nah röviden értékelném a tegnapi meccset meg a jatekosokat.
a meccsrol: totalis katsztrofa. irtam tegnap, hogyha azt a jatekot hozzuk mint a werder meg az atletico ellen akkor bukó lesz. majdnem összejött. (HORVÁTH FERI meg mehet a [auto_cenzúra]. hulye madridista. focihoz nem ért. mér kell 30szor egy meccsen elmondani h ki nincs formaban?

+ fél éve azt hajtogatja h edmilson vilag életében nem jatszott vedot. kuldjon már vki ennek a szerencsetlennek egy régi lyon felvetelt had tanulmanyozza...)
Valdes:

... (azert a baki mellett 1 nagy baravurja volt...)
Gio:én nem értem mi volt vele tegnap. sok tarsahoz hasonloan fasultan játszott. talan ha kétszer ment elore. ez tole keves nem ezt szoktuk meg. azert remelem nem Riijkard tanacsara maradt hatul allandoan..
Puyol: Az agyam eldobtam tole. Mintha vmelyik magyar sztart láttam voln. Fiam: csukd be a szemed és rugj a labdaba egy jo nagyot ha 16-ososn belul van...
Edmilson: iszonyatosan látszik rajta h tavaly semmit nem játszott. még pár meccset tul él és formaban lesz. Nagy játékos ő.
Presas: Flores hibaja h Vicentet nem uszitotta rá. Xopatta volna ahogy csak tudja.
Marquez: a tegnapi napon az egyik "kiemelkedoen" jol teljesito jatekos volt. hozta a szokasos, megalkuvast nem turo harcos jatekat.
Xavi: idén mintha kevesebbet vállalna magára. szerintem látszik rajta ha nem megy a középpálya többi jatekosanak ő is gyengebben játszik.
Deco: lőtt 1 golt...
Ronaldinho: magyarazza mar el nekem vki, hogy a vilag legjobb jatekosanak mért van arra szukseg, hogy ha 30 m-ről elindul 128 vedot kiakar cselezni

mért nem elég csak kettőt aztán lehetne könnyu szivvel 20rol tuzelni... tulbonyolitja a helyzeteket.
Giuly: idenykezdet ota a legjobb formaban lévő Barcelona játékos. Akarki akarmit mond. Gyors lenduletes, nem bonyolitja tul a helyzeteket. fut, beaad, ha közel van lő. Hatalmas golt vágott.
Eto'o: nem mozgott rosszul, de néha az az erzesem h nagyon egyedul van elol...+ ha vmi nem jön neki össze, leszegi a fejét és elkedvtelenedik
Riijkard: egyre jobban nemtom micsinal...vezet az ellemnfél erre 65 perc utan keszd el a cserelgetni a vedelemben

én marquezt tettem volna edmilson helyere. kp-ra van bommel, xavi helyett ezquerro.. ezt sem értem mi a francert nem jatszatja santiagot...hihetetlen gyors és technikas jatekos.
Riijkard nemtom mikor fog rajonni h 11 emberrel nem lehet szerdán, szombat ritmusban játszani...
betis ellen nem lesz könnyű...engem a jatek nem is erdekel csak azt a rohadt 3 pontot szerezzuk meg...
ja. még 1 vmi. kaptunk egy akkora 11est h kamu...ilyet sehol nem fujnak be, nemhogy a nou camp-ban....
hejj, bocs ha hosszu voltam de tököm kivan..