Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs semmilyen pletyka, legalábbis, ami összehozná Reyest a Barcával. Ez csak az én személyes véleményem volt...Enrique írta:Ezazzz, remélem robben mellé megvesszük őt is, Ronaldinhót meg elpasszoljuk a Milánhoz, igazi beteljesült álom lenne.![]()
![]()
![]()
Egyre rosszabbak a pletykák, kezdek aggódni...
Különösképp nem utálom,bár ha jobban belegondolok
Akkor gondolom Puyolt is szeretedsergi1989 írta:mint reálos én ugyérzem hogy egy barca szurkolónak raul egy elfogadható személyiség és valahol érthető is
ő egy izig vérig profi és nem bunko nem mutogat a közönségnek nem játsza el nagy halált nem nyiltakozik lekezlöen az elnfélről és sportszerü szal én ugyérzem hogy őő az a reálos akit persze nem tul sok bracás szeret de nagyon sok elfogad mert egy sportszerü játékos!szoval sztm őő már valóban kifelé megy de nem szolgál rá semmin bántó dologra!
Hát többiek sem azt mondják,hogy most jobbRaziel írta:volt...villa amugy 24évesGame90 írta:Raúl Torresnél, Villánál és Morientesnél jobb...volt.
láttam raul és tudom h 95ben robbant be....volt gólkirály,tudom.De én akkor sem tartom jobbnak mint pl villa vagy torres,mind2 fiatal még....és többre vihetik mint raul g.b.lionelmessi19 írta:Raziel, nem akarom az egekbe emelni Rault, de szerintem Te nem nagyon láttad őt akkoriban, amikor tényleg jól ment neki. Volt egy három négy éves időszaka, amikor a világ talán legjobbja volt, de a top 3ban ott volt mindenképp...![]()
Mindamellett már nagyon öreg ahhoz, h bárhol is kezdő legyen, pláne a madridban, hha valamit várnak is a csapattól...
Ott van Giggs, ő 33 mégis a csapat egyik legjobbja a MU-ban. Mert Ő ilyen, bírja. Raul már öregebb szintén, de neki látszik is a játékán...
Had érdeklődjenek, remélem olyan meglléfogás lesz, mint Gago, meg Higuain (bár ő még lehet sokkal jobb is ennél, benne azért látok vmit... )Game90 írta:A Real Madrid érdeklődik egy fiatal, albán-görög labdarúgó, Sotirios Ninis iránt. A 16 éves játékos nem rég mutatkozott be a görög élvonalban a Panathinaikos-ban. Hazájában Messi tehetségével vetik össze tudását.![]()