Gyurinho írta:lionelmessi19 írta:Bevált csapaton ne változtass alapon nem lehet új évet kezdeni, ezt már megtanulhatta a Barcelona.
Így van,abszolút egyetértek ezzel.Nincs SZÜKSÉG Ribéry-re ,egyik kedvencem ,nagy játékos de ide ő most (szerintem) egész egyszerűen sok lenne.
LM19 pont arról ír, hogy kell egy nagy név, aki felpörgeti a csapatot egy sikeres év után is.
Btw Ribery... amikor ma megláttam a cikket, nem akartam elhinni. Ha van ilyen "álomigazolás", nálam egyértelműen ő lenne. Szerintem már leírtam párszor, de mégegyszer: egyesíti Iniesta technikai tudását, lendületét, másrészt közel olyan gólerős, mint Henry. Plusz nem utolsósorban mind a két szélen klasszis teljesítményt tud nyújtani, így Messi is pihenhetne többet, Ribery játszhatna az ő oldalán is míg a balon Iniesta, Hleb (én bízok benne, eddig sehol nem robbantott az első évében, de ahol továbbra is bíztak benne, ott meg is hálálta).
Egyszóval én teljes mellszélességgel támogatom a francia leigazolását, már most is látszik, hogy fáradt a keret, mert minőségileg nem igazán lehet rotálni, nagyon egyoldalas a csapat, Messi hiánya nagyon érzik, plusz Henry évről évre nehezebben fogja befutni azt a területet, amit kellene neki. Nem hinném, hogy szentségtörés lenne leültetni a padra, és kicsit jobban forgatni Samuval.