Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem erre Gio képes lenne!A jobb oldalra meg akárki akármit mondd én Daniel Alvest követelem!Ha brazil ha afgán ha khazak ha madagaszkári...!Vito írta: ez jó lenne, ha lenne két olyan szélsővédőnk, aki felviszi a labdát, mert középen erre nem sok esély lenne, sztem...
ez jó lenne, ha lenne két olyan szélsővédőnk, aki felviszi a labdát, mert középen erre nem sok esély lenne, sztem...Subinho írta:én már régóta mondom, hogy ez az 1 csatáros játék nem nyerő! Dinnyónak az feküdne amit a válogatottban csinál Kakával. 2 klasszkus támadó középpályás akik szabadon bevándorolják a pályát. Itt Kaká helyett Deco lenne. Középen 2 klasszkus labdaszerző. Ez lehetne az egyik rafa, vagy edmilson a másik sztem xavi. ő igaz nem labdaszerző, de nem is támadó, így sztem középen ő jól ellenne marquezzel. Elől pedig 2 klasszkus csatár, ami jelenleg Eto'o mellett Giuly lenne, de ő nem igazi csatár, így én inkább itt Larsont jáccatnám. És akkor lenne 2 igazán minőségi cserénk a kp.-n Bommellel és Giulyval.
Hátul meg egyértelmű: középen Puyol mellé Rafa, vagy Edmilson, szélen meg a Gio és a Belletti gyerek (ha nincs jobb).
Ez egy írtózatosan nagy mindenkit verő csapat lenne![]()
Persze ehhez a 2 csatáros játékhoz jó lenne ha nálunk jáccana Henry, vagy Adriano...
Ha meg marad a felállás Dinnyónak vmi hasonló szerepkör kéne, mint a Lyonban Juninhonak. Ő egyedül szabadon kódorol a pályán, szervez, támad. Szóval ő a lelke a csapatnak. Dinnyó itt most nem más, mint egy balszélső. Ettől ő többre hivatott![]()
![]()
Tény hogy nem olyan gyors mint Eto'o, de nem is egy csiga. A "lassúságát" kompenzálja a hoszzú lábaival, a magasságával és a testi erejével. Megvannak azok az adottságai amik egy jó védőt jelemeznek.(szerelőképesség, jól fejel, 1-1 elleni párharc) A 11-es az meg kamu volt, nem lehet az ő számlájára írni!Vito írta:ne haragudj Ördög,de Edmilson sztem sem jó hátra. -egyszerűen LASSÚ!!!Ordog írta: Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyetMiaz hogy Edmilson [auto_cenzúra]??? Ember nézted te a tegnapi meccset?? Mert ott Edmilson sztem nagyot játszott, bár lehet azért mondod mert csak Horvát "madrid" Feri dumáját hallgattad.
a tizi is ebből adódott, a múltkori meccsről nem beszélve.
de nem is vedekezo kozepalyast jatszott neki Decot kellene kiszoritani amire nagyon kicsi az esely es remelem nem is fog neki sikerulni bar utalom azokat a jatekosokat aki hazat valtanak csak azzert, hogy vallogatot legyen.Charlie írta:Hát én a PSV-s teljesítményéről másra emléxem...
C.
Edmilsonnak kezdenie kell,mert jó játékos(bár nem azt nyújtja amit tud,ezt mindenki látja),de egyszerűen nem lehet kihagyni,nincs jobb nála jelen pillanatban,ide Gallas kellett volna.Ordog írta:Atletico ellen Puyol is kritikán aluli volt. De a mostani meccsen Edmilsonon akadtak fel a legtöbbször a támadások!!! Rohadt jó volt... Másoknak mi a véleményük a csávóról???
Riot meg inkább hagyjuk, az egy pénz éhes szajha...
Van Bommel hulyeseg egyaltalan nem tud vedekezni eszt a holland ujsagok irtak rolla es van benne igaszsag PSV-ben sem vedekezett sokatPuyol---Edmilson---Marquez---Gio
----------------Van Bommel----------------
1. a csehekrol nesztem mert ok eloben adtakOrdog írta:Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyetboggabor írta:Vartam 4 mecset,hogy elmondjam a velemenyemet es kezdenem azzal tevedtem en eladtam volna Etoo-t a Chelsinek, de amit tegnap csinalt 90 percben fel palyanal futott a labdaert le a kalapal elotte, de ez a egyetlen pozitivum mindenki tudja a vedelem [auto_cenzúra] erre nem igazolunk senkit hanem orulnunk kell Oleguernek es Edmilsonak szegyenletes amit ok csinalnak. Milan mecs utan tavaly el kellet volna uldozni Oleguert a francba Edmilson meg nallabb es hulyebb Reijkaardrol nem is beszelve az idei igazolasok 'mit is' ? sem ernek es mindig lehozza Marquezt aki Puyol mellet tud fejelni es folleg tud vedekezni tavaly megtalta a helyet iden meg mindig lecserelni + nem tud a csapat 2 csataral jatszani es Ronaldinho megint gyenge, de arra jottem ra tavaly ota nem o jatszik rosszul Reijkaard miatt gyenge mert mindig ball szelen hiaba csinal meg 3 cselt is meg mindig nem tud onan golt rugni es ami meg nagyobb baj kiismerheto lett a jatekunk Valdes hiba errol nem beszelek neha o is hibaszhat bar tegnap szet tudtam volna rugni a fejet.
LENYEG Reijkaarnak menie kell es nem uj szerzodest adni neki.Miaz hogy Edmilson [auto_cenzúra]??? Ember nézted te a tegnapi meccset?? Mert ott Edmilson sztem nagyot játszott, bár lehet azért mondod mert csak Horvát "madrid" Feri dumáját hallgattad.
ne haragudj Ördög,de Edmilson sztem sem jó hátra. -egyszerűen LASSÚ!!!Ordog írta: Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyetMiaz hogy Edmilson [auto_cenzúra]??? Ember nézted te a tegnapi meccset?? Mert ott Edmilson sztem nagyot játszott, bár lehet azért mondod mert csak Horvát "madrid" Feri dumáját hallgattad.
Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyetboggabor írta:Vartam 4 mecset,hogy elmondjam a velemenyemet es kezdenem azzal tevedtem en eladtam volna Etoo-t a Chelsinek, de amit tegnap csinalt 90 percben fel palyanal futott a labdaert le a kalapal elotte, de ez a egyetlen pozitivum mindenki tudja a vedelem [auto_cenzúra] erre nem igazolunk senkit hanem orulnunk kell Oleguernek es Edmilsonak szegyenletes amit ok csinalnak. Milan mecs utan tavaly el kellet volna uldozni Oleguert a francba Edmilson meg nallabb es hulyebb Reijkaardrol nem is beszelve az idei igazolasok 'mit is' ? sem ernek es mindig lehozza Marquezt aki Puyol mellet tud fejelni es folleg tud vedekezni tavaly megtalta a helyet iden meg mindig lecserelni + nem tud a csapat 2 csataral jatszani es Ronaldinho megint gyenge, de arra jottem ra tavaly ota nem o jatszik rosszul Reijkaard miatt gyenge mert mindig ball szelen hiaba csinal meg 3 cselt is meg mindig nem tud onan golt rugni es ami meg nagyobb baj kiismerheto lett a jatekunk Valdes hiba errol nem beszelek neha o is hibaszhat bar tegnap szet tudtam volna rugni a fejet.
LENYEG Reijkaarnak menie kell es nem uj szerzodest adni neki.
Azzert en Decot dicsernem szerintem jol jatszik nincs velle semmi gond arrol meg nem o tehet, hogy 1 csataral jatszunkVito írta:fütyültek is néha! ...jogosan!Saint Germain írta: Még az tűnt fel nekem, hogy a Nou Camp közönsége szokatlanul passzívan, csendben figyelte a meccset.![]()
én lehet, hogy szankciót is vezetnék be. -a Xavi-Deco páros meccsek óta NEM tud beleszólni a támadásszövésekbe -árnyékuk önmaguknak.
én nem tudom, hogy minek kell történni ahhoz, hogy Presas kivegye a csapatból?!
számolta valaki, hogy a baloldalon hány támadás vezetett a valénkia?! (asszem 2-t)
a másik kerékkötő pedig jelenleg Rijkaard:
-egy csatárral játszunk, aki a szinte soha nem tartózkodotta a 16-os előterében, mindig a balszélről próbált becselezni.
-Ronnie a balszélen! -sőt nem is a balszélen, hanem a félpályánál áll a vonal mellett, úgy, hogy körbeveszi 2-3 védő legalább---> így még Gio sem tudja felvinni a zsugát, mert nincs hely![]()
ha megnéztétek Ronnienál volt a laszti és ívelte rá Guily-ra, aki egyedül próbálta megoldani...ez csak 1X sikerült
-a cserék. mint gondolhat Frank 70percig nem csinál szinte semmit a csapat, akkor miért vár addig a cserével?! 20 perc alatt hogy lehet fazont szabni egy csapatnak?!
SEHOGY!!!
Messi kellene már nagyon, legalább új lendület jönne a csapatba, csak ugye most az a kérdés, hogy ki helyett?
-ugyanis tegnap egy ember focizott a Barcához méltóan és az Guily volt................
Ezquerrot kéne megpróbálniSaint Germain írta:Szerintem is sokkal hatásosabb lenne a játékunk, ha Eto'o nem flangálna örökké, hanem mindig a tizenhatoson belül v. a környékén lenne. No meg Ronnie-nak közvetlenül mögötte (középen) kéne játszani.
Rijkaard master lelke rajta, hogy ha továbbra is abban a taktikai hadrendben játszatja a csapatot, mint most (csak eddig nem tűnt nyerőnek).
Hmmm ..akkor meg ki menne ki a bal szélre??
Van tipikus bal szélsőnk egyáltalán??