baas11 írta:Diego: fiatal,de tapasztalt de még szvsz formélható,technikás,brazil,lát a pályán,remekül passzol, cselez ,pont rúgásokban is jó,viszonylag gólerős (már xaviékhoz képest),fejelni nem tud, és "jó áron" megszerezhető...kb. ennyi szerintem ez elég Xavi/Ini cserének persze ha fejben lassú akkor megette a fene ....
Úgy látom nagyon mellre szívtad ezt a fejben lassú dolgot...
Nem kell feltétlenül erre kihegyezni, mint modtam ez az én meglátásom, ergo nem biztos, hogy mindenki így látja. Egyébként valamelyik szakértő is nyilatkozta anno, hogy kevés neki a hely, nincs területe
forgolódni, ahogy azt Brémában tette...
Egyébként Delneri nyilatkozat:
"Keményen dolgozik, és nagyszerű teljesítményre képes. Úgy gondolom, hogy meghatározó szereplője lesz a Juventus következő idényének.
Szabad teret kell biztosítani számára, hogy könnyen támogathassa a csatárokat”
Nem az első ember aki azt mondja Diego-ról, hogy kell neki a szabad terület.
Namármost, a Barca ellenfelei éppen a pálya megszállását szokták taktikaként alkalmazni a kiscsapatok, hogy a kp-n ne jussanak levegőhöz.
Szerinted Diego-nak majd megengedik, hogy üresen futkorásszon, és nézelődjön? Csak mert neki kell a szabad terület?

Na ugye, hogy nem...
Amúgy nem akarok én ezen összeveszni veled, szóval hagyjuk inkább.
Más véleményen vagyunk vele szemben, talán mindketten egy picit elfogultak is vagyunk ellentétes irányban.
Szóval Béke.