Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is megvettem, nem győzöm olvasni!Varga Tamás írta:Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a mai Sztár Sportot. Úgy 10-12 oldal szól "csak" a Barcáról. BL-döntő, Iniesta interjú, bajnoki végszó.
És összességében azt kell mondjam, hogy a Sztár Sport nagyon pozitív fejlődésen ment keresztül, mint küllemre, mint belső tartalomra.
Így van.torrestoni írta:Köszönöm szépen mindazok (akik szép számmal vannak immár) áhitatos, szorgos, rendszeres munkáját, akik folyamatos, semmitmondó, hasztalan, üres, pár soros, helyesírási hibákkal tarkított hozzászólásaikkal szétbarmolják ezt a fórumot.
Arról nem is beszélve, hogy egy témára 20 emberből 18 ugyanúgy, szinte szóról szóra ugyanazt reagálja, de lusta visszaolvasn és/vagy szóf*sási hajlama van.
Akinek nem inge...
csak a legjobbakat nekik is!! főleg a bn-tagoknak!!jelwaz írta:Barcelonások és Boixos-osok üdvözletét akarom átadni a Canaletes-ről. Üdvözlik az összes magyarországi Barca drukkert, beszéltem nekik az Hungarian Barca Ultras-os pólóról is, és nagyon örültek, hogy van ilyen. Bár gondolom az Ultras-t kicsit félreértették
Én itt leszek a fórumon nyáron is.Krojf írta:Gyerekek!
Immár új napra virradtunk, vége az idénynek, lassan minden
bajnokság lezárul, lassan kivész a televíziókból a néznivaló,
kopogtat a szünidő, így megkérdezem, hogy ki mit tervez a nyárra?
Milyen sürgős teendőitek gyűltek össze, illetve még kinek mi van hátra?
Remélem hogy a nyáron azért nem lesz teljesen kihalt a fórum, de
biztosan lesznek olyan napok, amikor 10 alatti új post születik.
Szóval ki hogyan kapcsolódik ki majd?
K.
Remélem véglegesen kikapcsolódom Barcelonában augusztusban a társasággal!!!!Csak jöjjön össze!!!Krojf írta:Gyerekek!
Immár új napra virradtunk, vége az idénynek, lassan minden
bajnokság lezárul, lassan kivész a televíziókból a néznivaló,
kopogtat a szünidő, így megkérdezem, hogy ki mit tervez a nyárra?
Milyen sürgős teendőitek gyűltek össze, illetve még kinek mi van hátra?
Remélem hogy a nyáron azért nem lesz teljesen kihalt a fórum, de
biztosan lesznek olyan napok, amikor 10 alatti új post születik.
Szóval ki hogyan kapcsolódik ki majd?
K.
A nagy ünneplés közben nem is vártam el hogy megemlékezeztek rólam azért köszönöm így utólag mégegyszerbarca99 írta:Kicsit megcsúsztam, de annál nagyobb szerettel: Isten éltessen Kiki!
Nem semmi egy ajándék...
Nem tudom, de az nso-n is rajta van.BarcaGeri írta:http://www.szon.hu/hirek/sport/Foci/cik ... 0301012391
Nem tudom mennyire biztos a forrás. Ti tudtok erről vmit?