Egyetértek veletek...engem is dühít ez az egész médiafelhajtás.
Pont tegnap este beszélgettünk erről uncsimmal, hogy ilyen is csak nálunk történhet meg. Ez Magyarország 2009...

A heti 16 meccsből látunk 1-et. Köszi, de tényleg. Most kb. tavaszig nem fogunk látni, egy jó Barca, Real, MU, Juventus BL meccset? De főleg Barca meccset! 2009-ben nem tudok TV-ben megnézni egy BL Barca meccset...ilyen van.

Tavasszal direkt beköttettem a digitális UPC csomagot, mondom gatya van 76 csatorna, valamelyik csak adja majd. Erre itt van a Rai Uno, errefel állítólag lekódolják majd estére. Hát köszi. Miért nem volt jó, úgy mint régen? Kedden M1 1 meccs, Viasat3 2 meccs, Szerda Viasat3 2 meccs. Köpni-nyelni nem tudtam. Most meg? Csak köpködök...
Na, hogy a többi meccsről is írjak.
Meglepett a Milan győzelme, a Marseille szerintem jobban megérdemelte volna nemhogy az 1 pontot, de mind3-at is. Ez a Milan ez semmi...
A Juve meccsen lepődtem még meg, azt hittem, hogy behúzzák legalább egy góllal a meccset, de valamiért nem működött úgy a gépezet, mint az elmúlt néhány meccsen. Mondjuk nagy edzőnek tartom Blanc-ot is, nekik szerintem ez tökéletes.
A Real is behúzta, el is találtam a 3 gólos gólkülönbséget. Annyira nem sz*rok be, mert játékban nem voltak még az igaziak, de alakulnak ők is. Össz-vissz 8 kapuralövésből 5 gól amiből a 4. vicc kategória kb.

Xabi Alonso pedig állítólag megsérült.
A Bayern és a MU simán hozta a tőle elvárhatót, a németek is egyre jobban összeszedik magukat, bár a védelmük elég gyenge. (ugyanez igaz a Real-ra is)
Az Atletico meg...

Egy ilyen kerettel bíró csapat, otthon nem tud gólt lőni egy APOEL-nek.

Ez kéész...nem értem mit láttak Abel Resino-ban, hogy őt hagyták meg a nyáron edzőnek. Nem edzőnek való, be kéne látni. Egy Laudrup ezzel a kerettel még lehet tovább is jutott volna ebből a csoportból. Vagy ott volt a Cipész, Juande Ramos, Roberto Mancini.
Hát igen...most mindenki a Barcát akarja utánozni edzőket tekintve? Viszonlag fiatal, kezdő edzők. A Juvénál is meg a Milánnál is úgy harangozták be őket, hogy a "Olasz Guardiola"! Sőt, Leonardo még azt is nyilatkozta, hogy ő lesz az "Olasz Guardiola" mert olyan takitkával és olyan szép focit fog játszani a Milan, mint a Barca. Hát gyönyörű...
Az egyetlen ilyen fiatal és kezdő edző akit tartok valamire az egyébként Laurent Blanc a Bordeaux-nál! (még annó szóba is került a Barcához)
Na majd még leírom a Barca meccsel kapcsolatos gondolataimat is a másik BL topicba, bocsi, hogy ilyen hoszsú lett, de köszi ha elolvastad.
Addig is peace!