Nálam személy szerint ő testesíti meg mindazt ami szúrja a szememet a csapat hozzáállásában, az unott arca, 0 akaraterő és küzdeni akarás, esküszöm még másokra is rossz hatással van
Ezt most hogy, mert unott arca van!?

Tehát arcra kell értékelni a teljesítményt?
Gondolom az nem hajtás és küzdés, hogy pl. a Real ellen 75. perc alatt futott 10km-et, meg hogy folyamatosan robotol a mezőnyben.
Mert ez a legnagyobb baj vele, hogy nem játszik a saját posztján. Be van dobva egy vízhordó posztra Xavi és Iniesta mellé, még jó, hogy nem tündököl.
De nem tudom, hogy nem veszitek észre, hogy amikor normálisan a posztján játszik, akkor az egyik legjobb. Ez kb. ősszel ment, amikor Xavit pihentette Tata, tavasszal meg az, amit korábban leírtam.
De még tavasszal is adott olyan labdákat, hogy csak néztem.
Ráadásul még így is ő adta a legtöbb gólpasszt, ha jól emlékszem, szóval továbbra sem értem a kritizálást.
Meg kéne érteni nála, hogy ő nem csatár, és nem is egy Keita-szerű vízhordó játékos. Ameddig nem kapja meg Xavi helyét, addig ennél többet nem fogunk tőle látni.
És esetleg az edzőt elővenni, (vagy edzőket), hogy egy ilyen játékos miért nem a posztján játszik?!
Nagyon remélem, hogy nem adják el. Ha eladják, akkor csak gratulálni tudok.