Egy másik, olcsóbb középpályást már megérné vásárolni. Nevet nem tudok mondani, hogy ki lenne az ideális, de a 25-30 név közül kerül valaki

Ez úgy működik,hogy ha veszünk egy játékost mondjuk 25 milláért,s nagyon beválik és többet ér már mint mikor vettük,akkor eleve nem fogjuk eladni. Ha viszont megvesszünk egy játékost mert ahonnan jön ott nagyon jó volt stb.aztán nálunk meg fog lesz akkor nyilvánvaló,hogy lemegy az értéke,s nem fogod tudni megközelitőleg sem annyiért mint amennyiért vetted. Ez teljesen normális,a nagy csapatok a sokat érő játékosokat nem adják el,azokat adják el akik nem váltak be,viszont őket mivel nem váltak,igy jóval kevesebbért tudjuk csak eladni mint amennyiért vettük. Ez az élet rendje.looka írta: Na de azt ne akard bemagyarázni, hogy az normális, hogy veszünk egy 22 éves játékost 25 milláért, aztán eladjuk 15-ért. Meg hogy veszünk egy brazil tehetséget 15 milláért, aztán kölcsönadjuk 2-3 évre mire teljesen elveszti az értékét, és a végén odaadjuk max 2-3 milláért egy spanyol középcsapatnak.
És azt is számolt bele, hogy Militora már az első félévben is számíthatunk idén (ezért nem fog Csiga hiányozni)Attika 25 írta: "Darabszámra" valóban nem lennénk sokkal jobbak,sőt,de minőségileg már igen,
azthiszem itt csak arról van szó, hogy van a Barca döntéshozó team-jében aki azt hiszi magáról hogy "jó szeme"van pedig fenét!! bizony jó néhány mellé nyúlás volt igazolás frontona közelmúltban remélem, az új garnitúra jobban nyúl ezekhez a dolgokhoz, ha pedig Pep a ludas lesz aki visszafogja....looka írta:Nah épp ez a gond. Talán kár volt leírnom Henry nevét, mert az ő eladása nem is akkora probléma, mivel már 32.mindorokke_barca írta:Hányszor kell még elmagyarázni itt 1-1 embernek, hogy a nagy klubok 90%-ban drágábban vesznek mint ahogyan eladnak. Emiatt egyáltalán nem az a gond, hogy anyagilag vesztettünk rajtuk, mert ez a nagycsapatok sorsa, a probléma az az, hogy játékban nem tudtak semmit hozzátenni a sikerekhez.
Na de azt ne akard bemagyarázni, hogy az normális, hogy veszünk egy 22 éves játékost 25 milláért, aztán eladjuk 15-ért. Meg hogy veszünk egy brazil tehetséget 15 milláért, aztán kölcsönadjuk 2-3 évre mire teljesen elveszti az értékét, és a végén odaadjuk max 2-3 milláért egy spanyol középcsapatnak. Mindezt úgy, hogy nem is játszott nálunk csak 3-4 felkészülési meccsen.
szerk.:Jah, hogy arra a brazil válogatottra gondolsz ami kb 20 éve a leggyengébb válagatott brazil földön?baas11 írta:"Fejben lassú "...??? hát ez jó ,erre nem számítottam egy brazil válogatottól ...érdekes meglátás,ezt igazán se cáfolni se alátámasztani nem tudom,de ha te mondod....mondjuk belegondolva az is lehet h nem tud nagyot ugrani ?! Ha esetleg jön,vállalom a garanciát...
Meg arra a brazil válogatottra, amelyben Diego még a kezdő közelébe sem került és inkább játszott egy jobbhátvéd a kp-n, mint ő?![]()
Tartom, hogy kevés ide, és még mindig nem hoztál semmi indokot arra, hogy miért illene ide, és hogy miért lenne egy kaliber Deco-val...
Őket hármójukat semmi pénzért,még Fabregas-ért sem,jelenleg ők az utánpótlásunk legtehetségesebb növendékei. Más sem hiányzik,mint hogy őket (vagy egyiküket) elpasszoljuk,aztán 3-4 év múlva meg ugyanez lesz mint most Cesc-el.looka írta: Wengerben 3 lehetséges "cserealap" merült fel:
Thiago
Jonathan Dos Santos
Andreu Fontás
(hogy én miért nem lepődök meg ezen)
"Darabszámra" valóban nem lennénk sokkal jobbak,sőt,de minőségileg már igen,mert a totálisan formán kivüli Titi helyére jött Villa,Fabregas be tudná tölteni az az űrt ami Xavi vagy Iniesta hiányakor szokott keletkezni (plusz lehet néha pihentetni is,a játék minőségének jelentős romlása nélkül),Csiga amúgy sem sok vizet zavart,Marquez helyett (ha elmegy) pedig feljön Fontas,4 középhátvéd meg elég. S akkor még nem beszéltünk a rengeteg helyen bevethető Adriano-ról,vele is minőségileg bővült a keretünk. Az egyedüli minőségileg komolyabb veszteség az Yaya,de a vb-n látott Busquets képes pótolni,csak olyan legyen nálunk is.lui1698 írta:
Ha fent ragadna egy fiatal (JdS, Thiago, Fontás...stb. közül) és sikerülne leigazolni Fabregas-t még akkor se lennénk sokkal jobban, mint az idei kerettel.
AngolulS.Agüero írta:Ebből azt vonom le, hogy Rafa lehet követi Titit.![]()
http://www.as.com/futbol/articulo/pinto ... ftb_23/Tes <-- Ezt valaki le tudná nekem fordítani?
nincs sok pénz igazolni, rendben... de akkor miért nem lehet megtartani játékosokat, h a keret ne szűküljön? nem értem...
OFF: Csak egy ellenvetésem van a hsz-eddel kapcsolatban és az egyben kérés is:víscaelbarca!forever írta:először is Diego hoz szeretnék hozzászólni mivel Özilhez hasonlít mert ő is nagy sztárnak számított a Bundesligába és máshol nem produkál semmit bár sztem még lehet belőle valami remélem Özil nem ilyen lesz más bajnokságba de gyikük se kell Dieo fölösleges és Özil nem biztos hogy beválna meg Thiago meg JDS va olyan jó és ők a padra elmennek mert érettek már a felnőtt csapathoz és hozni kéne Fabregast és sztem kész a keret persze ez az én véleméynem de várom az ellenvetéseket
Semmi gond értelek,nem szívtam mellre de tényleg meglepett de ezt külön figyelni fogomlooka írta:
Csak arra akartam utalni h a brazilok eddig szinte mind beváltak....talán Diego-val sem lenne ez másképp....az viszont jó kérdés h mennyire tűrné a padot...?!Zokneenho írta:
Az elmundon van róla kb. egy mondat...Fernando írta:
Hát mondjuk nem sok esély van a leigazolására, de ha mégis idejönne, akkor legyen igazad..Fernando írta:...
Azért mert te kevésbé ismered, nem lesz kevésbé ismert.Zokneenho írta:Teljesen egyetértek. Annyiba belekötnék, hogy azért Ronaldinho és Özil nem egy szint, ez nyilvánvaló. Egyébként nem ismerem Özilt, arról nem tehet, hogy nekem nagyon unszimpatikus, de így vaktába leigazolni.. Ha olcsón hozzá tudnának jutni, akkor egy fél évre kölcsönadnám az Atleticóhoz vagy a Valenciához, megnézni, hogy mit tud spanyol honban.Fernando írta:...
Húúú várj rémlik valaki, aki ilyen "félsztárocska" volt, amikor ideigazolt és nem is lett olyan rossz playa aztán..hogy is híják...jah megvan:Ronaldinho!!Zokneenho írta:A Barca meg nem szokott ilyesmi játékosokat igazolni(bár utóbbi időben sajnos egyre többet,Hleb,Csiga,Cáceres stb..),mint Diego, aki még nem bizonyított, de húdenagysztárnak van kikiáltva. Juvéba nem sokat csinált, bizonyítani nem tudott a nagy porond előtt.
Teljesen egyetértek. Annyiba belekötnék, hogy azért Ronaldinho és Özil nem egy szint, ez nyilvánvaló. Egyébként nem ismerem Özilt, arról nem tehet, hogy nekem nagyon unszimpatikus, de így vaktába leigazolni.. Ha olcsón hozzá tudnának jutni, akkor egy fél évre kölcsönadnám az Atleticóhoz vagy a Valenciához, megnézni, hogy mit tud spanyol honban.Fernando írta:...
Csak a nemzetisége miatt megítélni egy focistát szerintem hülyeség. Miért lenne jobb egy játékos attól, hogy Brazíliában született?baas11 írta:Már mint Özilt akartál mondani ...?!De igazad van egyrészt a brazilok mindig beégtek a Barcaban más részt valóban egy "egészsztárocska" kell a padra minimum 50 milláért.....
Már mint Özilt akartál mondani ...?!De igazad van egyrészt a brazilok mindig beégtek a Barcaban más részt valóban egy "egészsztárocska" kell a padra minimum 50 milláért.....Zokneenho írta:Tartom a véleményem, miszerint a Barcába nem illenek ilyen "félsztárocskák", mint például most Diego. Láthattunk már ilyeneket bőven, és legtöbbjük leégett..
Úgy látom nagyon mellre szívtad ezt a fejben lassú dolgot...baas11 írta:Diego: fiatal,de tapasztalt de még szvsz formélható,technikás,brazil,lát a pályán,remekül passzol, cselez ,pont rúgásokban is jó,viszonylag gólerős (már xaviékhoz képest),fejelni nem tud, és "jó áron" megszerezhető...kb. ennyi szerintem ez elég Xavi/Ini cserének persze ha fejben lassú akkor megette a fene ....