messideco írta:[quote="shutterisland"
pont, hogy a neymar biznisz az egyik, ha nem a legjobb húzása, és pont a többi húzása miatt nem szimpatikus. (például a felesleges szájkarate, a cruyff ügy, stb.)
Guardiola, Abidal, Qatar, tovább is van (lesz)...[/quote]
Én sem kedvelem Rosell, leginkább a beszólásaival van gondom, amikkel támadási felületet ad a klub felé, meg hát a Cruyff-ügy. Ez a Pep, Abi, Quatar dolog pedig... Peppel nem lehet tudni mi volt. Rosell se lett volna hülye elengedni az addigi sikerek kovácsát, nem véletlenül hosszabbított Guardiola mindig csak egy évet és nem nyilatkozott mindig teljesen elkötelezetten.
Abidallal az EDZŐ nem számolt, felajánlottak neki egy pozíciót a klubnál, de ő még játszani akart, ezért váltott, tiszta sor. Szerette mindenki Abit, de nehogy már az edző ne alakíthassa a saját kedve szerint a csapatot, hanem jótékonyságból játszasson valakit, és ne azt akit ő szeretne. Az más kérdés, hogy sokak szerint lett volna még helye itt, de ez szerintem nem Sanyi sara.
A Quatar pedig szimpatikus-nem szimpatikus valószínűleg kellett. Nem véletlen, hogy minden csapat mezén van szponzor és nálunk is meg volt húzva a nadrágszíj az utóbbi időben. Nem tudom hányan tiltakoztak volna a szponzor ellen ha mondjuk amiatt nem tudjuk megvenni Neymart és most fehérben balettozna. Nem mindegy az az évi 30+ millió.
Rosell-nek inkább a megnyilvánulásaival van gond, mint ez a legutóbbi aranylabdás beszólás, de volt még jó pár. Egy elnök ne csináljon ilyet, az ő pozíciója nem engedi meg. Laportanak is volt egy-két ilyen és távolról sem volt tökéletes viszont ahogy emlékszem felesleges szájkaratékba nem ment bele, nem adott támadási felületet, mert ő elnökként elsősorban a klubot képviseli. És nem a Quatarral van a gond, hanem az emberi megnyilvánulásaival.