Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de jo igazolás lenne,remek balszélső és támadó is ,jó kis játékos.Boixos írta:fan der vaartról annyit, h az anyukája katalán, szal nem biztos, h nem jönne a barcába, ha esetleg megkeresnék, mint ahogy az sem biztos, h a madrid ajánlatára egyből elkezdené szórni a hátraszaltókat örömében.
mindenesetre a hamburg egyelőre 80 éves koráig akarja ott tartani, szal ezek tényleg csak 'gondolatkisérletek'.
Anno még Ropi is nagyon szerett volna itt nálunk játszani aztán ez lett a vége...Valószínűleg van den Vaart is odaigazolna ahol nagyobb fizetést kapna.VictorValdes19 írta:én ugy hallottam hogy van der vaart nagy álma hogy a barcába futbalozzon szóval nem hinném hogy pont a madridba elmenneColin írta:Azért jövőre a védelem: Cicinho - Metzelder v Alexis - Ramos - Marcelo.. előttük Gago - Diarra.. remélem h összeáll ez a hátsó alakzat ! de előre KREATIVITÁS KELL, IRÁNYÍTÓ KELL, VAN DER VAART KELL !
én ugy hallottam hogy van der vaart nagy álma hogy a barcába futbalozzon szóval nem hinném hogy pont a madridba elmenneColin írta:Azért jövőre a védelem: Cicinho - Metzelder v Alexis - Ramos - Marcelo.. előttük Gago - Diarra.. remélem h összeáll ez a hátsó alakzat ! de előre KREATIVITÁS KELL, IRÁNYÍTÓ KELL, VAN DER VAART KELL !
ez nem a madridistarealmadridfan írta:Már késő!![]()
Am. a madridistán is van olyan, akinek mozog, és nem is kicsit, nagyon!
ne vedd ki majd ha a modik szólnak, én nem vagyok benn biztos hogy nem lehet...realmadridfan írta:
Onda Madrid?Nem valami megbízható forrás...
![]()
sorry, nem tudtam, már veszem is ki az aláírásból a mozgóképet
ezen most mi a vicces?realmadridfan írta:no comment...(Onda Madrid)
no comment...(Onda Madrid)
Szerintem jól fogalmazott. Azt mondja: "illúzióval telit" . Szerintem ez helyes. A reál már vagy 3 éve mással sincs tele, mint illúziókkal. Ilyen illúzió a BL győzelem és a bajnoki cím is.barca99 írta:22:04 - Capello: "Két Real Madridot láttunk ma. Az első félidőben egy bajnoki címtől igen messze állót, a második játékrészben viszont egy illúzióval telit. Nem játszhatunk 45 perceket, 90 minutumból áll egy találkozó."
Na az Öreg megint megmondta. Egy 10 emberes kiscsapat ellen, ahol ráadásul Portillo sem játszik biztos nehéz volt nyerni... Na akkor kívánom, hogy ilyen jó játékkal szórakoztassa magát, az elkövetkező 11 fordulóban is.