30+ millió.
„Xavi, Iniesta, Messi és Busquets találta fel a tiki-takát”, ezt a hangzatos nyilatkozatott tette Sandro Rosell, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának elnöke, aki minden idők legjobb spanyol játékosát is megnevezte.
„Kétség sem férhet hozzá: Xavi minden idők legjobb spanyol futballistája. Egy legenda, aki mindent könnyedén csinál – mondta Sandro Rosell. – A tiki-takát Xavi, Iniesta, Messi és Busquets találta fel. Egy nap, amikor már ők nem lesznek, meglátjuk, mi történik nélkülük. Ők a feltalálók.”
Guardiola, Abidal, Qatar, tovább is van (lesz)...[/quote]messideco írta:[quote="shutterisland"
pont, hogy a neymar biznisz az egyik, ha nem a legjobb húzása, és pont a többi húzása miatt nem szimpatikus. (például a felesleges szájkarate, a cruyff ügy, stb.)
C. Ronaldo amúgy is hogy kaphatna aranylabdát, mikor csak a világ 12. legjobb játékosa?shutterisland írta:ez az ember most vagy direkt trollkodik, vagy ha az ilyen marhaságait a komolyan is gondolja, akkor a legnagyobb bohóc a világon."Ha a szavazók nem figyelnek oda a politika, valamint a média által keltett nyomásra, akkor az idei Aranylabda nyertese is Messi lesz. Ha én is voksolhatnék, az első, a második és a harmadik helyre is Messi nevét írnám be. Utána következne Xavi és Iniesta, majd hatodiknak Busquets."![]()
Guardiola, Abidal, Qatar, tovább is van (lesz)...shutterisland írta:pont, hogy a neymar biznisz az egyik, ha nem a legjobb húzása, és pont a többi húzása miatt nem szimpatikus. (például a felesleges szájkarate, a cruyff ügy, stb.)Véleményem szerint Rosell jól végzi a munkáját (nálam csak a Neymar transzfer, ami nem)
Pedig szerintem teljesen objektíven nyilatkozott.shutterisland írta:ez az ember most vagy direkt trollkodik, vagy ha az ilyen marhaságait a komolyan is gondolja, akkor a legnagyobb bohóc a világon."Ha a szavazók nem figyelnek oda a politika, valamint a média által keltett nyomásra, akkor az idei Aranylabda nyertese is Messi lesz. Ha én is voksolhatnék, az első, a második és a harmadik helyre is Messi nevét írnám be. Utána következne Xavi és Iniesta, majd hatodiknak Busquets."![]()
ez az ember most vagy direkt trollkodik, vagy ha az ilyen marhaságait a komolyan is gondolja, akkor a legnagyobb bohóc a világon."Ha a szavazók nem figyelnek oda a politika, valamint a média által keltett nyomásra, akkor az idei Aranylabda nyertese is Messi lesz. Ha én is voksolhatnék, az első, a második és a harmadik helyre is Messi nevét írnám be. Utána következne Xavi és Iniesta, majd hatodiknak Busquets."
pont, hogy a neymar biznisz az egyik, ha nem a legjobb húzása, és pont a többi húzása miatt nem szimpatikus. (például a felesleges szájkarate, a cruyff ügy, stb.)Véleményem szerint Rosell jól végzi a munkáját (nálam csak a Neymar transzfer, ami nem)
Talán nem véletlen, hogy egy RM vereség után a marca.com hirtelen ilyen belső információkhoz jut, illetve Nostradamus újságírói jutnak arra a feltételezésre, hogy ki mikor hogyan.
Csak most olvastam az itteni cikket erről a hírről, tehát akkor többé kevésbé +100 milláért 3évre reklámfelületet vettek maguknak a stadionban.sjd írta: Az nem meglepő, hogy a barcanoticias hülyeségeket ír, de ha jól veszem le, arról van szó, hogy a jelenlegi mezszponzori szerződést bővítették ki egy általános szponzorira, a következő 3 szezonra. Tehát teljesen pluszbevétel ez a 100 millió, cserébe azért, hogy a székektől kezdve a vécéülőkéig mindenhova ráírhassák a nevüket a stadionban.
Barcaman1993: benne volt az eredeti szerződésben, hogy egyszer meg lehet változtatni a mezen lévő szöveget (asszem sport.es írta), szóval szerintem nem erről van szó
Az nem meglepő, hogy a barcanoticias hülyeségeket ír, de ha jól veszem le, arról van szó, hogy a jelenlegi mezszponzori szerződést bővítették ki egy általános szponzorira, a következő 3 szezonra. Tehát teljesen pluszbevétel ez a 100 millió, cserébe azért, hogy a székektől kezdve a vécéülőkéig mindenhova ráírhassák a nevüket a stadionban.Capon írta:Nem tudom hirtelen hova rakjam ezért ide teszem:
http://barcanoticias.blog.hu/2013/08/27" target="_blank ... ar_airways
Azt írja, hogy 2011-ben kötöttünk 6 éves megállapodást a Qatar Fundationel 305 millió értékben ami éves bontásban legyen 50 millió. Már ez sem stimmel szerintem, mert anno mikor megszületett a megállapodás én 30-35 millióra emlékszem éves szinten nem 50re. Na mindegy a lényeg, hogy ha én emlékeztem rosszul és 50 milliót kaptunk volna eddig évente akkor most kötöttünk egy rosszabb megállapodást ami évi 30 milliót jelent a csapatnak???
Hogy a izébe van ez?
Jól emlékszel. 5 éves megállapodás 170 millió euró értékben, azaz éves szinten szűk 35 millió.Capon írta:...
Azt írja, hogy 2011-ben kötöttünk 6 éves megállapodást a Qatar Fundationel 305 millió értékben ami éves bontásban legyen 50 millió. Már ez sem stimmel szerintem, mert anno mikor megszületett a megállapodás én 30-35 millióra emlékszem éves szinten nem 50re.
Nekem se teljesen kerek ez a kép. nem igazán vagyok ebben a témában otthon, de mivel megváltoztatták a nevet a mezen, így előfordulhat, hogy új szerződést kellett kötni. Igaz, hogy az újraszerződők ugyanazok, de mivel név szerint más "csoporttal" állunk kapcsolatban, így újra kellett tárgyalni. A számtani dolgok így egyértelműen ugyanazok maradtak, mint az első szerződés alapján.Capon írta:Nem tudom hirtelen hova rakjam ezért ide teszem:
http://barcanoticias.blog.hu/2013/08/27" target="_blank ... ar_airways
Azt írja, hogy 2011-ben kötöttünk 6 éves megállapodást a Qatar Fundationel 305 millió értékben ami éves bontásban legyen 50 millió. Már ez sem stimmel szerintem, mert anno mikor megszületett a megállapodás én 30-35 millióra emlékszem éves szinten nem 50re. Na mindegy a lényeg, hogy ha én emlékeztem rosszul és 50 milliót kaptunk volna eddig évente akkor most kötöttünk egy rosszabb megállapodást ami évi 30 milliót jelent a csapatnak???
Hogy a izébe van ez?
Ha pedig jól emlékszem és eddig is 30-35 milliót kaptunk a mezszponzortól a Qatar Fundationtól és most a Qatar Airwaystól is ugyan ennyit kapunk, akkor nem történt semmi! változás és ez a cím, hogy "100 milliós megállapodás kötött az FC Barcelona és a Qatar Airways" semmi plusz bevételt nem jelent ugyan úgy a pénzünknél vagyunk ahogy eddig is csak 1 évvel rövidebb időre szól a mezszponzori szerződésünk.
"Turkish Airlines has decided not to continue its FC Barcelona traveling sponsorship after June 2013, when its contract with the Catalan team ends. "Lionel85 írta:És a Turkish Airlanes hova lett? Velük is volt szerződés és az ő légitársaságukkal utazott a csapat eddig.