Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Zaragoza emberhátrányba gólt lőtt. Én nem X-et vártam, hanem hazai győzelmet !MessiFan írta:Nemtom mit vártatokHogy majd X-elni fog a real? Jó kis meccs volt megérdemelte a Real.. Ennyi. Legalább izgalmas a bajnokság
akadj már le rólam ember...csababarca írta:ferninho írta: ember, ne már....
ekkora siker ez,hogy a csúfos klasszikus után visszamerészkedtél?![]()
Hétvégén a Bilbao látogat ezekhez?aztán mennek Mallorcára?
ferninho írta: ember, ne már....
Pár ok, hogy mért ne ez a banda legyen idén a bajnokPocsek meccs, pocsek ellenfel, pocsek jatek
Csak van egy "kis" különbség:Akkor rajtuk múlt minden, hozták a meccseiket és így nyertek. De idén nekünk kell nyedrni a meccseinket, és örülhetünk a végén.2007 szaga van a dolognak... Confused Confused Confused Mindent behúznak az utolsó pillanatba.
ember, ne már....kennyke04 írta:nincs kiállítás ez nem lett volna meg. köszönjünk madridi kistérségi színjátszó csoportnak Higany koreográfiájának kidolgozásátmiihii írta:Na,a legjobbkor írtam![]()
Csak megtalálták azt a kis rést a pajzson.Ezt nem hiszem el
Nem tudom, lehet igen lehet nem, ez az egész nagyon a kezünkben van. Nálam a kövi meccs lesz a vízválasztó, de csak akkor lesz meg, ha Inter ellen bezúzzuk az intereseket. Szóval no pánik, csak előre!danko94 írta:2007 szaga van a dolognak...![]()
![]()
Mindent behúznak az utolsó pillanatba.
Nyugi.Meglesz nekünk.danko94 írta:2007 szaga van a dolognak...![]()
![]()
Mindent behúznak az utolsó pillanatba.
Lattad is a meccset, vagy csak reflexbol irsz hlyesegeket.nincs kiállítás ez nem lett volna meg. köszönjünk madridi kistérségi színjátszó csoportnak Higany koreográfiájának kidolgozását Razz
nincs kiállítás ez nem lett volna meg. köszönjünk madridi kistérségi színjátszó csoportnak Higany koreográfiájának kidolgozásátmiihii írta:Na,a legjobbkor írtam![]()
Csak megtalálták azt a kis rést a pajzson.Ezt nem hiszem el
mire elküldöm góltrúgnak. nagyon jól tudnak időzíteni...Zolika10 írta: már mindegy 1-2
már mindegy 1-2torrentkiller írta:ha megint a 90+ba rúgnak gólt nemtom mit csinálok...