Szánalmas Messi Mexikó elleni gólját a top10be nem tették be!!!!

A haverokkal nem tom mi lett, régebben azért nyitottabbak voltak, most meg ilyen beszűkült szájberkölykökSzandi írta:Milyen barátaid vannaKZozzy 5 írta: Én már annak is örülnék, ha tudnék menni dolgozni, csak még nem tok mert 15 vagyok, és állítólag mindnkeit "nagyon komolyan" ellenőriznek...Csak ne üljek itthon, mert megzavarodok mostmár.
Egyébként nyugi, lassan nekem is az élet keményje, épp azé probálnám élvezni még most az életet...? Nekem minden találkozót úgy kell be tuszkolnom! De ha gondolod, gyere te is
! Holnap utazok Gárdonyba péntekig ott hűsölök. Jó ezt inkább ne olvasd, és ne légy ideges...
![]()
Nem sportolsz semmit? Az lefoglalna sztem
Milyen barátaid vannaKZozzy 5 írta:Én már annak is örülnék, ha tudnék menni dolgozni, csak még nem tok mert 15 vagyok, és állítólag mindnkeit "nagyon komolyan" ellenőriznek...Csak ne üljek itthon, mert megzavarodok mostmár.Ordog írta:irigylem a problémáid... de télleg
én azé nem megyek majd ki strandra, mert diákmelózom
Egyébként nyugi, lassan nekem is az élet keményje, épp azé probálnám élvezni még most az életet...
Hát nem tom mi van itt elméletbe, nekem asszonták, hogy bocs, még nem, semmit...Rita írta:elméletileg 15évesen már mehetsz cetlitosztogatni:P én 14 vok és közölték h ennyi idősen nem mehetek cetlitosztani,gyümölcsöt szedni csak 16éves kortól.hát igen valóban egy 14éves nem tudja leszedni a fáról az almátZozzy 5 írta:Én már annak is örülnék, ha tudnék menni dolgozni, csak még nem tok mert 15 vagyok, és állítólag mindnkeit "nagyon komolyan" ellenőriznek...Csak ne üljek itthon, mert megzavarodok mostmár.
Egyébként nyugi, lassan nekem is az élet keményje, épp azé probálnám élvezni még most az életet...
elméletileg 15évesen már mehetsz cetlitosztogatni:P én 14 vok és közölték h ennyi idősen nem mehetek cetlitosztani,gyümölcsöt szedni csak 16éves kortól.hát igen valóban egy 14éves nem tudja leszedni a fáról az almátZozzy 5 írta:Én már annak is örülnék, ha tudnék menni dolgozni, csak még nem tok mert 15 vagyok, és állítólag mindnkeit "nagyon komolyan" ellenőriznek...Csak ne üljek itthon, mert megzavarodok mostmár.
Én már annak is örülnék, ha tudnék menni dolgozni, csak még nem tok mert 15 vagyok, és állítólag mindnkeit "nagyon komolyan" ellenőriznek...Csak ne üljek itthon, mert megzavarodok mostmár.Ordog írta:irigylem a problémáid... de télleg
én azé nem megyek majd ki strandra, mert diákmelózom
Hát, nem irigyellek...Múltkor már leírtad a nyári és kora őszi progid is, az se volt valami csúcsszupi.grecki írta:Én is csak azért vállaltam be, mert megyek jövő héten a Balatone Fesztiválra, ahol nem két forint szokott elmenni egy nap, szóval, összeszorított foggal, no meg kidörzsölt combokkal valahogy csak kivészelem a dolgot. Ja, nem ácsorogni kell, hanem menni mint állat. Azt számoltam, hogy első nap kb 15-20 km-t talpaltam...35 fokban...
Ha nem akarod, én elválalom helyetted azt a szórólapozástgrecki írta:Ja, ott van... Múlt héten Krétán volt céges teambuildingen, most meg nyaral a lelkem. Olyan rossz lehet neki, émmeg megyek holnap szórólapozni... nagyon jó
Bár lehet mégis lenne közös témájuk: ma.. ...nó!ozsimiki írta:Nem azért,h spanok legyenek,hanem azért figyelmeztesdd,h Gém közeledik....meneküljöngrecki írta: Nem hiszem, hogy sok közös témát találnának... Tesóm nem egy nagy foci fan, hogy finoman fogalmazzak, Gém meg nem egy phd-s közgazdász...![]()
![]()
bár ha ennyire jó neki,akkor Gém találja csak meg
![]()
Nem azért,h spanok legyenek,hanem azért figyelmeztesdd,h Gém közeledik....meneküljöngrecki írta: Nem hiszem, hogy sok közös témát találnának... Tesóm nem egy nagy foci fan, hogy finoman fogalmazzak, Gém meg nem egy phd-s közgazdász...
GÉM a tesódgrecki írta:Nekem is megjött, majd megkuksizom! Szerencsére túl nagy volt, így nem fért bele a postaládába... Akkor beszoptam volna, mert nincs kulcsom hozzá, tesóm meg éppen Korfun sütteti a hasát, hogy rohadna meg...
Köszi!
Köszi Scorpio! Nagy vagyScorpio írta:Charlie, kovinho, Lioka és Zozzy 5 kell a DVD? Mert eddig nem írtatok a üzenetemre!
Ha másnak kell DVD akkor írjon priv üzenetet!
Ez azt jelenti,h annak is kipostázod,aki még nem adta fel a létScorpio írta:Mivel megbízok mindenkiben, így postázom amint tudom! Szerintem holnap tudom is postázni!