Bajnoki Mérkőzések 05/06

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 11:59:45

hát Giovanni talán, de a másik oldalon is kellene valami jó, gyors, technikás szélsővédő
Maxi
Entrenador del Barça

2005.09.22. 11:51:51

Vito írta: ez jó lenne, ha lenne két olyan szélsővédőnk, aki felviszi a labdát, mert középen erre nem sok esély lenne, sztem...
Sztem erre Gio képes lenne!A jobb oldalra meg akárki akármit mondd én Daniel Alvest követelem!Ha brazil ha afgán ha khazak ha madagaszkári...! :roll:
Az a gyerek nagyon jóóóóóó!
Forca Barca
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 11:49:20

Subinho írta:én már régóta mondom, hogy ez az 1 csatáros játék nem nyerő! Dinnyónak az feküdne amit a válogatottban csinál Kakával. 2 klasszkus támadó középpályás akik szabadon bevándorolják a pályát. Itt Kaká helyett Deco lenne. Középen 2 klasszkus labdaszerző. Ez lehetne az egyik rafa, vagy edmilson a másik sztem xavi. ő igaz nem labdaszerző, de nem is támadó, így sztem középen ő jól ellenne marquezzel. Elől pedig 2 klasszkus csatár, ami jelenleg Eto'o mellett Giuly lenne, de ő nem igazi csatár, így én inkább itt Larsont jáccatnám. És akkor lenne 2 igazán minőségi cserénk a kp.-n Bommellel és Giulyval.
Hátul meg egyértelmű: középen Puyol mellé Rafa, vagy Edmilson, szélen meg a Gio és a Belletti gyerek (ha nincs jobb).
Ez egy írtózatosan nagy mindenkit verő csapat lenne :!:
Persze ehhez a 2 csatáros játékhoz jó lenne ha nálunk jáccana Henry, vagy Adriano...
Ha meg marad a felállás Dinnyónak vmi hasonló szerepkör kéne, mint a Lyonban Juninhonak. Ő egyedül szabadon kódorol a pályán, szervez, támad. Szóval ő a lelke a csapatnak. Dinnyó itt most nem más, mint egy balszélső. Ettől ő többre hivatott :!: :!: :!:
ez jó lenne, ha lenne két olyan szélsővédőnk, aki felviszi a labdát, mert középen erre nem sok esély lenne, sztem...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.09.22. 11:07:36

Én ugy vettem észre,hogy Belletti beálásával jobb lett a szél.ő legalább trükközik,és játékba tud egy két csellel hozni a Giulyt.Oleguer nem.ő véfekezzen középpen. amugy Edmilsont venném ki ,és vagy előrébb raknám Marquez helyére,vagy kispadra csücsültetném.. De szerintem pár meccs és megint a régi Barcát fogjuk látni.
gyiko
Jugador del Barça

2005.09.22. 11:02:36

Úgy látszik Rijkaard nem olvassa ezt a topicot, hiszen már ezerszer remek javaslatokat láthattunk, de ő semmit nem csinál, nem nyúl a csapathoz, Ezquerro-t jegeli, Iniesta alig kap lehetőséget és van Bommel is csak kispadra jó, mikor látjuk, hogy a kezdőnek nem megy. Én előre bedobnám Maxit (már ha egészséges) statikus, állandóan a kapu előtt leskelődő csatárnak, mellette Eto'o jobb vagy bal oldalra húzódva, rohamozhatná a kaput Dinhoval párban, azért ketten tudnának valamit művelni a labdával és simán keresztül vihetnék a védelmeken.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
visca el barca
Presidente del Barça

2005.09.22. 10:40:03

nah röviden értékelném a tegnapi meccset meg a jatekosokat.
a meccsrol: totalis katsztrofa. irtam tegnap, hogyha azt a jatekot hozzuk mint a werder meg az atletico ellen akkor bukó lesz. majdnem összejött. (HORVÁTH FERI meg mehet a [auto_cenzúra]. hulye madridista. focihoz nem ért. mér kell 30szor egy meccsen elmondani h ki nincs formaban? :evil: + fél éve azt hajtogatja h edmilson vilag életében nem jatszott vedot. kuldjon már vki ennek a szerencsetlennek egy régi lyon felvetelt had tanulmanyozza...)

Valdes: :roll: :roll: :roll: ... (azert a baki mellett 1 nagy baravurja volt...)

Gio:én nem értem mi volt vele tegnap. sok tarsahoz hasonloan fasultan játszott. talan ha kétszer ment elore. ez tole keves nem ezt szoktuk meg. azert remelem nem Riijkard tanacsara maradt hatul allandoan..

Puyol: Az agyam eldobtam tole. Mintha vmelyik magyar sztart láttam voln. Fiam: csukd be a szemed és rugj a labdaba egy jo nagyot ha 16-ososn belul van...

Edmilson: iszonyatosan látszik rajta h tavaly semmit nem játszott. még pár meccset tul él és formaban lesz. Nagy játékos ő.

Presas: Flores hibaja h Vicentet nem uszitotta rá. Xopatta volna ahogy csak tudja.

Marquez: a tegnapi napon az egyik "kiemelkedoen" jol teljesito jatekos volt. hozta a szokasos, megalkuvast nem turo harcos jatekat.

Xavi: idén mintha kevesebbet vállalna magára. szerintem látszik rajta ha nem megy a középpálya többi jatekosanak ő is gyengebben játszik.

Deco: lőtt 1 golt...

Ronaldinho: magyarazza mar el nekem vki, hogy a vilag legjobb jatekosanak mért van arra szukseg, hogy ha 30 m-ről elindul 128 vedot kiakar cselezni :roll: :roll: mért nem elég csak kettőt aztán lehetne könnyu szivvel 20rol tuzelni... tulbonyolitja a helyzeteket.

Giuly: idenykezdet ota a legjobb formaban lévő Barcelona játékos. Akarki akarmit mond. Gyors lenduletes, nem bonyolitja tul a helyzeteket. fut, beaad, ha közel van lő. Hatalmas golt vágott.

Eto'o: nem mozgott rosszul, de néha az az erzesem h nagyon egyedul van elol...+ ha vmi nem jön neki össze, leszegi a fejét és elkedvtelenedik

Riijkard: egyre jobban nemtom micsinal...vezet az ellemnfél erre 65 perc utan keszd el a cserelgetni a vedelemben :roll: :roll: :roll: :roll: én marquezt tettem volna edmilson helyere. kp-ra van bommel, xavi helyett ezquerro.. ezt sem értem mi a francert nem jatszatja santiagot...hihetetlen gyors és technikas jatekos.
Riijkard nemtom mikor fog rajonni h 11 emberrel nem lehet szerdán, szombat ritmusban játszani...
betis ellen nem lesz könnyű...engem a jatek nem is erdekel csak azt a rohadt 3 pontot szerezzuk meg...
ja. még 1 vmi. kaptunk egy akkora 11est h kamu...ilyet sehol nem fujnak be, nemhogy a nou camp-ban....
hejj, bocs ha hosszu voltam de tököm kivan..
:oops: :oops: :oops:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 10:34:30

Így van, a brazil válogatottat felhozhatnák egy jó példának!

Subinho megmondta a frankót!
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.22. 10:32:05

de ronaldinho akár eto'o ékpárja is lehetne... :)
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.22. 10:31:16

én már régóta mondom, hogy ez az 1 csatáros játék nem nyerő! Dinnyónak az feküdne amit a válogatottban csinál Kakával. 2 klasszkus támadó középpályás akik szabadon bevándorolják a pályát. Itt Kaká helyett Deco lenne. Középen 2 klasszkus labdaszerző. Ez lehetne az egyik rafa, vagy edmilson a másik sztem xavi. ő igaz nem labdaszerző, de nem is támadó, így sztem középen ő jól ellenne marquezzel. Elől pedig 2 klasszkus csatár, ami jelenleg Eto'o mellett Giuly lenne, de ő nem igazi csatár, így én inkább itt Larsont jáccatnám. És akkor lenne 2 igazán minőségi cserénk a kp.-n Bommellel és Giulyval.
Hátul meg egyértelmű: középen Puyol mellé Rafa, vagy Edmilson, szélen meg a Gio és a Belletti gyerek (ha nincs jobb).
Ez egy írtózatosan nagy mindenkit verő csapat lenne :!:
Persze ehhez a 2 csatáros játékhoz jó lenne ha nálunk jáccana Henry, vagy Adriano...
Ha meg marad a felállás Dinnyónak vmi hasonló szerepkör kéne, mint a Lyonban Juninhonak. Ő egyedül szabadon kódorol a pályán, szervez, támad. Szóval ő a lelke a csapatnak. Dinnyó itt most nem más, mint egy balszélső. Ettől ő többre hivatott :!: :!: :!:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 10:24:03

Vito írta:
Ordog írta: Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyet :!: Miaz hogy Edmilson [auto_cenzúra]??? Ember nézted te a tegnapi meccset?? Mert ott Edmilson sztem nagyot játszott, bár lehet azért mondod mert csak Horvát "madrid" Feri dumáját hallgattad.
ne haragudj Ördög,de Edmilson sztem sem jó hátra. -egyszerűen LASSÚ!!!
a tizi is ebből adódott, a múltkori meccsről nem beszélve.
Tény hogy nem olyan gyors mint Eto'o, de nem is egy csiga. A "lassúságát" kompenzálja a hoszzú lábaival, a magasságával és a testi erejével. Megvannak azok az adottságai amik egy jó védőt jelemeznek.(szerelőképesség, jól fejel, 1-1 elleni párharc) A 11-es az meg kamu volt, nem lehet az ő számlájára írni!
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 10:11:57

Kép

na, tegnap ez volt a helyzet!
a pirosak a Val. középpályásai és ennyivel meg is lehet bénítani az FC Barcelona-t! :roll:

Rijkaard, kapj már elő valami újat a tarsolyból!!!
boggabor
Capitá del Barça

2005.09.22. 10:08:42

Charlie írta:Hát én a PSV-s teljesítményéről másra emléxem...
C.
de nem is vedekezo kozepalyast jatszott neki Decot kellene kiszoritani amire nagyon kicsi az esely es remelem nem is fog neki sikerulni bar utalom azokat a jatekosokat aki hazat valtanak csak azzert, hogy vallogatot legyen.
Charlie
Öreg Harcos

2005.09.22. 10:06:37

Hát én a PSV-s teljesítményéről másra emléxem...
C.
Charlie
Öreg Harcos

2005.09.22. 10:02:06

Ordog írta:Atletico ellen Puyol is kritikán aluli volt. De a mostani meccsen Edmilsonon akadtak fel a legtöbbször a támadások!!! Rohadt jó volt... Másoknak mi a véleményük a csávóról???

Riot meg inkább hagyjuk, az egy pénz éhes szajha...
Edmilsonnak kezdenie kell,mert jó játékos(bár nem azt nyújtja amit tud,ezt mindenki látja),de egyszerűen nem lehet kihagyni,nincs jobb nála jelen pillanatban,ide Gallas kellett volna.
C.
boggabor
Capitá del Barça

2005.09.22. 10:01:59

Puyol---Edmilson---Marquez---Gio
----------------Van Bommel----------------
Van Bommel hulyeseg egyaltalan nem tud vedekezni eszt a holland ujsagok irtak rolla es van benne igaszsag PSV-ben sem vedekezett sokat
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 09:58:55

Atletico ellen Puyol is kritikán aluli volt. De a mostani meccsen Edmilsonon akadtak fel a legtöbbször a támadások!!! Rohadt jó volt... Másoknak mi a véleményük a csávóról???

Riot meg inkább hagyjuk, az egy pénz éhes szajha...
Charlie
Öreg Harcos

2005.09.22. 09:57:40

Puyol---Edmilson---Marquez---Gio
----------------Van Bommel----------------

Mit nem adnék ezért a védelemért,csak 1 meccsen nem-e lehetne megpróbálni?

A támadósorral van a gond,és a védelemmel.
Támadósor semmit nem lő be,és Ronaldinho balszélről(jópárszor megcáfolt már minket) nem tudja az nyújtani amit ő tud.Eto'o mellé kéne 1 csatártárs,vagy Ezguerro be balszálre,és Dinho behúzódna a kameruni isteni mögé.

Védelem...Amíg Oleguer kezdő,addig minden támadása az ellenfélnek ott fog menni,és úgyis hibázni fog,ezért kéne a mészáros(jóértelemben) Marqueznek,Edmilsonnak,Bommelnek kezdenie.

Ahogy a kinti cikkben is írva van,hozzá kéne nyúlni a tartalékhoz.
C.
boggabor
Capitá del Barça

2005.09.22. 09:57:00

Ordog írta:
boggabor írta:Vartam 4 mecset,hogy elmondjam a velemenyemet es kezdenem azzal tevedtem en eladtam volna Etoo-t a Chelsinek, de amit tegnap csinalt 90 percben fel palyanal futott a labdaert le a kalapal elotte, de ez a egyetlen pozitivum mindenki tudja a vedelem [auto_cenzúra] erre nem igazolunk senkit hanem orulnunk kell Oleguernek es Edmilsonak szegyenletes amit ok csinalnak. Milan mecs utan tavaly el kellet volna uldozni Oleguert a francba Edmilson meg nallabb es hulyebb Reijkaardrol nem is beszelve az idei igazolasok 'mit is' ? sem ernek es mindig lehozza Marquezt aki Puyol mellet tud fejelni es folleg tud vedekezni tavaly megtalta a helyet iden meg mindig lecserelni + nem tud a csapat 2 csataral jatszani es Ronaldinho megint gyenge, de arra jottem ra tavaly ota nem o jatszik rosszul Reijkaard miatt gyenge mert mindig ball szelen hiaba csinal meg 3 cselt is meg mindig nem tud onan golt rugni es ami meg nagyobb baj kiismerheto lett a jatekunk Valdes hiba errol nem beszelek neha o is hibaszhat bar tegnap szet tudtam volna rugni a fejet.

LENYEG Reijkaarnak menie kell es nem uj szerzodest adni neki.
Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyet :!: Miaz hogy Edmilson [auto_cenzúra]??? Ember nézted te a tegnapi meccset?? Mert ott Edmilson sztem nagyot játszott, bár lehet azért mondod mert csak Horvát "madrid" Feri dumáját hallgattad.
1. a csehekrol nesztem mert ok eloben adtak
2. Nekem ugy tunik Edmilson gyenge es eszt vallom Atletico ellen a mit a vedelem csinalt az felhaborito nyaron meg lehetett volna venni a vilag egyik legjobb vedoert Rio Ferdinandot, de nem mi orullunk, hogy Edmilson nem serult brazilok nem tudnak vedekezni
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 09:55:28

Ordog írta: Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyet :!: Miaz hogy Edmilson [auto_cenzúra]??? Ember nézted te a tegnapi meccset?? Mert ott Edmilson sztem nagyot játszott, bár lehet azért mondod mert csak Horvát "madrid" Feri dumáját hallgattad.
ne haragudj Ördög,de Edmilson sztem sem jó hátra. -egyszerűen LASSÚ!!!
a tizi is ebből adódott, a múltkori meccsről nem beszélve.
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 09:53:44

az a baj, hogy nem jut el a laszti Eto'o-ig, sőt Guily-ig sem Deco-n és Xavi keresztül.
Guily vagy a védelemből szolgálták ki, vagy Ronnie keresztlabdáit kapta meg.
ezért mondtam ezt. nincs meg a tavalyi fineszes játékuk!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 09:52:05

boggabor írta:Vartam 4 mecset,hogy elmondjam a velemenyemet es kezdenem azzal tevedtem en eladtam volna Etoo-t a Chelsinek, de amit tegnap csinalt 90 percben fel palyanal futott a labdaert le a kalapal elotte, de ez a egyetlen pozitivum mindenki tudja a vedelem [auto_cenzúra] erre nem igazolunk senkit hanem orulnunk kell Oleguernek es Edmilsonak szegyenletes amit ok csinalnak. Milan mecs utan tavaly el kellet volna uldozni Oleguert a francba Edmilson meg nallabb es hulyebb Reijkaardrol nem is beszelve az idei igazolasok 'mit is' ? sem ernek es mindig lehozza Marquezt aki Puyol mellet tud fejelni es folleg tud vedekezni tavaly megtalta a helyet iden meg mindig lecserelni + nem tud a csapat 2 csataral jatszani es Ronaldinho megint gyenge, de arra jottem ra tavaly ota nem o jatszik rosszul Reijkaard miatt gyenge mert mindig ball szelen hiaba csinal meg 3 cselt is meg mindig nem tud onan golt rugni es ami meg nagyobb baj kiismerheto lett a jatekunk Valdes hiba errol nem beszelek neha o is hibaszhat bar tegnap szet tudtam volna rugni a fejet.

Nahh én itt 1-2 dologgal nem értek egyet :!: Miaz hogy Edmilson [auto_cenzúra]??? Ember nézted te a tegnapi meccset?? Mert ott Edmilson sztem nagyot játszott, bár lehet azért mondod mert csak Horvát "madrid" Feri dumáját hallgattad.
boggabor
Capitá del Barça

2005.09.22. 09:49:39

Vito írta:
Saint Germain írta: Még az tűnt fel nekem, hogy a Nou Camp közönsége szokatlanul passzívan, csendben figyelte a meccset.
fütyültek is néha! ...jogosan! :?

én lehet, hogy szankciót is vezetnék be. -a Xavi-Deco páros meccsek óta NEM tud beleszólni a támadásszövésekbe -árnyékuk önmaguknak.
én nem tudom, hogy minek kell történni ahhoz, hogy Presas kivegye a csapatból?!
számolta valaki, hogy a baloldalon hány támadás vezetett a valénkia?! (asszem 2-t :shock: )

a másik kerékkötő pedig jelenleg Rijkaard:
-egy csatárral játszunk, aki a szinte soha nem tartózkodotta a 16-os előterében, mindig a balszélről próbált becselezni.
-Ronnie a balszélen! -sőt nem is a balszélen, hanem a félpályánál áll a vonal mellett, úgy, hogy körbeveszi 2-3 védő legalább---> így még Gio sem tudja felvinni a zsugát, mert nincs hely :roll:
ha megnéztétek Ronnienál volt a laszti és ívelte rá Guily-ra, aki egyedül próbálta megoldani...ez csak 1X sikerült
-a cserék. mint gondolhat Frank 70percig nem csinál szinte semmit a csapat, akkor miért vár addig a cserével?! 20 perc alatt hogy lehet fazont szabni egy csapatnak?!
SEHOGY!!!

Messi kellene már nagyon, legalább új lendület jönne a csapatba, csak ugye most az a kérdés, hogy ki helyett?
-ugyanis tegnap egy ember focizott a Barcához méltóan és az Guily volt................
Azzert en Decot dicsernem szerintem jol jatszik nincs velle semmi gond arrol meg nem o tehet, hogy 1 csataral jatszunk
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 09:48:08

Ez a csapat képes arra is, hogy ilyen felállással is hozza a jövőbeli meccseit, és akkor Rijkaard úgy fog viselkedni mint aki jól végezte dolgát, és marad minden a régiben... (tavaly is voltak ilyen érzéseim)

És amíg Frenki Ronit a bal szélen fogja játszatni, akkor attól is lehet majd félni a jövőben, hogy Dinho esetleg bevágja a durcit vagy nemtom. Én már azon se lepődnék meg ha már most elkezdene elégedetlenkedni, szerencsére nem ilyen Dinho, de nemtom meddig fogja bírni... Itt LÉPNI KELL a felállás tekintetében
boggabor
Capitá del Barça

2005.09.22. 09:46:44

Vartam 4 mecset,hogy elmondjam a velemenyemet es kezdenem azzal tevedtem en eladtam volna Etoo-t a Chelsinek, de amit tegnap csinalt 90 percben fel palyanal futott a labdaert le a kalapal elotte, de ez a egyetlen pozitivum mindenki tudja a vedelem [auto_cenzúra] erre nem igazolunk senkit hanem orulnunk kell Oleguernek es Edmilsonak szegyenletes amit ok csinalnak. Milan mecs utan tavaly el kellet volna uldozni Oleguert a francba Edmilson meg nallabb es hulyebb Reijkaardrol nem is beszelve az idei igazolasok 'mit is' ? sem ernek es mindig lehozza Marquezt aki Puyol mellet tud fejelni es folleg tud vedekezni tavaly megtalta a helyet iden meg mindig lecserelni + nem tud a csapat 2 csataral jatszani es Ronaldinho megint gyenge, de arra jottem ra tavaly ota nem o jatszik rosszul Reijkaard miatt gyenge mert mindig ball szelen hiaba csinal meg 3 cselt is meg mindig nem tud onan golt rugni es ami meg nagyobb baj kiismerheto lett a jatekunk Valdes hiba errol nem beszelek neha o is hibaszhat bar tegnap szet tudtam volna rugni a fejet.

Charlie
Öreg Harcos

2005.09.22. 09:44:56

Saint Germain írta:Szerintem is sokkal hatásosabb lenne a játékunk, ha Eto'o nem flangálna örökké, hanem mindig a tizenhatoson belül v. a környékén lenne. No meg Ronnie-nak közvetlenül mögötte (középen) kéne játszani.
Rijkaard master lelke rajta, hogy ha továbbra is abban a taktikai hadrendben játszatja a csapatot, mint most (csak eddig nem tűnt nyerőnek).
Hmmm ..akkor meg ki menne ki a bal szélre??
Van tipikus bal szélsőnk egyáltalán??
Ezquerrot kéne megpróbálni
C.
Lezárt