2009.05.30. 22:58:45
kicsit most gondolkoztam , és eszembe jutott, hogy lassan 4,5 éve tagja vagyok ennek a közösségnek, egy ideje csak néha irogatok be, de folyamatosan olvasom mi történik a topicokban.
egy ilyen szezon után köszönetet mondhatok a csapatnak, hogy ilyen játékkal ajándékozták meg az értük szorítókat, köztük az EUROBARCA.HU-tagjait is, erről a közösségről elmondhatom, hogy itt nöttem fel, itt értem be.
Anno nagyonsok emberrel tartottam a kapcsolatot, akiknek nagyonsokat köszönhetek. Ezen felül itt olyan szinvonalas okos emberek vannak, akiktől a focin kivül is nagyon sok dolgot ellehet lesni. Egyszerüen hogy itt tag vagyok, fejlödött a fogalmazási késségem, emberileg, midenhogy változtatott.
Most lehet mindenki hülyének néz, elhiszem hogy ezek csak betűk, de ismétlem sok emberrel tartottam a kapcsolatot, és a betükből szövegből is sok üzenetet le lehet szűrni.
És a másik, hogy uj arcok is vannak, de sajnálatomra egyre több a kicsit buta, ócska fan, akik a szinvonalat messze lefele viszik.
Köszönöm a szerkesztőknek a weboldalt, hogy már 4,5 éve lassan használhatom. Öröm itt lenni !
Milinte te szemét, tipszmikszűté??