Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rengeteg kritizálója? LOL. Hol? Ezen a fórumon? Szerintem elég kevés olyan kritizálója van Titinek akit ő ismer és emiatt elhagyná a Barcát.Mihu írta:Ott a pontMichaaBee írta:Hagyjuk már Fabregast... Továbbra sem igazolások topic és amúgy is teljesen felesleges. Fabregast a balszélre vagy fülem mögé kispolcra? Vagy hova a jó fenébe?Iniesta, Xavi vagy Yayá szoruljon ki? Vagy 30-ért vegyük a padra? Ugyanmár! Gyerekes amit itt néhányan művelnek. Nem azokat kell a Barcába igazolni, akik neked szimpatikusak, hanem azokat, akik kellenek a csapatnak! Az egyetlen hiányposzt jelenleg a balszél. Oda kell egy olyan fiatal, gyors, agilis, gólerős játékos, mint Ribéry. Azért nem legiazolni, mert "reálos" fejevan inkább a szánalom kategória...
Érdekes módon amikor Dani Alvés még a Sevillában játszott ellenünk, akkor minden meccsen az Élő közvetítés, meccs után meg a Bajnoki Mérkőzések topic tele volt olyan hsz-ekkel, hogy fel kéne rúgdosni, mert amint ráfúj a szél már esik is el, színészkedik, gyökér feje van, undorító játékos, stb. stb. Aztán most valahogy nem írja senki, hogy mekkora egy gerinctelen pali...Mindenki oda van tőle meg vissza kétszer.
Henry-t szeretem. Egyik kedvenc játékosom a jelenlegi csapatból, de be kell látni hogy idén még úgy-ahogy, de jövőre már nem fogja tudni bejátszani azt a posztot. Most is rengeteg kritizálója van, hát mi lenne még jövőre. Ribéry kell és kész. Gyors, jól cselez, lendületes, rúgótechnikája sem hagy kívánnivalót maga után. Kell még valami? Az hogy bele fog kerülni 25-30-ba. Kell és kész. Dani Alvés is kellett mint a falat kenyér, és el is hoztuk. Pep látja hogy kell a balszélre valaki, és ha azt mondja hogy nagyon kell neki a francia, akkor meg is fognak tenni mindent annak érdekében hogy elhozzák. Ha ez 30 millió eurót jelent akkor annyiért.
Teljesen igaz!barca99 írta:Azért meg nehogy Cesc legyen már a hibás, mert 16 évesen játszani akart.Itt mennyit fejlődött volna a padon ülve Xaviék mögött? Még ha most itt könyörögne, hogy ő mindenképpen tagja akar lenni ennek a Barcának, azért most azonnal vásároljuk vissza, akkor megérteném, ha valaki neheztel rá. De egyébként... elment, mert lehetősége volt rá, mert ott látta biztosnak a jövőjét. Vagy az a baj, hogy nem nálunk lett klasszis?
Erre csak ennyit tudok mondani: Puyol, Iniesta, Xavi, MESSI, Bojan. Asszem ezek után nem is nagyon van miről beszélni...barca99 írta:Azért meg nehogy Cesc legyen már a hibás, mert 16 évesen játszani akart.Itt mennyit fejlődött volna a padon ülve Xaviék mögött? Még ha most itt könyörögne, hogy ő mindenképpen tagja akar lenni ennek a Barcának, azért most azonnal vásároljuk vissza, akkor megérteném, ha valaki neheztel rá. De egyébként... elment, mert lehetősége volt rá, mert ott látta biztosnak a jövőjét. Vagy az a baj, hogy nem nálunk lett klasszis?
Hát az tény, hogy ha valaki akkor Ribéry a legjobb Henry helyett.lionelmessi19 írta:Márpedig valaki ki fogja mindenképp, hála az égnek, úgyhogy nem ez a kérdés, hanem az, hogy ki.. ?
Egyébként Ribéry a tökéletes, szerintem is. 2-3 hónapja amikor madridéknál volt téma, leírtam, hogy az egyetlen nagy név, akit igazán szivesen látnék, és mindenképp igazolnám, ha lehetséges, az ő.
Korai korai, de most épp aktualitása van.
Az a realos fej duma.. no comment.
Ezzel a 4 sorral leírtad mindazt amit gondolok Fabregas esetleges leigazolásáróllionelmessi19 írta:
Fabregas szerintem is jöhetne, igazi álomigazolás lenne.
-ingyé
-padra
-sűrű bocsánatkérés közepedte
Ott a pontMichaaBee írta:Hagyjuk már Fabregast... Továbbra sem igazolások topic és amúgy is teljesen felesleges. Fabregast a balszélre vagy fülem mögé kispolcra? Vagy hova a jó fenébe?Iniesta, Xavi vagy Yayá szoruljon ki? Vagy 30-ért vegyük a padra? Ugyanmár! Gyerekes amit itt néhányan művelnek. Nem azokat kell a Barcába igazolni, akik neked szimpatikusak, hanem azokat, akik kellenek a csapatnak! Az egyetlen hiányposzt jelenleg a balszél. Oda kell egy olyan fiatal, gyors, agilis, gólerős játékos, mint Ribéry. Azért nem legiazolni, mert "reálos" fejevan inkább a szánalom kategória...
Márpedig valaki ki fogja mindenképp, hála az égnek, úgyhogy nem ez a kérdés, hanem az, hogy ki.. ?Varatrix írta:Én nem örülnék, ha Ribéry ki túrná Henryt...
Ribérynek inkább van Realos feje![]()
Nem tudom elképzelni Baca mezben...
Korai még ieneken filózni...
Fabregst viszont én is támogatnám...Ha lenne róla szó, az nem volna rossz.
Kb 3-4 Bayern meccset néztem idén.Azok alapján Ribery 1000x jobban beleiilik a spanyol bajnokságba.Zseniális labdatartás, jól lát a pályán, tudja mikor kell passzolni. Kb a Bayern játékának a 70%át ő teszi ki. Jelenleg sztem CR és ő a legjobb azon a poszton, és fényévekkel jobban mint Henry. Nekünk most pont egy olyan játékos kell balszélre, aki nem csak akkor játszik tűrhetően, ha épp 15 ziccere van egy meccsen, mert az ellenfl védői Messire figyelnek.Ribery idejöveteével MEssinek a mozgástere is nagyon megnőne! A másik ember, aki hasonlóan nagy erősítés lenne az Agüero, de ő nem tipikus szlső, szóal inkább támogatom a franciát.Én nem örülnék, ha Ribéry ki túrná Henryt...
Igaz!Mihu írta:Védekezni meg majd én fogok nem?
Védekezni meg majd én fogok nem?pety27 írta:
Az igaz hogy kellenek erősítések,de én a legkevésbé örülnék Riberynek....szerintem nem illik a Barca játékához,de ez csak az én véleményem.A szívem vágya hogy Fabregast igazoljuk le ,támadó szellemű középpályás,Xavi,Iniesta,Fabregas->odavágna ez a trio azért.
Az igaz hogy kellenek erősítések,de én a legkevésbé örülnék Riberynek....szerintem nem illik a Barca játékához,de ez csak az én véleményem.A szívem vágya hogy Fabregast igazoljuk le ,támadó szellemű középpályás,Xavi,Iniesta,Fabregas->odavágna ez a trio azért.CFirpo3 írta:Dani Alvesért is megérte annyi pénzt adni. Ha szükség van valakire nagyon, akkor az minden pénzt megér, ha tudjuk, hogy nem kockázatos igazolás.Gyurinho írta: Arról nem is beszélve,hogy ha el is tudnánk hozni a Bayernből akkor is csak hatalmas összegért amit nem biztos ,hogy 'megdolgozna'.
Tehát szerintem ez a csapat jó így.
A Bl győztes Barcában sem változtattak sokat és láthattuk mi lett a vége.
Szerintem egy ilyen erős szezon után is kellenek erősítések, a hiány posztokra.
LM19 pont arról ír, hogy kell egy nagy név, aki felpörgeti a csapatot egy sikeres év után is.Gyurinho írta:Így van,abszolút egyetértek ezzel.Nincs SZÜKSÉG Ribéry-re ,egyik kedvencem ,nagy játékos de ide ő most (szerintem) egész egyszerűen sok lenne.lionelmessi19 írta:Bevált csapaton ne változtass alapon nem lehet új évet kezdeni, ezt már megtanulhatta a Barcelona.
Szerintem ezt félre olvastad.Gyurinho írta:Így van,abszolút egyetértek ezzel.Nincs SZÜKSÉG Ribéry-re ,egyik kedvencem ,nagy játékos de ide ő most (szerintem) egész egyszerűen sok lenne.lionelmessi19 írta:Bevált csapaton ne változtass alapon nem lehet új évet kezdeni, ezt már megtanulhatta a Barcelona.
Van elég sztár nem kell még egy plusszba ,meg hát ott van Henry aki azért bőven jobb mint tavaly,hasznára van a csapatnak.
(Bojant most nem említeném mert ő amúgy sem a balszélre való úgy gondolom.)
Arról nem is beszélve,hogy ha el is tudnánk hozni a Bayernből akkor is csak hatalmas összegért amit nem biztos ,hogy 'megdolgozna'.
Dani Alvesért is megérte annyi pénzt adni. Ha szükség van valakire nagyon, akkor az minden pénzt megér, ha tudjuk, hogy nem kockázatos igazolás.Gyurinho írta: Arról nem is beszélve,hogy ha el is tudnánk hozni a Bayernből akkor is csak hatalmas összegért amit nem biztos ,hogy 'megdolgozna'.