Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez esetben elnézést.sasi1 írta:
Milan - Udinese lesz, nem fordítva...
Én attol félek, hogy a Milan odaér a Bl-re, bár a Fiorentina megütheti a torinót még idegenben is......
Milan - Udinese lesz, nem fordítva...Benga írta: Kegyetlen egy forduló volt ez. A következő meg hasonló lesz.
Udinese-Milan pl.
Milan lehet 4. 5. 6.
Most se hitte volna sok ember,h HAZAI pályán,az ünneplésre összegyűlt nézők előtt nem tudnak legyűrni egy alsóházi csapatotLos Banditos írta:Azért Materazzi mellett szól, hogy ő harcolta ki az amúgy full jogtalan tizenegyest. Egyébként nem hinném, hogy az Inter netudná megverni a Parmat.
Ha a Roma megveri a Cataniát. Akkor egy esetleges Parma győzelemmel bennt maradhatnak.Los Banditos írta:Azért Materazzi mellett szól, hogy ő harcolta ki az amúgy full jogtalan tizenegyest. Egyébként nem hinném, hogy az Inter netudná megverni a Parmat.
Igen, tényleg a tavalyi az jó volt, szomorú voltam hogy valóban 1 gól kellett volna hogy az Ajax legyen a bajnok...mondjuk igen abban van vmi hogy az idei kicsit lefutottabb volt, de csak azért mer Ten Cate elhagyta az Ajaxot a huje Chelseaért...ozsimiki írta:Igaz,bár ott tavaly volt szinte megismételhetettlen izgalom...amikor is 1etlen gól miatt lett bajnok a PSVfir3bird írta: kifelejtetted a Hollandot,![]()
Idén azért lájtosabb szezon volt,végig lehetett érezni,h meglesz psvnek sajna,ill szezon 2.felétől.
Skót bajnokságról inkább nem írnék semmit..
Igaz,bár ott tavaly volt szinte megismételhetettlen izgalom...amikor is 1etlen gól miatt lett bajnok a PSVfir3bird írta: kifelejtetted a Hollandot,
kifelejtetted a Hollandot, ott az uccsó fordulóban lett bajnok a PSVozsimiki írta:Azért ez az idei futball szezon izgalmasabb jóval mint mostanában bármikor...
Anglia:
utcsó furduló előtt pontazonosság
Francia: 2pont előny Lyonnál
Olasz: 1pont előny Internél...
Sajna spanyol nem volt ennyire izgalmas,német sem,portugál sem.
Igen, 2004-2005-ben volt akkor a Parma és a Bologna játszottak és végül a Bologna zuhant ki!ozsimiki írta:Aszhem egyedülállóként akkor lesz +1 (vagy 2) meccs...olaszba a fontos dolgokat így döntik el,pl nemrég volt,h két csapat volt azonos ponttal kieső,és játszottak oda-vissza meccset a bentmaradásért...
Aszhem egyedülállóként akkor lesz +1 (vagy 2) meccs...olaszba a fontos dolgokat így döntik el,pl nemrég volt,h két csapat volt azonos ponttal kieső,és játszottak oda-vissza meccset a bentmaradásért...sasi1 írta:DE az lesz.Varga Tamás írta:Miki!
Nem Parma-Inter lesz az uccsó fordulóban? Lehet, hogy rosszul tudom.
Olaszoknál mi dönt pontegyenlőség esetén?
De-De, Igazad vanVarga Tamás írta:Miki!
DE az lesz.Varga Tamás írta:Miki!
Legyen Igazadfir3bird írta:azóta már 3-1Varga Tamás írta:Közben Fiorentina - Parma 2-1. Ennek örülök, a milan meg 2-0-ra ég. Csak így tovább, a violákat a BL-be, az öregeket meg az uefában szeretném látni jövőre.úgy lesz Tamás ahogy látni szeretnéd...Fio
BL , Milan
UEFA kupa
![]()
azóta már 3-1Varga Tamás írta:Közben Fiorentina - Parma 2-1. Ennek örülök, a milan meg 2-0-ra ég. Csak így tovább, a violákat a BL-be, az öregeket meg az uefában szeretném látni jövőre.